Ankaradan Motosiklet Seven Kardeşlerime Selamlar..

Merhabalar.. Kendime ait ilk motosikletim olan fazla minicik cbr 125'e sahip olmuş bulunmaktayim. ne kadar uzun zamandır takip ediyor olsam da motosikletime sahip olalı bir hafta oldu yeni aranıza katıldım sayılır. :) buradan motosiklet seven tum abi abla ve kardeşlerime selam olsun.. :) Uğur Oğuz

Merhaba ugur bey bende buradan uzun zamandır takip ediyorum Ankara mt ye bakabilirsin hatta Facebook da Ankara motorsiklet sevdalıları diye bir grup var Orayıda takip edebilirsin ben makınamı sattığım ıcın sessız sessız takıp edıyorum sımdılık sanada hayırlı olsun kazasız keyıflı sürüşler dılıyorum yakında katılacağım bende makınamı alır almaz tekrar hayırlı olsun

Beyler toplaşmalara katılmak için motorunuzun olmasına gerek yok bunu Ankara MT sayfasında da defalerca üstüne basa basa söyledim!
Hatta ve hatta motoru olmayan arkadaşlara özellikle gelin diyorum ki; aklında olan bir modeli birebir görüp kullanıcısından objektif yorumlar alabilinsin.

Bu arada hoşgeldin uğur daha dün akşam toplandık senide aramızda görmekten mutluluk duyarız,
Ankara MT ahalisi olarak şurda yazışmaktayız.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10125-%5Bankara-mt%5D-motosiklet-grubu-768.html#post2933836

Hosgeldin Ugur, Ankara sayfasindan bulusmalari takip edebilirsin, zirt pirt bulusuruz :) bu aralar havalardan dolayi biraz sekteye ugradi ama yine de gorusuyoruz, bekleriz, misal dun gorustuk arkadaslarla.

hosgeldinkardes.jpg

Bir kaç gündür foruma giremedim gec yazıyorum kusuruma bakmayın. Teker teker alıntı yapmak isterdim ama mesaj kirliliği olmasın diye genel olarak yazayim dedim. Hepinize teşekkür ederim umarim fırsatim olur aranıza katılırım sizlerden çok şey öğreneceğimden ve güzel zaman geçirecegimizden şüpem yok. Sizlerle beraber yol yapmayi da dilerim biraz yogun çalısıyorum büyük ihtimal ile buluşmalara fazla dahil olamayacağim :( fırsatim oldukca buna çabalayacağim.. tekrar tekrar hepinize çok teşekkür ederim esenlik ile kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar