- Konu Yazar
Aslında bu sadece Ankaralı arkadaşlara değil herkese anlatmak istediğim birşey....Bu gece Eskişehir yolundan Küçükesat'taki evime doğru yol almaktaydım..Ankaralı arkadaşlar bilirler,Eskişehir yolu Kızılay istikametine doğru bir tünelle devam eder..bu tünel aynı zamanda Akay caddesine ve Tunus caddesine çıkışı sağlar..Eskişehir yolunda hızını almış vaziyette o tünele dalarsın...bende aynı şekilde tünele girdim..bir de ne göreyim:Tam karşıdan ters yönde bir araba bana doğru geliyor..ters yön olaylarına alıştık,ama bu yolda bir insanın bunu yapması,istanbul-ankara otobanında ters gitmekle nerdeyse aynı şey..ben adamın karşısına çıkarken 120,yle filan gidiyor olsaydım(tünelin içine girince adam çıktı ortaya ters yönden)ve tesadüfen yolun sağ tarafını değilde sol tarafını seçmiş olsaydım belkide şu an aranızda olmayabilirdim..
Sadede gelelim:Arkadaşlar unutmayınki güvenli yol diye birşey YOK.Her yerden her türlü manyaklık çıkabilir,olabildiğince paranoyak olmak lazım trafikte..adamı gördüğüm andan itibaren tünelden çıkana kadar korna çaldım ve o potansiyel katil yanımdan geçip gitti..arkamdan hızla arabalar geliyordu onlara umarım birşey olmamıştır..olayın siniriyle biraz uzattım ama dumur oldum paylaşmak istedim..yolunuz açık keyfiniz bol olsun
Sadede gelelim:Arkadaşlar unutmayınki güvenli yol diye birşey YOK.Her yerden her türlü manyaklık çıkabilir,olabildiğince paranoyak olmak lazım trafikte..adamı gördüğüm andan itibaren tünelden çıkana kadar korna çaldım ve o potansiyel katil yanımdan geçip gitti..arkamdan hızla arabalar geliyordu onlara umarım birşey olmamıştır..olayın siniriyle biraz uzattım ama dumur oldum paylaşmak istedim..yolunuz açık keyfiniz bol olsun