[Ankara - MT]

arkadaslar gusel soluosunuz ama konya yolu kapalı oluck sanırım nasıl bulusup ordan anıtkabıre gıdıcez bunu anlamadım...bide gercekten kotu bi olay olursa zaten tepkılı olan ınsanlar dahada tepkı verecekler motorculara...en ıısı baska bı onemlı gunde yapılabılır bu yada herhangıbı gunde maksat "teröre lanet" değilmı iznimizi alalım ole yapalım bu korteji...

abicim tabiki senın hayat tecruben daha fazla bu zaten su göturmez bı gercek..keske bende orada olsaydım...tekerlerınıze sağlık orda oldugunuz ıcın...sadece bıraz hassasım sundandır ki ınsanlar dedıgım gıbı motorculara hala ıkıncı sınıf,asi ve dik baslı olarak bakıolar ve bu turden bakıslar cogu arkadasımızın ailesıyle ilgili cıddı problemler yasamasına neden oluor ben dahıl...bu canımı cıddı sekılde yaktıgı ıcın bende herseyın tamamen resmı ve tehlıkesız olmasını ıstedım belkı sakınan cöpe goz batar tamam ama sonucta bu bır korku...anlayısınız ıcın cok tesekkurler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vayy bahadinli geliyo yaf:D artçın olimmiiiii bahandinliiiiii:D

faliyet lazim

arkadaşlar daha çok birlikte olalim faliyet yapalim ankara olarak pasif kaliyoruz.....? :pr:

benim motordan olanlarla bazi fikir alişverişi yapmak isterim
bazi sorularim olacak teşekkürler ........

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
eee nerde bu devlet nerde bu milleet.... :silent:

kortej.jpg

29 ekim 2007 Ankara

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şaka heralde bu??? :queen: Git bi yüzünü yıka hocam sen :mrgreen:

Geçen sene 19 Mayıs'ta çekilen bir fotoğraf bu. Hani şu ismi lazım değil sitenin aynı tarihe gezi koyarak baltaladığı 1000 Motorla Ankara'dayız etkinliği. :cherry:

Birde biz yaptık diyorlardı bir zamanlar........ Burdaki olayları görsen??..:silent:

hakkaten pro bende diyorum bu fotoğrafı ben 29 ekimden baya önce gördüm.Arkadaş şaka yapmak istemiş heralde.neyse iyi geceler

Kötü bir şaka yada art niyet var.Kendisinin bir açıklama yapması gerekir

loytt toplantı felan vardı pazarları noldu yaf

Forumdan Uzaklaştırıldı
yarın saat 11 de haymanaya gidiom gelecek olan varsa beni arasıb ona göre bulusalım....
0543 713 81 16
artcı yeri doludur :p

yarın gelmek ısteyenler benı 10 da ararsa sevınırım....
bı motorcu arkadasla bulusup gıdecem hyamanay...hamama gidecez.gelırkende sucuk mucuk yapacııık....
askerde koktum yaw...iyice bi çimiyim :p

Son düzenleme:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10115-[adana-mt]-98.html

o resim 31/09/2007 tarihinde janti arkadasim koymus gecen senenin fotosu oldunu bilmiyorum o tarihte konulduna gore bir kac gun oncenindir diye dusundum arastirmaci gazeteci ruhum yok kaldiki ole olsa bile sizin iddia ettiginiz gibi o tarihte bir cevirme falan olmamistir

bu arada orada belirtildigi gibi ismi lazim olmayan bir sitenin propagandasi degil motosiklet.net ankara olarak etkinlik yapalim diyen onca insan caresiz kalmistir
o resim bu yila ait oldugu sanilarak bu sebeple konuldu
yani herkez caddede motoruyla fink atarken sirf motosiklet net i takip ettigi icin katilamayan
enfazla dagilin derler
yon degistirin derler
yaaa orda olmaliyiz diyenlerin
hakliligini gostermek icin konulmus bi fotodur
bu yila ait fotoda koyabilirim etkinlik oldunu gostermek icin ama baska guruba ait oldugu oyle belliki

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yarın saat 11 de haymanaya gidiom gelecek olan varsa beni arasıb ona göre bulusalım....
0543 713 81 16
artcı yeri doludur :p

yarın gelmek ısteyenler benı 10 da ararsa sevınırım....
bı motorcu arkadasla bulusup gıdecem hyamanay...hamama gidecez.gelırkende sucuk mucuk yapacııık....
askerde koktum yaw...iyice bi çimiyim :p

Yaa arkadaşlar burası nasıl bir forumdurkı yazılanlar sorumsuzca siliniyor.Yazılan haksız yada yanlışsa onu tartışırız ama birilerinin haksızlığını anlatıyor ve bu yuzden siliniyorsa buraya forum yazmasınlar başka bir isim koysunlar forumun kurallarına aykırı savsatası forum olmanın kurallarının üzerinde olamaz silmeyın kardeşım yazılanları hakkınız yok buna ayıp yaa ben yüzlerce satır yazı yazdım EMEK VERDİM nasıl silersiniz silerken benım harcadığım emeği veriyormusunda SİLİYORSUN AYIPTIR YAA

Yaa arkadaşlar burası nasıl bir forumdurkı yazılanlar sorumsuzca siliniyor.Yazılan haksız yada yanlışsa onu tartışırız ama birilerinin haksızlığını anlatıyor ve bu yuzden siliniyorsa buraya forum yazmasınlar başka bir isim koysunlar forumun kurallarına aykırı savsatası forum olmanın kurallarının üzerinde olamaz silmeyın kardeşım yazılanları hakkınız yok buna ayıp yaa ben yüzlerce satır yazı yazdım EMEK VERDİM nasıl silersiniz silerken benım harcadığım emeği veriyormusunda SİLİYORSUN AYIPTIR YAA

kostak06; suçlamada bulunmadan önce az daha emek verip son yazdığın mesajları aratsan silinmediğini, ayrı bir başlıkta bulunduğunu görürdün!!! :pr:

ANKARA MT ! KIZILIRMAK GEZİSİ
Arkadaşlar Kızılırmağa balık tutmaya gitmek istiyorum:p hem yakın hemde güzel bir yer.
samsun yolu üzerinde ankaraya 35-40 km mesafede. uzak değil yani.

Oltası olan getirir balıkları yemleriz :mrgreen: baktık balıklar naz yapıyor yenmek istemiyor o zaman önceden düşünüüp yanımıza aldığımız sucukları atarız mangala.

Sohbet eder laflar güzel bir gezi yapmış oluruz.
evet arkadaşlar gelmek isteyenler yorumu olanlar yazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar