[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunun bitarafını çekmek lazım.....Ruhşen kendine gel.....:cat: :p

evren abıııııııııııııııııııııı
evren abıiiiiiiiiiiiiiiiiii
evren abıiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu ad alıskanlık yapmasın....
abı ne var kızılcahamamda yahu....
ben gecen gun hiç bınmedıgım cava style adanadan bınıp 6 saatte ankya gırdım:bounce: ...bıde gece 12 de evde oldum...bıde yollar berbattı...bıde yagmura yakalandım....donuma kadar ıslandım.... :salut: :queen:
sen yag gıbı yoldan kızılacahamama gıtmeye şedıon yaw.... :farao: :p

Satılık Kask Var Vizör Kenarı Cok hafif Çizik Piyasa Fiyatı 135 euro 280 Ytl felan yapar 150 ye bırakırım 60 gunluk 49 gun boyunca taktım ozel iç temızleme spreyıyle temızledı koku felan asla yoktur Almak ısteyen varsa irtibata gecebılırler.

Lazer Vertigo - mystec yaldız kapmala

Mehmet abi ve Burak abi bilir. (Shakulin & Eby78)

Elimde Armode dizlikte Var 40-50 Ytl civarı Piyasa Fiyatı 25 e Onuda bırakırım. (Hiç Kullanılmadı)

abı dızlıklerı alabılırım yahu.....

arkadaslar bu armode dizlikten anlayanınız varmı...nasıl bişidir acaba...gecenlerde st abının dıs kapıda bıyerde 25 e dızlık dedını duyduydum....:silent: :silent:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
evren abıııııııııııııııııııııı
evren abıiiiiiiiiiiiiiiiiii
evren abıiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu ad alıskanlık yapmasın....
abı ne var kızılcahamamda yahu....
ben gecen gun hiç bınmedıgım cava style adanadan bınıp 6 saatte ankya gırdım:bounce: ...bıde gece 12 de evde oldum...bıde yollar berbattı...bıde yagmura yakalandım....donuma kadar ıslandım.... :salut: :queen:
sen yag gıbı yoldan kızılacahamama gıtmeye şedıon yaw.... :farao: :p

abı dızlıklerı alabılırım yahu.....

arkadaslar bu armode dizlikten anlayanınız varmı...nasıl bişidir acaba...gecenlerde st abının dıs kapıda bıyerde 25 e dızlık dedını duyduydum....:silent: :silent:

25 ytl likler mafsalsız.....Mafsallılar 60 ytl den başlıyor.....

tango sana eymir den arsa alalim zor olur boyle git gel, olmadi devremulk buluruz :mrgreen: :cat:

Valla bi işe yatırım yaptım elimde hiç para kalmadı..! Ama fena fikir değil. :p Keeway Kardeşliğine mensup arkadaşlara da laf atmayalım lütfen ona göre... Farkındaysanız epey bi Keeway var gruba üye yani duyurulur... :queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
st yi boşver o sütten , rayjay " oturun len " :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
ya bi gezinti falan düzenleyelim gezelim biraz ankara trafiği bi kabul etsin artık birde 19 mayısta toplanıyoruz dimeee

Merhaba arkadaşlar;
Aslında daha önce yapacaktım ancak kısmet oldu.. Sizinle tanıştırayım dedim. Gerçi bilenler vardır belki ben Alper abinin mz ini almıştım.
Alırken bayağı bir karnım çatlamıştı aslında şunu mu alsam bunu mu alsam diye ama şimdi düşünüyorum da iyiki almışım.
İlk gün çok korkutmuştu ama biraz olsun alışınca cidden kullanımının çok kolay olduğunu anladım. Hızlanması çok kolay, ihitiyaç duyduğunda gücünü hemen belli ediyor.. tüm bunlara rağmen oldukça uslu, ürkütmüyor.
Umarım kazasız belasız binebilmek nasip olur. Tabi hepimize..
Bugün çalışmaya giderken fotoğraf makinesi götürmeyi hatırladığım için sonunda fotoğraf ekleyebildim.

Bir kız arkadaşım ondan helga diye bahsedince oldukça güldüğümüz için adını helga koymaya karar verdim. Umarım alınmaz :)

Yakında iyice gezip tozacak kadar öğrenmiş olacağımı düşünüyorm bir çok şeyi.

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
helga güzel isimmiş :) fotolar nerde

my.php

r3n sayende link atabildim sonunda sağol :)

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
dosyaları masa üstüne kopyalama :p , imageshack.us diye bi site var oraya upload et linki de oraya ver

arkadaşlar 19 mayıs ctesi akşam üstü anıtkabirin orda bulusalım ankaralılar motor cularını görsün saat 17:00 da ok

bu msjı dikkate alacağınızı umarak ben orada olacağım arkadaşlarımızada iletelim lütfen 19 mayıs 2007 saat 17 00

bu msjı dikkate alacağınızı umarak ben orada olacağım arkadaşlarımızada iletelim lütfen 19 mayıs 2007 saat 17 00 anıtkabir

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
furkan 19 mayıs ta kortej düzenlenecek diye biliyorum

abi kortej hakkında bilgi verirmisin....

abi kortej hakkında bilgi...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar