Ankara'da motorcu yok mu???

merhaba arkadaşalar;

2 gündür iş seyehati nedeniyle Ankara'dayım . buraya gelirken çok tereddüt ettim, motorumla mı yoksa uçakla mı geleyim diye. yolları bulamayacağımı düşünerek uçakla geldim (pişmanım). buraya geldikten sonra çok pişman oldum zira Ankara'nın trafiği de, yolları da, tabelaları da, sürücüleri de motosiklet için idealmiş. ancak geçen 2 günlük süre zarfında sadece 2 adet motosikletli gördüm. üçüncü motosikletli de siparişimi getiren restorant kuryesiydi. bu kadar güzel bir şehirde, her türlü koşul uygunken, 4 teker sürücüleri trafik kurallarına uyup, motorlulara saygı duyuyorken, neden ben bu kadar az motorcu gördüm merak ediyorum. istanbul'da hemen hemen her gün bir ticari araç ile önce yakın temasa geçip, ardından tartışma yaşıyorken, burada motorcuların ne kadar HAK sahibi olduğunu görünce imrenmedim desem yalan olur. sırf bu yüzden Ankara'da yaşayabilirim. ileride tabii ki :)

kazasız sürüşler dilerim hepimize...

walla ankarada motorcu çok ama nasıl olmuşta size denk gelmemiş...mesela bende istanbul trafiğini beğeniyorum burda bizi tınlamıyorlar istanbula ara sıra gidiyorum tabiki arabayla ama ankaradan daha iyi işliyor diyebilirim:))

asm

sıcakla doğru orantılı olabilir mi? :)

motor kullanan sayısı İstanbul'a nazaran azdır mutlaka,o açıdan da size az gelmiş olabilir

Kızılay,Ulus,Sıhhiye civarlarında dolaşmışsanız zaten motora rastlamak pek mümkün değil :)

elbette ki mevsime göre, mekana göre değişebilir ama ben tüm akşam sakarya'da sadece 1 tane fazer gördüm, o da park ediyordu. bu lafı kötülemek için değil, bilakis Ankara'nın motor kullanmak için çok elverişli olduğunu düşündüğüm için yazdım. ha bir de bi motor sesi geldi, ortamdaki herkes o yan baktı :) bu da garibime gitti doğrusu. orijinal egzos kullanan bir tek benim sanıyordum :D

asm

bundan 2 sene önce Kızılayda giderken bir racing ara gaz vere gidiyordu

ona bakayım derken taksi geri geri geliyormuş meğersem,beni yere seriyordu :D

ben her koşulda dikkat kesilirim sesin geldiği noktaya :)

tabiki var hemide dolu ama sen misafir olarak gittin için görmemişsin ankaralı olsan haberdar olurdun herkes işinde gücünde onların cıktıgı saate yada mekana denk gelmemişssindir ehehe

Ankarada motorcu çokta onları bir arada tutacak kişi yok. Yani orgnizasyon zayıf...

ya orginazasyon yapanlar da var da mt ci deil.
benim bildim diger site deki ankarılı motorcular süper baglı birbirine istersniz adreslerini de veririm sizde katılın onlara hehe

Ankarada motorcularin geneline sehirlerarasi yollarda rastlamaniz mumkun, misal konya & eskisehir yolu. Sehir ici sicaklar nedeni ile cekilmiyor :cat:

ben çıkarmadım görüyorsun üye söylüyor:)

ben org. mod. vs degilim kisaca avukat moduna girmeden toplantilar yapiliyor diyim ankara da, bu bi hafta biraz sakin gecti ancak bi yandan da burada neredeyse herkes her foruma uye hangi toplanti yakinsa oraya gidiyor :cat:

ben hergün işe motorla gidiyorum ve en az 3-4 motora düt diyorum...toplantılara katılamıyorum ama ne yapayım bir türlü nasip olmadı...ama ankarada cidden ummadığınız kadar motorcu var:)

ben hergün işe motorla gidiyorum ve en az 3-4 motora düt diyorum...toplantılara katılamıyorum ama ne yapayım bir türlü nasip olmadı...ama ankarada cidden ummadığınız kadar motorcu var:)

ben işime giderken toplam 3-5 kilometrelik mesafede en az 10-15 motora düt diyorum :D sizin de dediğiniz gibi, ummadığım kadar motorcu var ankarada :D

takılıyorum arkadaşlar, ben şehrinizin trafiğini övmek adına yazmıştım aslında bunu. ha bir de, tüm akşam tek başıma oturdum sakaryada, birinize rastlasam atlayacaktım üstünüze, sıkıntıdan patladım. onun da sitemi yok desem yalan olur. bir daha ki sefere kesinlikle motorumla gelirim buraya. zaten kızılaya da nasıl gidileceğini öğrendim artık :queen:

kalın sağlıcakla...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ankara mt ile ilgili sorulara ve organizasyondaki düşüncelere itiraz ile sözlerime başlamak istiyorum :) öncelikle bizim motosiklet.net te ankara grubundaki arkadaşlar olarak bir organizatörümüz , bir modumuz vs. yok .. olsa iyi mi olur belki iyi olur , şuan bizim yaptığımız, arkadaşlarımızdan herhangi birisi şuraya gidelim şunu yapalım diyor müsaitsek gidiyoruz.. son toplanmamızda 25 motor mu ne vardı , sayı takıntım olmadığı için saymadım :p ayrıca sürekli organizasyon yapalım herhafta buluşalım şeklinde bir uygulamamız da yok , ( yapan gruplar ankarada vardır yoktur bizimde tanıdıklarımız ettiklerimiz var saygı duyuyor alkışlıyoruz ) , uzun oldu :p :cherry:

kamak soruna cevap ankarada motorcu varda bu sıcakta kızılay trafiğine değil motor araba helikopter vs :p hiçbişey ile girmem.. :) ankarada benim gördüğüm kadarıyla motorlar haftasonu çıkıyor , incek tarafında konya yolu esk yolu çok görebilirsin , memur kenti işte hafta içi çalış haftasonu gez :cherry:

kamak birdahaki sefere önceden haberleşelim ağırlayalım seni ayıp ediyosun :)
gsr ı da getirde maşallah diyip bi kurşun döktürelim :cherry:

ankaralılar bu sıcakta haftaiçi kızılaya motorla inilmeyecegini bilir, turistler bilmez :cherry:

dostum istedigin motorcu olsun, haftanın 2 günü aktivite var ankarada

R3N kardeşimin misafirperverliğini paylaşır, tez zamanda sana gözükmeyi temenni ederim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar