Ya da ayakta uyuyacak adam bile kalmadi istihbarat'ta...Ne dönecek ? Elin istihbaratı görevini yapıyor, bizimkiler ayakta uyuyor işte.
Eğer bir şeylerin farkındaysan, hükümet sevici değilsen niye buraya gelip boş mesajlar yazıyosun birader. O bomba barış içindi diyecek adam çıkmaz merak etme ayrıca o bombayı patlatan kim önce bunu düşün. "Bu ülkemize karşı yapılmış bir saldırıdır" diyen bakanların ağzından çıkanlara itimat etme. Eğer halkını koruyamıyorsan ve ard arda bu olaylar yaşanıyorsa istifa edeceksin, hala bir adam hata bizim sivilleri koruyamadık diyemedi. Sonumuz hayır olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
"Arada böyle patlamalar olur" çok yazık, bu düşünce yüzünden ülke Suriye'ye dönüyor.
Ayrıca son 3-4 ayda kaç şehit verilmiş bunu araştırır mısın? İnanmıyorum ama belki aydınlanırsın ya.
Patlama bölgesinin yakınında 3G erişimini yavaşlatarak, Facebook'u yavaşlatarak terörü lanetleyen tek ülkeyiz.
Ölü sayısı 27 denilmiş ama 137 olduğu söyleniyor ! Yaralilardan bahsetmiyorum .ölü sayısı 137 .eğer devlet 137 deseydi kaos iç savaş oluşabilir halk sokağa çıkabilir isyan çıkardı. Buda PKK nin ekmeğine yağ surmek demekti. Bu sebeple aslında yayın yasağı getirilmesini doğru buluyorum.
137 değil 500 olsa bile hiçbir şey olmazdı.
5 dakika ile kurtuldum.
2 hat geçer bizim evin ordan, örnek mahallesi hattını bilen bilir, 452 ve 454, 52 dolaşır 54 direk evime götürür.
52 geldi, dedim 54 ne zaman gelir belli olmaz bineyim dolaşa dolaşa giderim.bindikten 5 dakika sonra patlama haberini aldım, arkadaşlarımdan yeni ayrılmıştım onlarla telefonlaşmalar v.s.
arkadaşlar, patlama yeri durağımın hemen karşısı, kızılay istikametinden çankaya istikametine patlama oldu(güvenpark yanı-atatürk bulvarı), ben ise patlamanını olduğu yerin hemen karşısında otobüs bekliyordum.
sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum.
yaşayacak ömrümüz var, yaşıyoruz.
elbette öleceğiz, ama böyle kalleşçe ölmeyi kimse hak etmiyor.
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş. Kalabalık yerlerde olmamakta fayda var.
Amerika istihbaratı uyarı yapıyor güzel yurdumun güzel istihbaratı ona rağmen bir şey yapamıyor... Ölenler vardır muhakkak ailelerine allah sabir versin.
Amerika istihbaratı degil elçiliği uyarı yapıyor vatandaşlarına ve onlarada bilgiyi mit veriyor zaten. izlediğin kanallara fazla güvenme.alttaki belge zaten akarada oturan birçok kişiye gelmiştir
Nasil yani?onlarada bilgiyi mit veriyor zaten.
Amerika istihbaratı degil elçiliği uyarı yapıyor vatandaşlarına ve onlarada bilgiyi mit veriyor zaten. izlediğin kanallara fazla güvenme.alttaki belge zaten akarada oturan birçok kişiye gelmiştir
Forumdaki gizli pkk yandaşlarını ve akbabalarıda çok seviyorum
Bazılarıda 4 tarafı cehennem ateşiyle çevrili bir ülkede yaşadığımızı unutmasın
içimizdekileri saymıyorum bile
Hani olurya serengetide yorgun düşmüş hayvanlar olur ölmek üzere leş yiyici akbabalar üzerinde uçuşur bitkin düşüp yere yığılmasını beklerler o misal çok seviyorum forumdaki ergen ve akbabaları böyle devam edin.
Bu gemide hepimiz varız. Gemi kıç tarafından su almaya başlarsa gülmeyin yardım edin o deliğin kapanması lazım yoksa hep birlikte batarız.
Ölenlere ALLAH rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun.Unutmayalım zaman birlik olma zamanı
[url=http://hizliresim.com/d38qRX][url]http://i.hizliresim.com/d38qRX.png[/url][/url]