[Ankara - MT]

Saat 13.00 da eşimle bindik motorumuza doğru incek üzerinden eymire gittik minderlerde biraz keyif yaptıktan sonra gene aynı yoldan eve şimdi döndük ufak çaplı güzel bir geziydi.herkeze tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ST abiiiiiiii
gecmıs olsun abıcım.....
yahu benı hiç sallayan yok....aman gezmezsenız gezmeyın heriiiiii....
bende cavacı gardasımla gezerım....

tuncer abi geçmiş olsnn:pale:....motoru ,korumalrı takma kafana bak işe yaradı işte montun sana bişey olmamış:mrgreen:.. geçmişş olsn:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar yarın bıseyler varmı ya.....
hanı gezı falan...eger olursa bana bı alo dıyın heriiii
0543 713 81 16
yanı pro dayım benı mail grubuna eklemedıgı ıcın haber felan alamıom...
toplu bırlık gezı olmasada gezecek arkadaslar haber verırsenız gezerız yanı
ıstersenız bızım bu taraflara gelın....
gecenkı actıgım BEYAZ CAVAYA GELL adlo baslıktakı resımlere bakın ıstersenız oraları gezebılrıız....
bıde mangal felan yaparız....
bıde 35 lık yada 70 lık.... deeermişimmmmmm :p
not:benım hiç bı kötu alıskanlıgım yoktur....meyve suyu ıcerım....seftalı suyu tercıhımdır....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen yat dinlen bahadinli :) gazi arkadasım :) yarın saat 15 anatolya da gelenleri bekliyor olacağız sanki

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelırız abı...yalnız kaskı kafama gecıremıom...takmasam olmaz mı yaw.... :p

Teşekkürler arkadaşlar. Bu aralar final dönemi yoğunluğu, sizlerden koptum biraz ama tüm hızımla döneceğim inşallah. Tekrar tekrar teşekkürler hepinize :rendeer:

kaçırmışız buluşmayı, neyse bidahakine işallah. Bu arada her an bir sürpriz yapabilirim. haftaya Cuma akşamı Afyona gidicem motorla, cumartesi günü kuzenle motorlara atlayıp eskişehire. güzel bi 600RR varmış bakarsınız benimkini bırakır onu alır gelirim :) tabi olmazsa ikinci alternatifte, kuzende R1 var bu sene ben senin makinaya bineyim sen bunu al diyo, sanırım beni sevmiyo :mrgreen:

bu arada Evren bu çocukla bi alakan yok dimi,sana benzetir gibi oldum :p
http://www.youtube.com/watch?v=C8rjr4jmWd0

hocam çok düşündüm tiger almayı, hatta niyetlenip gittim bir pazar günü ostim kuruçayırlıya kapalı dediler. kısmet değilmiş

güzelmiş foto, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

Ben de hayırlısıyla ilk kazamı yaptım, sol grenajlardan arka çizik, sürtük, önü kırdım biraz üzerinizi afiyet, ön sinyal sallanıyor, hepsine razıyım da montun kolu parçalandı. Teeaa İstanbul fuara gitmiştim onu almak için :pale:
Tanıdığınız iyi terzi var mı, montun üstüne belki revit sembolü şeklinde yama yapabilecek? :pale::salut:
Dönüşlerde dikkatli olalım arkadaşlar, bazı gerizekalı yaya vatandaşlarımız yola önünüze atlayıp sizi refüje girmeye zorlayabiliyor :pr:::angry2::::ranntign::stretche

çok geçmiş olsun st .arkadasım...montu kafana takma istersen sana deri mont alalım ulusta bir yer var cok ucuz full korumalı istersen adres vereyım ıstersen telefon istersen beraber de gıderız ..musaıt olursam .çok geçmiş olsun ..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
derya sevimli video için teşekkür ederiz :p

ressam arkadaş sanırım ankaraya gelecektide biz biraz kabalık ederek unuttuk kendisini

st_erdogan; ben de yeni gördüm kaza haberini . Geçmiş olsun ...

Ben de hayırlısıyla ilk kazamı yaptım, sol grenajlardan arka çizik, sürtük, önü kırdım biraz üzerinizi afiyet, ön sinyal sallanıyor, hepsine razıyım da montun kolu parçalandı. Teeaa İstanbul fuara gitmiştim onu almak için :pale:
Tanıdığınız iyi terzi var mı, montun üstüne belki revit sembolü şeklinde yama yapabilecek? :pale::salut:
Dönüşlerde dikkatli olalım arkadaşlar, bazı gerizekalı yaya vatandaşlarımız yola önünüze atlayıp sizi refüje girmeye zorlayabiliyor :pr:::angry2::::ranntign::stretche

la geçmiş olsun yeni gördüm...
tüh....
neyse sende bişi yok...
çok geçmiş olsun kardeş...
kendine iyi bak emiii...

ST abiiiiiiii
gecmıs olsun abıcım.....
yahu benı hiç sallayan yok....aman gezmezsenız gezmeyın heriiiiii....
bende cavacı gardasımla gezerım....

Hocam ne komik adamsın sen ya. Garip gurup cümleler kurup kuruşturup yazarsan millet istese de inanmaz geyik olduğunu anlar. Yani buluşalım dicem ama çarparım sana caddenin ortasında diye korkuyom kardeşim......:queen:

selamlar arkadaşlar ben yeni üyeyim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim fakat motorum yok bi kere kullandım ama çok hevesliyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar