[Ankara - MT]

Bugun hava çok güsel ankaralı arkadaşlar uyuyo hala sanırsam ben ballıkpınara piste gidiyorum walla bu hava kaçmaz....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ankaralı arkadaşlar keçi gibi enduro yapmaya gitmişlerdir muhtemelen

ankaralı arkadaşlar keçi gibi enduro yapmaya gitmişlerdir muhtemelen

:) biz asfaltcıyız valla evren , kızılcahamam köfte turu yaptık geldik , gerçi maceralı geçti benim için lastiği patlattık neyseki sonraki benzinciye yetiştirdim motoru :mrgreen: pro sağolsun eşlik etti bana ...

Süper bir geziydi :) Gidiş yolu sıkıcıydı ama dönüşte Autorunuaomous ile (Murat Abi kolay bi nick seçsene yazamıyorum :p ) süper bir enduro keyfi yaşadık. Eklenecek fotoğraflar da süper oldu, sanırım en erken yarın yükleyebilir :cherry:

Bu şahane geziyi kaçırmayın derim ben :cat:

Zaten ben bi daha Puro kılavuzluğunda geziye meziye gitmem hem pis, hem tırt hemde satıcı endurocu bozması ::miiz::

Murat abiye lafım yok.

:d

umarım eğlenceli geçmiştir geziniz. walla biz çamura kara battık çıktık . hala temizlenemdim :D hayatımda bir günde hiç düşmedimiz kadar düştük.. :D

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) biz asfaltcıyız valla evren , kızılcahamam köfte turu yaptık geldik , gerçi maceralı geçti benim için lastiği patlattık neyseki sonraki benzinciye yetiştirdim motoru :mrgreen: pro sağolsun eşlik etti bana ...

abi kendi motorummuş gibi üzüldüm ne yalan soyliym :p :cherry:

seda onurun kılavuzluk hallerini biliyor ve seni cok iyi anlıyoruz :cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
otonomus yapar da senin tank nasıl yapmıs hayret :p

Herkese Selamlar!

Selam arkadaşlar :) Senelerce racing bisiklet kullanmış bisiklet aşığı birisi olarak artık motor dünyasına geçme vaktimin geldiğini fark ettim ve aranıza hyosung gt 250r ile giriş yaptım ^^ Ankara'da asteğmen olarak askerliğimi yapıyorum ve her gezinize bir terslik olmazsa gelmek isterim (acemiliğimide sayenizde üzerimden daha kısa sürede atarım belki :wiinkk: ) Pro'ya sanırım mailimizi yollamamız gerekiyor haber alabilmek için gezilerden? forumunuzu okudum ve ne kadar eglendiginiz ortada :queen: umarım neşenize birazda ben neşe katarım yuvarlanıp gideriz :p Adım Serkan, yaş 24,5 :bounce: meslek elektronik müh. :cherry:,bir ricam forumda da çok sorulmuş ama cevap göremedim eğer akşamları bulusup takıldıgınız ortamlar varsa hepınızle tanısmayı cok ısterım. İleriki gezilerimizde görüşmek üzere diyip lafı uzatmıyım :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pro'ya sanırım mailimizi yollamamız gerekiyor haber alabilmek için gezilerden?

mail grubunda olsanızda gezilerden bazen haberi olamayanlar olabiliyor, genelde cep telefonu ya da güvercin ile haberleşiyorlar :p

mail grubunda genelde gündem ile ilgili tartışmalar yapıyoruz :p ( dil özgüre :p :cherry: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Ankara MT :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar