Anket Sonrası, Yeni Motosikletim. Hayırlara Vesile Olsun inşallah.

hayırlı olsun. güle güle kullanın, bol bol ve keyifle gezin. allah kaza bela göstermesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maaşallah , transformers gibi alet . Güzel günlerde ağız tadıyla bol bol gezersiniz umarım.

Motosikleti
R25, CRF250L
Tekerine taş değmesin,Allah hata kaza vermesin,hayırlı olsun

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bir gün ben de sahip olmayı çok istiyorum. Şimdilik Sym wolf 250' ye devam.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Maşallah çok temiz gözüküyor. Kazasız belasız cezasız sürüşler inşallah hayırlı olsun

Ulan ne zamandır siteye girip bakmıyordum bile. Bugün gireyim dedim giremeyince Levent'e yazayım dedim. Adamı noter yolunda yakaladık :)

Içime doğmuş canım :) tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Anketi görmedim ama görseydim bende adv derdim.

Hayırlı olsun ,güzel seçim.
Ama bendeki R1150RT döver.. :pl:
Şaka ni yana hakikaten senin adına sevindim. Güzel günlerde kazasız belasız arızasız kullan inşallah...

Hayırlı olsun, Allah kazadan beladan, nazardan korusun. Hali ve renkler gerçekten modern ve donanımıyla göz koırpıyor. Karakteri sevecan sanki. Planlı projeli ve keyflk geziler dileğiyle, selamlar...

Super Moderator
Ulan ne zamandır siteye girip bakmıyordum bile. Bugün gireyim dedim giremeyince Levent'e yazayım dedim. Adamı noter yolunda yakaladık :)

Içime doğmuş canım :) tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Anketi görmedim ama görseydim bende adv derdim.

Haha bende whatsapp’da yunus yazdigini gorunce malum oldu lan herife demedim degil :)

Hocam bu kuru mu sulu mu olanlardan :p Rahmetliyi de anmış olalım bu vesileyle. Yazık o derdi hep böyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar