[Ankara - MT]

Sevgili Arkadaşlar Ramazan bittikten sonra kızılırmağa balık tutmaya gitsek. bi pazar günü hem yakın hemde bi mangal atarız her ihtimale karşı sucuğumuzuda hazır bulundururuz nasıl olur ? yakın samsun yolu üzerinde ankaraya 35-40 km falan biz geçen kırıkkaleye giderken ırmağın kıyısında durduk çok güzel. hoş bir gezi olur. öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
sayın prometheus, R3N :p

25 balık istiyoruzzzz

Sakulin

ankara mt kan kaybediyor:silent::p:silent: ulen sabah bi mesaj yazdım akşama kadar kimse girip okumadımı :silent: kış daha gelmeden motorları kaldırdınızmı yoksa.

bu güzel bir fikirmiş neden katılım yok. Ben gelirim organizasyon olursa :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fırat duymasın aman ha.....:p:p

bende aylardır söluomda bana ınanmıodu....
sonunda kendısıde ne oldugunu kabul ettıı.....

arkadaslar nbr sınız yahuu....hepınızınde bayramı kutlu mutlu olsun.....
mehtap 3 hafta ...bekle benı angara gelıoom....

hoca yok mu bi toplantı bugün yarın, beşevlerdeyim ben de, salı falan dönücem, bu sefer bi kaç sima tanımadan dönmeyeyim, patlıyorum evde otur otur. dün vatan bilgisayara gittim fena değildi. Sony nin mini notebook una hayran kaldım, fiyat da tuzlu tabi 4000 tl dan fazlaydı. Bir de vatan ın reklamlarını anlamadım, afiş asmış, "istesek bu mağazayı 1736713697 tane cep telefonu sığdırabiliriz" yazıyor bir diğerinde "istesek bu mağazayı 163581268 tane notebook la doldurabiliriz yazıyor". Nedir yani kocaman mağazamız var devasa boyutlarda biz büyüğüzün reklamı mı bu çözemedim.

Hadi bugün buluşalım. Akşam biyerlerde 2 yudum çay içelim ne dersiniz ?

tamam pazar aksamı bulusalım bı yerlerde valla süper olur saati kararlastıralım da bulusalım artık.

ankara mt olarak 29 ekım,de veya bır gun oncesı pazar gunu teröre karşı
her hangı bır eylem olucakmı acaba??bilen varmıı

Valla çok güzel olur ben istiyorum ama motorum yok ayarlanırsa ve beni artçı olarak kabul eden olursa ben seve seve herzaman varım:cat:

Selam arkadaşlar;

Ya şu buluşma yerini ZODİAC olarak değiştirsek, ne dersiniz? Hem daha merkezi hemde eğlenceli biyer bence. Görüşlerinizi bekliyorum...

herkese selam

merhaba arkadaşlar bir ankaralı motorcu olarak bende aranıza yeni katılıyorum
29 Ekim günü bir organizasyon yapılması çok ii olur netleştirip bilgi verirseniz sevinirim:)

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

Teröre Dur demek için Ankara da niye toplanmıyoruz niye kimse birşeyler yapmıyor,Bu grubun başkanı,yöneticisi,lideri yokmu? kimi neyi bekliyoruz arkadaşlar.... Nerdesin Proooo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar