Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar biraz geç aklıma geldi konu açmak ama yinede bugün ankarada motorsikletiyle trafiğe çıkacak arkadaşlara bir duyurum olacak. bizzat polisin telsizinden de duydum. bugün motorsikletlilere göz açtırmayın dendi ve beni 5 dk içinde 2 defa trafik polisi durdurdu. ilk polis daha sabah 9:45 civarı olmasına rağmen bugün durdurduğumuz 6. motorlusun dedi. 2 tane de durmadan kaçmış
onlar tekrar geçerler diyodu burdan(Gençlik caddesi, ANITKABİRin köşesi) arkalarından ceza yazmamışlar yani.
ikincisi ise tam kızılay göbekte durdurdu, daha az önce zaten evrak gösterdim dedim o sırada telsizden anons geçti motorcuya göz açtırmayın diye, o sırada bir cbf ci daha durdurdu polis bu 3. diye isyan etti, ağlayacaktı adam resmen..
kısa günün kârı da iri kıyım bir motorlu polis abimiz ters yönden karşımdan gelip koca honda motorunu yanıma getirmeye kalkınca koruma demiri ile ön sol grenajımı çizdi bi güzel. çizdin abi diyince de, değdi mi?? bişey olmaz yaw dedi
haberiniz ola durum böyle....
ikincisi ise tam kızılay göbekte durdurdu, daha az önce zaten evrak gösterdim dedim o sırada telsizden anons geçti motorcuya göz açtırmayın diye, o sırada bir cbf ci daha durdurdu polis bu 3. diye isyan etti, ağlayacaktı adam resmen..
kısa günün kârı da iri kıyım bir motorlu polis abimiz ters yönden karşımdan gelip koca honda motorunu yanıma getirmeye kalkınca koruma demiri ile ön sol grenajımı çizdi bi güzel. çizdin abi diyince de, değdi mi?? bişey olmaz yaw dedi
haberiniz ola durum böyle....
Moderatör tarafında düzenlendi: