- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar,ben Ankara dan Hürkan. 32 yasımdayım Esim ile beraber ufak ankara cevresi ve ankara içi geziler yapmak istiyoruz. Bu gezilerde siz motosiklet ve doğa sevdalısı insanlarla tanısmaktan çeşitli aktiviteleri ve etkinlikleri paylasmaktan memnuniyet duyacağız.Birçok motosiklet sahibi oldum başta Honda olmak uzere bircok marka ve modelde motosiklet kullandım.Bu ara bir haftalık bir cb125 e sahibiyim.Biliyorum pek gezi motoru değil fakat imzamda belirttiğim gibi nekadar cok seye sahip oldugun değil nekadar az seyle mutlu oldugun önemlidir.Bu ara elimdeki olanaklar bana bu motoru sundu bu motorumun kapasitesi doğrultusunda küçük etkinlikler duzenlemekten ve zamanımızın uyacağı etkinliklere katılmaktan buyuk keyif alacağımızı da belirtmek isterim.
Kamp yapmak,sportif amaclı balık tutmak,seyahat etmek,film izlemek,off road donanımlı araçlar ve elbette motosikletler ilgi alanlarımın başında gelmektedir.Sizlerle tanısmak ümidi ile ...iyi günler diliyorum..
Kamp yapmak,sportif amaclı balık tutmak,seyahat etmek,film izlemek,off road donanımlı araçlar ve elbette motosikletler ilgi alanlarımın başında gelmektedir.Sizlerle tanısmak ümidi ile ...iyi günler diliyorum..