Teröre Dur demek için Ankara da niye toplanmıyoruz niye kimse birşeyler yapmıyor,Bu grubun başkanı,yöneticisi,lideri yokmu? kimi neyi bekliyoruz arkadaşlar.... Nerdesin Proooo
başkanı lideri yok , var mı ??? ben burdan yazıyorun "TERÖRE DUR"
bireysel olarak acil yerleşecek yer aradığımdan kortej vs gibi etkinliklere katılamayacağım.
bir anda oluşan "musula kerküke girelim barzaniyi bulup yakalım" toplumsal tavırları da ülkemiz üzerine oynanabilecek oyunlar gerçeği olabileceğini belirtip hedef olmak da istemiyorum :cherry:
ses duyurmaya evet ama izinsiz organize edilmemiş bir gösteriye hayır. Allah korusun hadi yürüyeceğiz diye çıkıldı bir motor kazasında bir iki arkadaş yaralandı.. ne oldular? teröre lanet için verilmiş iki gazi , yoksa başka birşey mi deniliyordu?
hadi falanca yere gidiyoruz demekten daha kapsamlı düzenlemeler gerektiği unutulmamalı.. motosikletlerimiz olmadan da cumhuriyete sahip çıkılıp, anıtkabire gidilebilir bayrak asılabilir. ben aranızda olamayacağım için kuzey ıraklı aşiret lideri sanmayın :cherry:
invisible a da cevap yazayım da üzülmesin, sanırım senin teklifinden sonra bir kere bile toplanmadık, gezmedik

ramazan, havaların soğuması, kişilerin özel işleri vs.. hava soğuduğu için kısa geziler olur belki, kızılcahamam güzel, yine gideriz