Ankara'da Patlama

Hafta içi her gün aynı saatte iş dönüşü patlatan cehennem köpeğinin arabasının olduğu noktadan geçerim.Gerçekten Ankara'nın göbeği insanların vıcır vıcır aktığı yerlerden biri.Patlamada 2 tane etlik otobüsü de kül olmuş.O otobüslerin o noktadan az yolcuyla geçmesi imkansız.Ki 27 ölü olduğu söyleniyor.Daha orada otobüs bekleyen siviller,el ele dolaşan genşler,dilenciler,arabasıyla yol alan kişiler vs var.Diyeceğim 27 kişinin tahminime göre vefat etmesi olanaksız.Polis bir arkadaşım 136 kişinin vefatından ve bir o kadar kişininde yaralanmasından bahsediyor.Biz bu tür olaylara alıştık 1-2 hafta sonra unutacağız ama ateş düştüğü yeri yakıyor.Allah ölenlerin ailelerine sabır versin..

Son düzenleme:
bu ise karisan herkesin yedi sulalesi iki dunyada da cehennemi yasasin.. cayir cayir yansinlar ins. Allah vefat eden masum canlarin gunahlarini affetsin.

birazdan damlar terör seviciler barış içindi o bomba diye bağırınmaya başlarlar. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailesine sevdklerine sabır diliyorum.

birazdan damlar terör seviciler barış içindi o bomba diye bağırınmaya başlarlar. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailesine sevdklerine sabır diliyorum.

Başlığı siyaset olsun diye açmadım ama gelen olursa cevabını alır güzelce kardeşim ne diye yaşıyoruz.

ABD vatandaşlarını uyarmış patlamadan önce, ne iş ya, ne dolaplar dönüyor?

Şereften yoksun, insanlıktan uzak mahluklar ! inşallah yaptığınız bütün hesaplar boşa çıkacak !

İktidar'daki zihniyet ülkeyi her geçen gün iyice ortadoğu'ya çeviriyor demek terör seviciliğine girer mi , yoksa ülkesini sevmeye mi girer.
Bence ikincisi.

Birşeyleri gizlemiyor olsalar internet yavaşlatılmaz, facebook ve twitter'a erişim bu kadar engellenmez ve yayın yasağı konmaz. Ölenlere rahmet diliyorum. Faillerin ve sorumluların Allah'tan belasını bulmalarını diliyorum.

Birşeyleri gizlemiyor olsalar internet yavaşlatılmaz, facebook ve twitter'a erişim bu kadar engellenmez ve yayın yasağı konmaz. Ölenlere rahmet diliyorum. Faillerin ve sorumluların Allah'tan belasını bulmalarını diliyorum.

yayın yasağının gelme nedeni farklı zaten kalkınca yayınlanıyor düşündüğünüz gibi olduğunu hiç sanmıyorum oyle olsa omur boyu yasak getirirlerdi .ölenlere allahtan rahmet diliyorum gerçekten ülkemiz orta doğu ülkesinden farkı kalmadı ...

Hokumet çoog guzeeel, teyyor çoog guzeel, miit çook guzeel, her şey çook guzeeel...

Ölenlere baş sağlığı,yaralılara geçmiş olsun,hamd olsun terörü bitirdiler dağdakiler şehire indi,bugün seçim olsada millet istikrara gitmesi için,o malum partiyi seçsek

İktidar'daki zihniyet ülkeyi her geçen gün iyice ortadoğu'ya çeviriyor demek terör seviciliğine girer mi , yoksa ülkesini sevmeye mi girer.
Bence ikincisi.

hükümet sevicisi falan değilim o yüzden iktidar ile ilgili yazdığın beni ilgilendirmiyor. Her olayda birileri, ya kominikler ya arabikler çıkıp birilerini yalayıp seviyor zaten. Ben son zamanlarda olan olaylardan dolayı bu bombalardan kıllanmadım değil, acaba örgüt mü patlatıyor yoksa başkası mı? herşeyden haberi olup doğuda titizlikle temizlik yapan istihbarat bundan mı habersiz? birşeyler için sebep aranıyor malzeme toplanıyor gibime geliyor açıkçası.

Arkadaşlar şehit haberleri gelsin istemedik, AKP iktidar oldu çok şükür. Askerlerimiz artik az az şehit oluyor.
Arada böyle patlamalar dunyanin her yerinde olur. Milli iradeyi bozmak istiyorlar. Gelin yeni anayasayi oylayalim, sayin cumhurbaskanimizi başkan yapalim. O zaman bu mihraklar agizlarinin payini alirlar.
Insallah başkanlik sistemi gelirde hepimiz rahatlariz.

Patlama bölgesinin yakınında 3G erişimini yavaşlatarak, Facebook'u yavaşlatarak terörü lanetleyen tek ülkeyiz.

hükümet sevicisi falan değilim o yüzden iktidar ile ilgili yazdığın beni ilgilendirmiyor. Her olayda birileri, ya kominikler ya arabikler çıkıp birilerini yalayıp seviyor zaten. Ben son zamanlarda olan olaylardan dolayı bu bombalardan kıllanmadım değil, acaba örgüt mü patlatıyor yoksa başkası mı? herşeyden haberi olup doğuda titizlikle temizlik yapan istihbarat bundan mı habersiz? birşeyler için sebep aranıyor malzeme toplanıyor gibime geliyor açıkçası.

Eğer bir şeylerin farkındaysan, hükümet sevici değilsen niye buraya gelip boş mesajlar yazıyosun birader. O bomba barış içindi diyecek adam çıkmaz merak etme ayrıca o bombayı patlatan kim önce bunu düşün. "Bu ülkemize karşı yapılmış bir saldırıdır" diyen bakanların ağzından çıkanlara itimat etme. Eğer halkını koruyamıyorsan ve ard arda bu olaylar yaşanıyorsa istifa edeceksin, hala bir adam hata bizim sivilleri koruyamadık diyemedi. Sonumuz hayır olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

Arkadaşlar şehit haberleri gelsin istemedik, AKP iktidar oldu çok şükür. Askerlerimiz artik az az şehit oluyor.
Arada böyle patlamalar dunyanin her yerinde olur. Milli iradeyi bozmak istiyorlar. Gelin yeni anayasayi oylayalim, sayin cumhurbaskanimizi başkan yapalim. O zaman bu mihraklar agizlarinin payini alirlar.
Insallah başkanlik sistemi gelirde hepimiz rahatlariz.

"Arada böyle patlamalar olur" çok yazık, bu düşünce yüzünden ülke Suriye'ye dönüyor.

Ayrıca son 3-4 ayda kaç şehit verilmiş bunu araştırır mısın? İnanmıyorum ama belki aydınlanırsın ya.

5 dakika ile kurtuldum.
2 hat geçer bizim evin ordan, örnek mahallesi hattını bilen bilir, 452 ve 454, 52 dolaşır 54 direk evime götürür.
52 geldi, dedim 54 ne zaman gelir belli olmaz bineyim dolaşa dolaşa giderim.bindikten 5 dakika sonra patlama haberini aldım, arkadaşlarımdan yeni ayrılmıştım onlarla telefonlaşmalar v.s.
arkadaşlar, patlama yeri durağımın hemen karşısı, kızılay istikametinden çankaya istikametine patlama oldu(güvenpark yanı-atatürk bulvarı), ben ise patlamanını olduğu yerin hemen karşısında otobüs bekliyordum.
sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum.
yaşayacak ömrümüz var, yaşıyoruz.
elbette öleceğiz, ama böyle kalleşçe ölmeyi kimse hak etmiyor.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ölenlere rahmet yaralilara acil sifalar diliyorum.
Korkunç bir bilançoyla karsilasmayiz umarim.
Gerçi bunu yazinca kaç kisi ölürse bilanço korkunç olur senin için diye kendi kendime sordum.
Aklimizin basina gelmesi için kaç kisinin ölmesi gerek?
Üzüntümüzün sonsuz olmasi için ölü sayisi kaç olmali?
Biçak kemige dayansin diye kaç can gitmeli?
Yeter artik ulan, ya görevinizi yapin ya da s...r olup gidin demek için kaç kisi parçalanmali?
Bunlar takildi aklima.

Yani 3 ölü var deseler
oh iyi iyi fazla yokmus diyecegiz.
Öyle kaniksadik.

Medyaya yasak konmus.
Konmasa ne olacak.
Yetkililerden her zamanki hikayeleri dinleyecegiz.
Siyasiler olayi siddetle kinayacaklar
Kimsenin sabrimizi test etmemesini kameraya sert sert bakip söyleyecegiz
Mit "bir ses duyduk!" "bisey mi oldu?" diyecek
Ölenlerden baska bir kisi bile sorumlu olmayacak
Sonra sevdigimiz dizi baslayacak.
Bir sonraki patlamaya kadar unutacagiz.

Eğer bir şeylerin farkındaysan, hükümet sevici değilsen niye buraya gelip boş mesajlar yazıyosun birader. O bomba barış içindi diyecek adam çıkmaz merak etme ayrıca o bombayı patlatan kim önce bunu düşün. "Bu ülkemize karşı yapılmış bir saldırıdır" diyen bakanların ağzından çıkanlara itimat etme. Eğer halkını koruyamıyorsan ve ard arda bu olaylar yaşanıyorsa istifa edeceksin, hala bir adam hata bizim sivilleri koruyamadık diyemedi. Sonumuz hayır olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

"Arada böyle patlamalar olur" çok yazık, bu düşünce yüzünden ülke Suriye'ye dönüyor.

Ayrıca son 3-4 ayda kaç şehit verilmiş bunu araştırır mısın? İnanmıyorum ama belki aydınlanırsın ya.

Senin gibiler bu ülkeyi bu hale getirdi. 3-5 insan ölebilir önemli olan milli irade. Gezide milyarlarca lira kaybettik, faiz lobisi bu işleri yaptı hep. Bunu da kesin geziciler yaptı. Bu ülke sahipsiz değil bilin bunu. Çok şükür bacılarımızın türbanına, kardeşlerimizin orucuna karışmıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar