[Ankara - MT]

Gelince seni kolundan tutupp doruu hamama güzel bir telleğa teslim edelim önce derim :D
Sonrada aşşaaa doruu salarız motur larıı :D

elleri kırılsın,
anlamsızca yaşayan, bilinçsiz insanların topluluğu bugün faaliyetteydi.
bugün terör mersindeydi.
pozcu kushimato sokağının ilk sola sapağı olan şok marketin sokağına bomba konulmuş. ağır parça tesirli bir bomba çöp kutusunun içine konulup şarapnel amacıyla kullanmışlar çöp kutusunu. binaların camları inmiş.
işn kötü tarafı çöp kutusunun 3 metre arkasında gençlerin gittiği bir internet cafe var. bombanın muğdat ve adese nin oradan bile duyulumuş.
ölü durumu henüz ulaşmadı ama yaralılar var .

allahım hepimizi ve tüm sevdiklerimizi esirgesin.
kendinize dikkat edin.
kendinize dikkat edin.

tamam biz yine Anatolia'da buluşalım. sen orayı biliyorsun. belki başka arkadaşlarda gelir. oradan ahlatlıbele gider diğerleriyle buluşuruz. ben perşembe 16.30'dan sonra orada olurum. Kestirme yerden gideriz. Hallederiz.

tamam abi.senin dediğin gibi yapalım.bende 4 30 dan sonra gelirim anatolia ya:cat:

Arkadaslar selam önemli bir konu hakkında bilgilendirmek istedim. Biliyorsunuz imzamda bulunan googlegroup ta birtakım arkadaslarımız üye. üye olan arkadaslarımızın bazılarından zaten devamlı elektronik posta almaktayız. birtakım arkadaslarımızdan ise cevap yada ileti alamıyoruz. ya takip etmiyorlar yada fırsat bulup yazamıyorlar. Güvenlik sebebiyle uzun süre ileti yazamayan arkadasların e-postaları önce bana geliyor. onaylamam gerektiği uyarısı aldıgımdan uzun süre yazamayan arkadasların e-postaları aktif olamıyor. Bu sebeple ; sizden ricam üye olan yada üye olacak arkadasların tamamının Test baslıgı altında bir e-posta iletisi göndermeleridir. mesajlarınızı tüm üyelere gönderirseniz sevinirim. Bu sadece bir seferlik olacaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

Saygılarımla,

Ninya ( Alper )

Ankaradaki Sürücü Kursları?

Merhaba arkadaşlar.

Ankara'da bildiğiniz adam akıllı A2 eğitimi veren ve ödeme kolaylığı sağlayan sürücü kursları hangileridir. Bilgi verir misiniz? Yeni dönemde ehliyet sahibi olmayı düşünüyorum da..

Teşekkürler.

ndr

Merhaba arkadaşlar.

Ankara'da bildiğiniz adam akıllı A2 eğitimi veren ve ödeme kolaylığı sağlayan sürücü kursları hangileridir. Bilgi verir misiniz? Yeni dönemde ehliyet sahibi olmayı düşünüyorum da..

Teşekkürler.

Sadece ehliyet alacak kadar eğitim almak istiyorsan herhangi bir motorcudan yarım saat sürüş eğitimi alman yeterli olur. Maalesef sınavlar böyler yapılıyor. Yarım saatlik eğitim soncunda bile ehliyet alabilecek düzeye gelebilirsin.

Daha ciddi eğitim için www.motoart.com.tr adresine bak, Ankara'da benim bildiğim bir tek o site var.

Sürücü kursu olarak sana Tandoğan Sürücü Kursunu tavsiye edebilirim. Ben çok memnunum, çünkü ne yapmam gerektiği konusunda cep telefonuma sürekli bilgi gönderiyorlar. Yani, işini ciddiye alan bir firma.

Arkadaşlar,benim işten çıkıp gelmem 6'yı bulur.
O yüzden,ben direk Ahlatlıbel'e gideyim,sizinle orda buluşalım.
Herhalde siz de saat 18:00 gibi Ahlatlıbel'de olmuş olursunuz.
Görüşmek dileğiyle.

aklım çeliniyor, ben de gelmek istiyorum. ehliyet yok, dönünce geziden motoru koyacak yer yok, annemlerin motordan haberi yok, offff offffffff. size iyi geziler bi iki fotograf ativerin buraya benim için.

Arkadaşlar , öncelikle hepinize selamlar!

krosafis.jpg

Sanırım yarışlardan haberiniz vardır...:cat:

Viper, senin Monza Grand Prix'den haberin yok galiba :queen: . Ya F1 denen şey 2 haftada bir yapılıyor. Ne kadar organizasyon varsa gidip F1 ile aynı gün oluyor.
Buraya da nasıl gidilir ki? Yolu bilen eden var mı?

Viper, senin Monza Grand Prix'den haberin yok galiba :queen: . Ya F1 denen şey 2 haftada bir yapılıyor. Ne kadar organizasyon varsa gidip F1 ile aynı gün oluyor.
Buraya da nasıl gidilir ki? Yolu bilen eden var mı?

Yılda 2 kez yapılan TUS(Tıpta Uzmanlık sınavı) diye bişey var,Nisan ve Eylül aylarında yapılır.
Adamlar aynı güne koymuşlar:pr:
Hangisine gitsem karar veremiyorum:silent:

açıkyol alta ne yazmışsın "AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN"
ne soruyorsun TUS sınavımı şampiyona mı
demekki neymiş akıl motorun önüne geçemiyormuş :queen:
açıkyol bak bana sorarsan senin sınavların bitmez nasıl olsa eniştem doktor ordan biliyorum TUS bitti şimdide doç. için uğraşıyor sen boşver sınavı:queen:

:pr: :pr: yav nerdesiniz? ben bir saat önce gittim, bir saatte fazladan bekledim. anlıycağınız iki saat boyunca aşağı yukarı dolanıp her motosikletliye ankara mt üyesi olup olmadığını sordum.:pale: motur.net ve motist'liler ordaydı ama siz yoktunuz.:salut: çankaya belediyesi tesisleri dışında devran restorant olup olmadığınıda sordum, yanlışmı gittim yoksa ekildimmi:silent: :silent:

neyse bidahaki sefere:pale:

arkadaslar bugun ki geziye gelemedigim icin cok özür dilerim ama gelebilirdim de yani akılsız basımın sonnucunda gelemedım . ne oldu dersenız dedim motoru yıkayım temız olsun kı yanı motor kendını gostersın dedım yıkadım bol su ile :=) sonra kuruması icin yaklasık 20 dk bekledım sonra bastım marşa motorda ses var calısmıyordu sonra 20 25 dk daha bekledım yine calısmadı ayak marsına bastım yine calısmadı 20 30 belkı 50 kere basmısımdır inanın ayaklarım agrıyor sonra araba mottorundan anlayan ark aradım dedı buji ıslanmıstır bujının ucunu cıkar siil dedi bende daha önceden bujinin yerını bılıyordum bujı kablosunu cıkardım ama bujı yerınden bıle oynamadı buji kablosunu kuruladım 10 dk bekledım yok yine calısmadı yine mars derken calısmadı motor bu arada yaklasık 1.30 saat bunla ugrastım saat olmuştu 3.30 motoru ite ite güneşin vurdugu bir yere götürdüm 1 saat dursun dedım geldim calısmıyo calısmıyo basıyom basıyom yok o kadar sınırlenmıştım kı nerede ise motorun ayak marsı kırılacak tı sonra da yıne bujı kablosunu cıkardım bekledım calısmadı sonra sinirlendim bıraktım motoru oraya geldim işe yarına eger mootor yerınde kalırsa servisi cagırıp yaptırcam insallah ama arkadaslar bu bulusma benım ıcın cok onemlı iidi gelemedıgım icin cok üzgünüm

bu arada motoru bu gibi durumlarda calıştıra bilmem icin bana bir yol gosterirmisiniz

Son düzenleme:
Bujiyi sökmek için , anahtarlar oluyor!
Onlardan birtane mutlaka temin edin....

Allah muhafaza ; bazen dağda , çeşme başında motoru yıkıyorum.:cyclopsan
Yanımda tam takım var.... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar