Cbr250 yi düşündünüz mü hiç ?
son kez yazıyom
-biraz popom rahat etsin
-memlekete gidince havam olsun
-ooo abi bu kaç cc diye soran olsun
-acık kaliteli olsun yağ yakmasın
-basınca gitsin, solamma da şehir içinde beni mahçup etmesin
-topcase im olmasada bagajım olsun
-frenaj olarak biraz kafam rahat etsin
-trafikte her ışıkta vitesde boşu aramayayım.
-kışın koruma demirine karton germeyeyim ayağım kuru kalsın lağımcı çizmesi ile karizmayı çizdirmeyeyim
-farlara modifiye istemesin sellektör diye bişey varmış diyeyim.
-aynı yaksın ama daha çok gitsin
-hep ben rüzgarı kucaklamıyayım
-altımda bisiklet gibi kalmasın artçım rahat etsin
bu yukarıda yazdıklarımı göz ardı ediyorsan kafana göre takıl seni azad ediyorum. panpa..
+ olarak
-artçın her daim rahat olur..
-motor hiç şişmezsen, beni bile götürür
-bakımları çok uygun
- lerine gelirsek
-bacaklarını uzatamazsın.. sığmaz.. benim tek yorulduğum nokta bacaklarımı uzatamıyor olmam..
-lastikleri küçük
-çukura mukura hiiç gelmez.. stabrize yolu hiç sevmez..
-scooter olması sebebi ile yan yatması bile birsürü masraf çıkarabilir. koruma demirleri yok. en ufak bir kazada ( cana zarar gelmeyen ) büyük masraf açabilir.
inazuma deniyor da. naket o . full rüzgar alıyor. tamamı ile zevk konusu ama olay bu. o kadar para verip sıfırını alıyorsunuz bir de aksesuarı var. 1000 tl de o tutuyor. bakımı parçası pahalı. ve çok yakıyor deniyor. birkaç kişiden fiziki olarak duydum.. tabi bu görüş beklenti ve zevk meselesi.
abicim sen scooter olayına takmışın artık..alacan illa. ya bi scooter olacak tepeee tepe binecen de geçecek bu heves yada alacan![]()
al abicim istiyorsan al.. rahat ol artık sende.
sinan bana çook dedi alma alma çok yakar vs diye
aldım, bindi. hayran kaldı motora. ( tek birşey hariç..ön kalkmıyor.. o da tek teker hastası ön kaldıramadı delirdi))
bu arada sıkı bir pazarlıkla ben motoru 8950 ye aldım.. 2013 model..
+ olarak
-artçın her daim rahat olur..
-motor hiç şişmezsen, beni bile götürür
-bakımları çok uygun
- lerine gelirsek
-bacaklarını uzatamazsın.. sığmaz.. benim tek yorulduğum nokta bacaklarımı uzatamıyor olmam..
-lastikleri küçük
-çukura mukura hiiç gelmez.. stabrize yolu hiç sevmez..
-scooter olması sebebi ile yan yatması bile birsürü masraf çıkarabilir. koruma demirleri yok. en ufak bir kazada ( cana zarar gelmeyen ) büyük masraf açabilir.
inazuma deniyor da. naket o . full rüzgar alıyor. tamamı ile zevk konusu ama olay bu. o kadar para verip sıfırını alıyorsunuz bir de aksesuarı var. 1000 tl de o tutuyor. bakımı parçası pahalı. ve çok yakıyor deniyor. birkaç kişiden fiziki olarak duydum.. tabi bu görüş beklenti ve zevk meselesi.
abicim sen scooter olayına takmışın artık..alacan illa. ya bi scooter olacak tepeee tepe binecen de geçecek bu heves yada alacan![]()
al abicim istiyorsan al.. rahat ol artık sende.
sinan bana çook dedi alma alma çok yakar vs diye
aldım, bindi. hayran kaldı motora. ( tek birşey hariç..ön kalkmıyor.. o da tek teker hastası ön kaldıramadı delirdi))
bu arada sıkı bir pazarlıkla ben motoru 8950 ye aldım.. 2013 model..