ankaradan hepinize selam

merhaba arkadaşlar . aslında bayadır takip ediyorum ama artık yazıyım dedim :)ankarada yasıyorum 22 yasındayım . enerjisada teknisyen olarak görev yapıyorum. yakın zamanda otomobilimi sattıkdan sonra motor almaya karar verdim fuardan sonra insallah almıs olurum. ankaradaki motorcu abilerim ve kardeslerimle tanısmak istiyorum.:rendeer: iyi akşamlar ..

hoşgelmişsen mustafa beg.
angara motorcuları devletün yakınında olduğundan kelli yenilere hemen sıcaklık göstermez, kusura bakılmaya :)

Devlet kavramına genel olarak bi antipatiniz var sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

Hoşgeldin:)
Ankaranın ayazında kışın napacaksın hacı başka araba varsa tamamda. Arabasızlık zor kışın özellikle

Hoş geldin aramıza inş yakın zamanda istediğin motora kavuşursun :rendeer: Ankara da motor sürmek biraz zor ama zevkli trafik 0 a iniyor :cherry:

Ohoo kimler gelmiş hoşgeldiniz.O zaman özelden numaranızı atında wp grubumuza ekleyelim sizi :)

hahaha devlet kurumu degil ki özel sektör isciyiz asgari ücretle . keske oyle olsa :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

turbocharge zaten ise sirket arabasiyla gidip geliyorum . genelde haftasonlari falan gezilerde kullanmak icin. zaten ankaranin trafiginde surekli cok zor malesef ankara da motosiklet kulturu yok aracdan saymiyolar trafikde öküzler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar