[Ankara - MT]

Ben ybr 125 ile hergün istanbul yolundan ev iş arası yol yapıyorum..belkide ani kaçmam gereken bir durum olmadığı için bu cc bana yeterli gelmekte..yinede sizler daha tecrübelisiniz.. ben bir yıl 1 ay da 5600 km yaptım bu arada.. yani hergün motor kullandım neredeyse, kış hariç tabi..

Kardeşim bende jinlun 250 var. Çift silindir, 250lik bu makina bile İst yoluna falan çıktığımda zaayıf kalabiliyo. max hızı 130 sonuçta.
Eğer bulunduğun ilçe dışına çıkmayacak trafiğin 60ı geçtiği caddelere girmeyeceksen al bi 100lük.
Ama çıkma ihtimalin varsa tvs apache 150 falan bak, 100lüğe hiç girme.
Motorda trafik akışının 20-30 fazlasını yapan makina ile çık, ani durumda kaçman için extra hız lazım olacak.
Bu arada ankarada nerde oturuyosun, okulun nerde?
Ev sincan okul batıkent ama 2 yıl sonra universite nerede olur bilemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------

Gençler babam motosiklet almama izin vermeyecek gibi gözüküyor bana bisey olur diye sizce nasıl ikna edebilirim

nxqca1.jpg

Evet MT Ankara ailesi, yarın sabahtan buluşup 2 küçük motor (150-200cc) Beypazarı taraflarına gidip gezmeli tozmalı kaybolmalı güzel tam günlük bir gezi planladık @CxAnKACx ile birlikte, 2 motor 3 kişiyiz. Katılmak isteyen olursa bekleriz :)

MT07.bayramda gezicek gazlıcak varmı çankayadayım ben herkesin bayramı mübarek olsun

Evet MT Ankara ailesi, yarın sabahtan buluşup 2 küçük motor (150-200cc) Beypazarı taraflarına gidip gezmeli tozmalı kaybolmalı güzel tam günlük bir gezi planladık @CxAnKACx ile birlikte, 2 motor 3 kişiyiz. Katılmak isteyen olursa bekleriz :)

başka planlar olursa gelmeye çalışırım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cmt veya pazar gunu geziye katilirim.
yer-zaman bildirin yeter.
selamlar.

Herkeze merhaba . bu haftasonu bişeyler yapamadık.
önümüzdeki cuma(09-10-2015) çıkıp kızılcahamamda kamp yapmayı düşünüyoruz 2 kişi 2 motor. cumartesi döneceğiz. gelmek isteyen olursa kalabalık olabiliriz.konumu tam olarak ayarlamadık

Beyler yas 16 cub cg ya da scooter motosiklet alacagim cok uzak bi yere gitmiyorum en az iki yıl en fazla sincan-batikent arasi bi yol gidecegim sizce 100 luk bi motor bana yeter mi bu arada 1.80 ustu boy var marka filan istemiyorum sadece siz ankarali dostlardan gorus bekliyorum ve babami nasil ikna edebilirim

Arkadaşlar merhaba ankra da suzuki markalı motorları nereye servise götürüyorsunuz ?
Endo motors suzukilere bakmıyoruz diyor ulusan var oda yetkili servis mi acaba kitapçıkta yazmıyor malum sayfabu aralar hala bakımda gözüküyor
Teşekkürler

Hocam amortisör keçeleri değişecek, yağ ve yağ filtresi değişecek. Normalde yağını kendim hallediyorum da, bunu açamadım, çok ters yerde. Bende de lokma takımı yok. Tüm malzemeler elimde ama değiştiremiyorum şuan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar