Ankara'da işinin erbabı motor ustası Seyfi Usta
Arkadaşlar hepinize merhaba ben Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisi Cüneyt Sina Koca.
Aranıza katılalı baya oldu aslında, ancak pek bir ileti yazmadım şimdiye kadar.
Mayıs ayından beri 2004 model bir Honda XL 200 sahibiyim.
Sizlerle usta konusundaki tecrübelerimi aktarmayı ve bu konudaki görüşlerinizi almayı istedim.
Gözlemlediğim kadarıyla Ankaramızda
- Motordan gerçekten iyi anlayan,
- Müşteriden hak etmediği parayı istemeyen
- Sen servisten al gel parçayı ben takarım deyip işin içinden çıkmayan
pek bir usta yok...

ale:
Birkaç ustayla yaşadığım tecrübeden sonra

r:tamamen şans eseri Seyfi Ustayla tanıştım. Reklam olacak belki ancak kendisi işinin hakkını veren sayılı ustalardan biridir, kendisine her türlü kefilim.:cat:
Antika motorların restore edilmesinden, 24 saat yolda kalan motorlara kurtarma hizmetine kadar her türlü konuda Ankaralıların hizmetindedir.
Bulunmayan parçalarda yurtdışından getirttirme ya da sanayide imal ettirmeye kadar her türlü yolu dener, inatçıdır kendisi.
Ben gayet memnunum kendisinden Allah nazardan saklasın.::meleeek:
Yer olarak Uzunyol Sokak İsmet Paşa Dışkapıda işyeri. Ulustan Dışkapıya giderken kullandığımız Çankırı Caddesi'nde Yiba Çarşısını geçtikten sonraki köprüye çıkmayıp köprünün ayağından sağ tarafa doğru U çekerseniz az ileride solda yer almakta tamirhanesi.
Cep Telefonu ise : 0 535 376 14 94
Cebi 24 saat açık oluyor. Tatil, gece demeden her zaman kurtarma hizmeti alabilirsiniz bence numarayı biryere not edin.
Paylaşmak istedim inşallah faydalı olur.:rendeer: