Ankara'da kaza - Sürücü iyi...

Şimdi aldığım bir habere göre sevdiğim ve örnek aldığım bir abim dün akşam üzeri iş çıkış saatlerinde Ankara - ABD konsolosluğu civarındaki kavşakta kırmızı ışık ihlali yapan yabancı plakalı bir araç ile ciddi bir çarpışma geçirmiş. Bir kolunda kırık, diğerinde çatlak ile kazayı nispeten ucuz atlatmış, çünkü BMW 1200GS motoru kullanılamaz haldeymiş. Motoru bilmeyen var mı sanmam ama galiba onu bu hale getirmek için bayağı ciddi tepelemek gerekiyor. Abim biraz önce ameliyattan çıkmış, iyi durumdaymış. Aslında kendisi de bu gibi hasarların cerrahı olan abimize acil şifalar diliyor, biran önce iyileşerek aramıza dönmesini ve kendisi gibi kaza geçirenleri tedaviye başlamasını ümit ediyorum.

Dün akşam kendi aramızdaki sohbette konuştuklarımız birden aklıma geldi, hem bu haberi sizinle paylaşmak, hem de bundan yine bir ders çıkartmak için başlık açtım. Unutmayın arkadaşlar, hepimiz birer hayaletiz aslında, trafikte kimse bizi fark etmiyor. Ne kadar usta olsak da olalım, altımızdaki motor ne kadar güçlü ve güvenilir olsa da olsun, her zaman tehlike plakamızın arkasından kovalıyor bizi. Yolu boş görmüşüz, ışık bize yeşil yanıyor, her gün geçtiğimiz sokak, bize tek yön ve karşıdan kimsenin gelmesi mümkün değil... bütün bunlar Türkiye'de hikaye.

"Lütfen dikkat" diyeceğim, klasik olacak, fakat kaza geçiren abimizin hiç de dikkatsiz biri olduğunu düşünmüyorum. O yüzden "lütfen BİRAZ DAHA FAZLA dikkat"

Daha önce başka bi konuda yazmıştım ben bunu kazaların %70 inde araç sürücüleri %30 unda motosiklet sürücüleri hatalı çıkıyormuş istatistik tamamen doğru bence

Mersin İl Temsilcisi
Daha önce başka bi konuda yazmıştım ben bunu kazaların %70 inde araç sürücüleri %30 unda motosiklet sürücüleri hatalı çıkıyormuş istatistik tamamen doğru bence

:cat::cat::cat:
yaw yeşil ışıkta bile ben yavaşlayıp kontrol etmeden geçmiyorum...

çok çok geçmiş olsun. bizim bosna hersek ışıklarda yeşil bana mı yanıyor benden başka herkese mi yanıyor da 3 bi yandan herkes geçiyor anlamıyorum. ama iddia ediyorum ki milletimizde trafik konusunda ciddi bi ruhsal bozukluk var.

Arkadaşımıza geçmiş olsun, umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun..Ankara'da motor varmıydı ya !

Geçen gittim 6 ssat dolaştım 2-3 motor anca gördüm !

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun .

asm

Geçmiş olsun. Allah'tan cana gelmemiş.

Bu arada;bu motor Kızılay Bestekar sokakta mı duruyor genelde?

Son düzenleme:
Levsy,Dostum kızma ama Ankara'nın yabancısıyım,gerçekten motor hiç görmedim Anıtkabir'in orada 1 tane CG 125 gördüm Gri kurye heralde çok dolaşıyor,birde kırmızı Cbf150 gördüm gümüş kasklı.:cat:Kızılay,Ulus,Anıtkabir,Bakanlıklar,ÇANKAYA dolaştım hiç görmedim.:)

nasıl ya bi dakika. bestekar sokakta cem abinin vardı cruiser'ı. hocamdı kendisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar