aramıza hoş geldin murat...
bende kocaelindeyim ismim irfan...
keşke daha önceki konuyu açmadan bir tanışma konusu açıp , sonra düşüncelerini burada paylaşsaydın daha yerinde olurdu diye düşünüyorum ..
ama sana kıssadan hisse bir şey anlatmak istiyorum , senin gibi bende 3 ay evvel üye oldum buraya yaklaşık olarak ,
ve buradaki çok kıymetli bir arkadaş, herhangi bir konuya yazdığı ,cümlenin küçük ama benim anlamını büyüttüğüm bir nedenden dolayı tartışmaya giriştik, ve büyüdü de büyüdü tabiki bunlar adap ve edep kuralları içinde oldu ki bende hatamı anlayıp özürümü dileyene kadar bir sürü yazmak zorunda kaldım ,
olay tatlıya bağlandı cümlesini kurmayacağım zaten tatsız bir şey yaşanmadı fakat şimdi o tartıştığım arkadaşın aslında ne kadar mülayim ve dürüst iyi bir insan olduğunu gördükçe o gün ona karşı yazdığım ,kötü olmasa bile yinede kendimden utandımki , bu durum tamamen ,bu sitenin ,yapısal oluşumunu, akışını ve bir nevi usullerini bilmediğimden ve buradaki iletişim yöntemlerini, bilmememden kaynaklandı ..
ama tabiki şimdi öyle görmüyorum ehhh az çok kullanmayıda öğrendim hatta resim yüklemekten bile aciz bir adamdım buraya , o kadar söyleyeyim ..
onun için bundan önceki açmış olduğun konuda, amacım seni ne rencide etmek nede bu tarz bir düşünceye sevketmek ,dalga geçip alay etmek, değildi ,
bunu bilmeni isterim önce , haa dalga geçecek, olsaydım inan bana binlerce sebep bulurdum ama bunlar yanlış şeyler ,
zamanla seninde alışacağını düşünüyorum bir zaman sonra beni anlayabildiysen şu an , ne demek istediğimi anlarsın...
burada gerçekten yazmaktan ziyade ne yazdığın da çok önemli , çünkü yazacağın her kelime bile kırgınlıklara yol açabilir onun için gerçekten açıklayıcı, insanların leb demeden , leblebiyi anlayacağı tarzda yazarsan emin ol amacına tam olarak ulşırsın ..
tabiki sana ders filan verme babında anlatmıyorum bunları bunuda yanlış anlama ,
sadece burada birimiz hepimiz ,hepimiz birimiziz biz mt yiz, ben olaya böyle baktım, bakıyorum , bakacağım ...
aslında o gün şaka ve espiri babında morlaman iyi bir günümdeydim , yanlış anlaman da normal fakat tanıdıkça böyle bir insan olmadığımı göreceğinden eminim ...
sürçü lisan ettiysem affola diyor tekrar hoş geldin aramıza diyorum....:rendeer: