ARKADAŞLAR zincir yağım bitti !!!
ne marka tavsiye edersiniz ve nereden alayım
ben yeni almıştım 20 ytl castrol...
KOÇTAŞ'tan aldım 15 YTL. zincir temizleme sıvıları da var. ilk önce temizlemeni sonra yağlamanı öneririm.
ERGİNBAY İYİDE NERDEN ALDIN ONUDA YAZSAYDIN
DOSTUM MARKASI NEDİR VE MEMNUNMUSUN
bu hafta hangi gün izinliyim bilmiyorum, belli olunca açarım bi başlık isterseniz![]()
ARKADAŞLAR zincir yağım bitti !!!
ne marka tavsiye edersiniz ve nereden alayım
ya arkadaslar şöyle aksamları da cıksak dısarı ya...hep gunduz mu gezecez....bılıyonuz yanı hayat gecede devam edıo.... aksamlar cıksak serınlıkte....bıyerlerde cay may içsek.... hem ortalıkta sakın oluo...bagzı kendı bılmez 4 tekerlı esklrde gece terör estıro ama neyse....bı düşünün kasının hele....cıkalım gecelerı..... gezelım tozalım.... bahadinli;683843' Alıntı:eeee....yokmu aksam üstü aksam üstü gezecek vatandas....hadin yahuuu gezelım heri.....
sizi sütcü motorcuları siziii:queen:
Ben de hayırlısıyla ilk kazamı yaptım, sol grenajlardan arka çizik, sürtük, önü kırdım biraz üzerinizi afiyet, ön sinyal sallanıyor, hepsine razıyım da montun kolu parçalandı. Teeaa İstanbul fuara gitmiştim onu almak içinale:
Tanıdığınız iyi terzi var mı, montun üstüne belki revit sembolü şeklinde yama yapabilecek?ale::salut:
Dönüşlerde dikkatli olalım arkadaşlar, bazı gerizekalı yaya vatandaşlarımız yola önünüze atlayıp sizi refüje girmeye zorlayabiliyorr:::angry2::::ranntign::stretche
Ben de hayırlısıyla ilk kazamı yaptım, sol grenajlardan arka çizik, sürtük, önü kırdım biraz üzerinizi afiyet, ön sinyal sallanıyor, hepsine razıyım da montun kolu parçalandı. Teeaa İstanbul fuara gitmiştim onu almak içinale:
Tanıdığınız iyi terzi var mı, montun üstüne belki revit sembolü şeklinde yama yapabilecek?ale::salut:
Dönüşlerde dikkatli olalım arkadaşlar, bazı gerizekalı yaya vatandaşlarımız yola önünüze atlayıp sizi refüje girmeye zorlayabiliyorr:::angry2::::ranntign::stretche