Herkese Merhabalar ..
bugün metin ustayı bir motorcu abim tavsiye etti hafta onu gidicem gitmeden google da aratıyım başka ustalar da varmı dedim sizin yorumlarınızı okudum hafta sonu kısmet olursa metin ustaya götürücem motoru. bu sayfa bir usta tavsiye sayfası olmuş ben de sizlere gitmemeniz gereken bir ustayı söylicem. ankara da "Burhan Ün" diye bir ustayla karşılaşırsanız aman diyim uzak durun. eski borusan da çalışmış falan motoru yapıcam diye iyice bozdu.
kaza yaptık motoru yaptırmak için bıraktık pazarlık dahi yapmadık parasını da hemen ödedik, debriyajında sorun vardı bu arada motorum da hyosung gv 650 debriyaj parçalarını alalım mı dedik yok ben yaptırırım dedi daha da kötü oldu bi de her gittiğimizde surat asıyor konuşmuyor sert falan yapıyor yok aldığım para şu kadar bu paraya yağını bile değiştirmezler gibi laflar falan ilk başta güleryüzlü adamın yerine bağırıp çağıran bir adam geldi. 800 tl para verdik el de hiç bir şey yok 350 tl sadece işçilik aldı o da parçaları söküp takmak için diğer parçaları da kendi yaptırdı gidip onlardan ne kadar para aldı Allah bilir 450 tl , arka çamurluk kırık onu yaptırmaya plakalık ve de debriyajı yaptırdı ona sorarsan tabi, ama debriyaj daha da kötü oldu hatta içinden parça çıkardı

motoru yapan adamlar sanki bilmiyorlar o parçayı fazla koymuşlar

dükkanı da yeni açmıştı 2-3 ay olmuş bugün gitmesek yarın boşaltıyormuş bir daha da bulamayacaktık anlayacağınız. siz siz olun onunla tanışırsanız falan motorunuzu sakın emanet etmeyin.