msnim belli Uyarsa eklersin Bakarsın beğenirsen alırsın. Görüşmek uzere
şirketteyim msn kullanamıyoruz ama ilk fırsatta ararım seni sen bana bi cagrı at ben müsait olur olmaz arayım seni.
msnim belli Uyarsa eklersin Bakarsın beğenirsen alırsın. Görüşmek uzere
Hayırlı olsun, kazasız belasız olsun inşallah :cat::cat: 06 v 9686..:cat:
nevet sonunda oldu bizim de bir motosikletimiz..
Satılık Lazer Vertigo Yaldız Kaplama "M" Kask ---- Bakmak isterseniz : http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43871
Ayrıca Revit"ti Kırmızı Siyah Korumalı Mont ------ Montun Linkini Bulamadım ama Kaliteli Güzel birşey
2si Son 350 YtL olur 2 Ay once 600 Ytl Ye almıştım.
perşembe tüm gün boşum ( izinli günüm )
cuma,cumartesi,pazar ise akşam 6 dan sonra müsaitim ne zaman istersen görüşelim.
uyar aldım bile numara 05326323436 konusalım perşembe müsaitim maaşımı ayın 5-8 arası alıyorum ne zaman istersen o tarihte ödeme yapayım yada hesap numarasına havale nasıl istersen
mont kask tamam motor da aldın mı?
hocam arastırıyorum valla bakıcam işte uygun fiyata bulursam yada ayda 400-500 taksitle alıcam kısmetse bi motor
teşekkür ederim.. pek tatlı başlamadı ama aile içi muhabbetler.. montu falan görünce bile çıldırdılar..
teşekkür ederim.. pek tatlı başlamadı ama aile içi muhabbetler.. montu falan görünce bile çıldırdılar..
yine scoter (nasıl yazılıyor bu motor?) mu? yoksa sitil değişikliği düşünüyormusun?