[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ANKARA MT ! KIZILIRMAK GEZİSİ
Arkadaşlar Kızılırmağa balık tutmaya gitmek istiyorum:p hem yakın hemde güzel bir yer.
samsun yolu üzerinde ankaraya 35-40 km mesafede. uzak değil yani.

Oltası olan getirir balıkları yemleriz :mrgreen: baktık balıklar naz yapıyor yenmek istemiyor o zaman önceden düşünüüp yanımıza aldığımız sucukları atarız mangala.

Sohbet eder laflar güzel bir gezi yapmış oluruz.
evet arkadaşlar gelmek isteyenler yorumu olanlar yazsın.

kardes dun yazdıgım msj ı görup benı arasaydın bugun haymanaya giderdık....

bız 2 motor gıdıp geldık....
hamama gırdık...
aksam oldu ordan cıkarken yanımıza kola falan aldık yarı yolda durduk ates yaktık...kolamızı içtik...oohhh öle guzel bı gezı oldukı....gezıye dalıp resım cekmeyı unuttuk.... :cherry:

hayırdır ya?
belli bir tarih aralığındaki yazılar silinmiş?

gölgesinden korkar mı oldu millet yoksa bi sorun mu oldu?

Hadi inşallah gidersiniz :d istanbula .
gittiginiz vakit resim çekmeyi unutmayın lutfen:queen: resimlerle kendimi tutabilirm hiç olmazsa .

kardes dun yazdıgım msj ı görup benı arasaydın bugun haymanaya giderdık....

bız 2 motor gıdıp geldık....
hamama gırdık...
aksam oldu ordan cıkarken yanımıza kola falan aldık yarı yolda durduk ates yaktık...kolamızı içtik...oohhh öle guzel bı gezı oldukı....gezıye dalıp resım cekmeyı unuttuk.... :cherry:

Valla ilk motorum oldugu zman @bahadinli abi senin yanına gelip Haymana gitmek olucak :d 01 -02 yıllarında babamın mesleginden doalyı ordaydık.gerçi ankaraya geleli 5 yıl oldu ve bu sürede epey bi degişmiş Haymana .Hamamı gerçekten güzel .Yolu ayrı bir zevk :D yollardaki j.trafiklerde tanıdık olunca yol hemen bitiyor :queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hadi inşallah gidersiniz :d istanbula .
gittiginiz vakit resim çekmeyi unutmayın lutfen:queen: resimlerle kendimi tutabilirm hiç olmazsa .

Valla ilk motorum oldugu zman @bahadinli abi senin yanına gelip Haymana gitmek olucak :d 01 -02 yıllarında babamın mesleginden doalyı ordaydık.gerçi ankaraya geleli 5 yıl oldu ve bu sürede epey bi degişmiş Haymana .Hamamı gerçekten güzel .Yolu ayrı bir zevk :D yollardaki j.trafiklerde tanıdık olunca yol hemen bitiyor :queen::queen:

gideriz kardes ya....tabı önce benım askerlıgı bıtırmem lazım...gercektende ogun cok eglendık...
arkadasın motoru sarj kestı....aksam oldu....o önde ben arkada geldık...onun farlar yanmıo...benım far onun onunude aşıtıo...öle geldık ıste....baya bı macera yasadık yanı....

selam arkadaslar aranıza yeni katıldım organizasyon olursa bende katılmak isterim ama yakın yerlere bide hava soguk bende mont vb ekipman yok uygun fıyatlı nerden alabilirim ehliyetede yazıldım ocak 15 de cepte inş.

Ben gecenlerde Kırıkkale'ye gittim geldim 1,5 saatte gidebildim yagmurluydu hava demekki İstanbul'a da 7 saatte falan giderim 115 i gecemiyo zaten sizin motorlar daha büyük o yüzden benim yol gezim çileye dönüşebilir.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ha ha yaşıyom pro :) bi gezi düzenlemiyon ki kardeşim yağmurlar başladı geziler yapılmaz oldu , fuarda görüşürüz artık... arkadaş demişde zor olanı yapacan :) zor değil abi sıkıcı 90 100 le gidilmiyo valla , değişterecem zati...

rodaj bitmişti dimi senin :p :)

ya beyler fuar ne zaman mrk ettım yazıldıysa okuyamadım,sole bı bakıp cıkıcm,ısım var kusura bakmayın eger yazıldıysa...

Arkadaşlar kredi kartıyla chopper alabileceğim ikinci el satışıda yapan bildiğiniz bir yer yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar