ankaradan hepinize selam

merhaba arkadaşlar . aslında bayadır takip ediyorum ama artık yazıyım dedim :)ankarada yasıyorum 22 yasındayım . enerjisada teknisyen olarak görev yapıyorum. yakın zamanda otomobilimi sattıkdan sonra motor almaya karar verdim fuardan sonra insallah almıs olurum. ankaradaki motorcu abilerim ve kardeslerimle tanısmak istiyorum.:rendeer: iyi akşamlar ..

hoşgelmişsen mustafa beg.
angara motorcuları devletün yakınında olduğundan kelli yenilere hemen sıcaklık göstermez, kusura bakılmaya :)

Devlet kavramına genel olarak bi antipatiniz var sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

Hoşgeldin:)
Ankaranın ayazında kışın napacaksın hacı başka araba varsa tamamda. Arabasızlık zor kışın özellikle

Hoş geldin aramıza inş yakın zamanda istediğin motora kavuşursun :rendeer: Ankara da motor sürmek biraz zor ama zevkli trafik 0 a iniyor :cherry:

Ohoo kimler gelmiş hoşgeldiniz.O zaman özelden numaranızı atında wp grubumuza ekleyelim sizi :)

hahaha devlet kurumu degil ki özel sektör isciyiz asgari ücretle . keske oyle olsa :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

turbocharge zaten ise sirket arabasiyla gidip geliyorum . genelde haftasonlari falan gezilerde kullanmak icin. zaten ankaranin trafiginde surekli cok zor malesef ankara da motosiklet kulturu yok aracdan saymiyolar trafikde öküzler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar