[Ankara - MT]

Allahım aradığım fırsat :) Arkadaşlar motorun aküsü bitmiş bugün götürüyorum inşallah 4.44'e akşama doğru.. Şarj olabilirse yarına kadar şarj edicem.. Olmazsa malum,yeni akü.. İnşallah bunları pazara yetiştiririm.. Yalnız ben şu başlığı takip edemiorum bi türlü,nerde yazıo? İlk sayfada mı?

arkadaslar bu gün bizim şirketin bowling turnuvası vardı. İlgi, Yardım ve Desteği için ALPER abime TEŞEKKÜR ederim :rendeer:

slm millet askerden döndüm gerçi kırşehirdeyim ama forma katılımım başlamıştır artık :p

O kim? :silent: Yani Alper derken?

bilkent rollhause daki abimiz yokmu yaw :wiinkk:

bu arada arkadaslar 100x90x19 (ön), 150x90x15 (arka) şamyel dahil lastik lazim bana arkadaslar. ulusan 500 YTL diyo prelliye, 550 YTL de bak ya ismi aklıma gelmedi,kafam durdu bu saatte :pr: haa metzeler (550 YTL) geldi aklıma. birde bir yerde DURO marka :silent: lastik var,henüz benden başka bu markayı duyan olmamış sanırım :) oda ön arka ikisine 150 ytl diyo :mrgreen: kartla vadeli alıcam,kime bakmak lazım ve rakamlar daha düşmezmi acep

Ninya'nın adını bilmiyorum vallahi, onu kastediyorsan eğer :)

Bugünlerde de herkes lastik soruyor ha, senle 3 olduk :p

saol pre... 4 ay boyunca motorumun hayaliyle yanıp tutuştum ama eve gece geldiğim için gidip daha aküsünü bile takamadım :(

bu arada arkadaslar 100x90x19 (ön), 150x90x15 (arka) şamyel dahil lastik lazim bana arkadaslar. ulusan 500 YTL diyo prelliye, 550 YTL de bak ya ismi aklıma gelmedi,kafam durdu bu saatte :pr: haa metzeler (550 YTL) geldi aklıma. birde bir yerde DURO marka :silent: lastik var,henüz benden başka bu markayı duyan olmamış sanırım :) oda ön arka ikisine 150 ytl diyo :mrgreen: kartla vadeli alıcam,kime bakmak lazım ve rakamlar daha düşmezmi acep

opni 4.44 motor a sor bide istersen...
bende soruyom da ne zamandır...duro yu nerden sordun ki...
bende sorayım olmassa gidip duro alayım bende :)

pro senin lastik ebatları neydi sıfır lastik bulduk da 200 e
onun için soruyom

Duro kalitesiz çin malı die biliorum ben (kaliteli çin malı mı var sanki :)).. Geçen benim motorun forumunda yazmıştı biri,bi kaç ayda çatlaklar oluştu,yol tutuşu da hiç ii diil die.. Haberiniz olsun..

bence lastğe verilen para helaldir,,,ucuzuna kaçma hiç.seni yerle temasını sürdüren tek varlık...:)

PRO;ne oldu yaw,hiç ses seda yokmu 19 mayısla ilgili? geçen sene şubat ayında açılmıştı başlık,yanlış hatırlamıyosam

yav ne önemı var gelin birlikte bowli,ng atalım bir gün bende hala motor arıyorum bulursam alıcam bakalım dün konustuk ophicornus(derya)' la valla canıma tak etti olmadı bi makina alacam ne olursa olsun siz bulusuyosunuz ben yaya bile gelemiyorum yav. 2000 peşin ayarlıyorum gerisi 500 taksitle ne bulursam alıcam artık. scooter haric 4 büyüklerden birini alıcam bakalım kısmet .

Ninya geliyoruz yanına, bowling turnuvamız var bi görüşelim seninle en kısa zamanda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar