ankaradan slmlar..

merhaba arkadaşlar adım göktan ankarada yaşıyorum.. motosiklet almaya karar verdim ve bu konuda hemen hemen hiç bir bilgim yok.bu konuda danışacak birilerine ihtiyaç duydu ve bu forumu seçtim. yardım ve fikirlerinizi bekliyorum..

Hoşgeldin motora temel adım konuları var onları araştırıp okursan kendine en uygun motoru seçersin şimdiden kolay gelsin iyi forumlar.

Hoşgeldin Ankaralı. Başlangıç motosikleti seçimi için doğru yerdesin, birçok bilgili arkadaş sana yardımcı olacaktır.:cat:

jr.

ben de oran sitesi. hoşgeldin aramıza. hangi konuda yardım istersen özelden bile ulaşabilirsin.

jr.

Ne demek ben de başlayalı çok olmadı ama gönlüm tecrubeli =)

Hoşgeldin. Bütçeyi ve tarzı da yazarsan tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.

hoşgeldin kardeş bende öveçlere yakınım ehliyet vardı herhalde peki tecrüben varmı az çok anlattıklarına göre motor seçeneği önerirler

honda cbr 125 r ile başlamak istiyorum.. 2500 lira civarı bi bütçem var çevremde motor kullanan kimse yok forumlardan ve netten okudugum kadarıyla ilerde 600lük bir super sport a gecmek için hiç motor kullanmayanlara 125 lik cbr öneriyorlar..bende bu motosiklete karar verdim.

ehliyetim yok motora da daha önce hiç binmedim. bunun için kurs tavsiyelerinede ihtiyacım var...

Son düzenleme:

okudum cok guzel yazmışsın eline sağlık..motoru aldıktan sonra giyim kuşam olarak kaskla birlikte tulum iyi bir korum sağlar sanırım bununhakkında ne düşünüyorsun? full korumalı tulummu yoksa zırh gibi satılan değişik yelek tipli şeyler var hangisi uygun başlangıç için??

selamlar, ben de ankara öveçlerde oturuyorum ve camiada yeniyim :)

motorsikletlerle ilgili yaklaşık 6-7 aydır okumalar yapıyordum ve adventure motor eğitim okulundan teorik ve pratik dersler aldım, çok faydalı oldu.
benim de motorum hyosung gv250 olacak, cruiser ve chopperları zaten çok seviyordum tarz olarak, eğitimde gn250 kullandım ve eski bir motor olmasına rağmen sürüşüne hayran oldum, daha sonra da keeway land cruiser, supershadow250 ve hyosung gv 250 yi deneyerek hyosung'da karar kıldım. motorumun kaporasını geçen hafta yatırdım, son ödememi de haziran 28 de yapıp motorumu teslim alacağım... ben de yeni bir kullanıcı olarak eğitim konusunda deneyimlerimi paylaşmaya açığım...

selamlar, ben de ankara öveçlerde oturuyorum ve camiada yeniyim :)

motorsikletlerle ilgili yaklaşık 6-7 aydır okumalar yapıyordum ve adventure motor eğitim okulundan teorik ve pratik dersler aldım, çok faydalı oldu.
benim de motorum hyosung gv250 olacak, cruiser ve chopperları zaten çok seviyordum tarz olarak, eğitimde gn250 kullandım ve eski bir motor olmasına rağmen sürüşüne hayran oldum, daha sonra da keeway land cruiser, supershadow250 ve hyosung gv 250 yi deneyerek hyosung'da karar kıldım. motorumun kaporasını geçen hafta yatırdım, son ödememi de haziran 28 de yapıp motorumu teslim alacağım... ben de yeni bir kullanıcı olarak eğitim konusunda deneyimlerimi paylaşmaya açığım...

özel msj nasıl atılıyo bu sitede bişey sorcam size..

nicke tıkayıp orada çıkan menüden özel mesaj gönder seçeneği ile halledebilirsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okudum cok guzel yazmışsın eline sağlık..motoru aldıktan sonra giyim kuşam olarak kaskla birlikte tulum iyi bir korum sağlar sanırım bununhakkında ne düşünüyorsun? full korumalı tulummu yoksa zırh gibi satılan değişik yelek tipli şeyler var hangisi uygun başlangıç için??

giysilerde başlangıç için diye bir şey yok.. giysileri iyi seçmelisin.. motosiklet gibi değiştiremezsin. tulum da yazın yakabilir ona göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar