[Ankara - MT]

Toplantıyı kaçırdık mı? İş güç nedeniyle mobilden giriyorum genelde o yüzden pek konuşamasakta kabul ederseniz en yakın toplantıya katılmak isterim :) Saygılarımla..
Kazasız belasız sürüşler dilerim..

Mesajımı okudunuz mu acaba? Hayır sayfa atlayınca mesajları kaçırıyorsunuz da :D

Bende sayfalar 100 mesajlık atlama olmaz.
Ayrıca ankaraiçi elden teslim demişsiniz ama biz mi gelip elinizden alacağız yoksa irtibata geçip sizinle siz mi bize getireceksiniz,
orda bir anlam karmaşası olduğu için bir önceki mesajımda sorma gereği hissetmiştim,
tamam ticaret yapıyorsunuz fakat açıklamalar eksik olduğu için üstünüze varmamak adına tekrardan sormadım zira alıngan bir yapıda duruyorsunuz,
facebook linkinizi de inceledim halbüse orda da bir iletişim adresi göremedim bilginize..:sunny:

Zincirden anahtarlık yaptım kendime :queen: Kawasaki anahtarınada o yakışırdı, incik boncuk hondacılara yakışır :pl:

2vX5VL.jpg
[/url][/IMG]

tamam ticaret yapıyorsunuz fakat açıklamalar eksik olduğu için üstünüze varmamak adına tekrardan sormadım zira alıngan bir yapıda duruyorsunuz,facebook linkinizi de inceledim halbüse orda da bir iletişim adresi göremedim bilginize..:sunny:
Alınganım tabi, üstüme varmadınız ama bu sefer de kale alınmadığımı düşündüm işte :salut: Şaka şaka alınganlık değil de ben de rahatsız etmek istemiyorum aslında sizleri ama araya girmeden de duramıyorum işte ::utangac:
İletişim numaram : 0506 474 26 16 Siparişlere gelince Ankara içi olduğu için biz size getirebiliriz. Ya da ödeme bizden şeklinde kargo ile ulaştırabiliriz. En kötü toplantılara katılırız, dimi ama :silent:
Bu arada facebook adresimizle de hemen ilgileniyorum. Uyarılar için teşekkürler.

Zincirden anahtarlık yaptım kendime :queen: Kawasaki anahtarınada o yakışırdı, incik boncuk hondacılara yakışır :pl:

Çok güzel olmuş, elinize sağlık :cat:

Yaaaaaaaaaaaaaaa Bende Bi Ankaraki Olarak Burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmm:p

Olm ne bicim adamlarsiniz yaw, kiz yazali kac sene olmus bi ilgi gostermemissiniz yazik yaw :)

Merhaba Hayalet Hanim, bizlerde Ankaraki olarak buradayiz, isterseniz icq ya da mirc yoluyla buradaki insanlari mesgul etmeden daha cok yazisabiliriz, adresinizi bekliyorum :D

YEni mazun oldum ben, aramizda bayan kullanicilar varsa tanismak, gezmek, tozmak isterim. Yani sadece bayanlarla degil tabi sizle de gezeriz ama resminizden anladigim kadariyla biraz kaba saba bi adama benziyosunuz, ben tirsarim boyle adamlardan yanlis anlamayin.

YEni mazun oldum ben, aramizda bayan kullanicilar varsa tanismak, gezmek, tozmak isterim. Yani sadece bayanlarla degil tabi sizle de gezeriz ama resminizden anladigim kadariyla biraz kaba saba bi adama benziyosunuz, ben tirsarim boyle adamlardan yanlis anlamayin.

kimisi kaba saba beğenir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zincir temizlemek için gaz yağı Ankarada nerde bulabilirim?
birçok yerde gazyağı bulunmuyor,
nerede bulunabileceği hakkında fikri olan arkadaş var mı?
tercihen oran cankaya incek golbasi taraflarinda

simdiden cok tesekkurler

zincir temizlemek için gaz yağı Ankarada nerde bulabilirim?
birçok yerde gazyağı bulunmuyor,
nerede bulunabileceği hakkında fikri olan arkadaş var mı?
tercihen oran cankaya incek golbasi taraflarinda

simdiden cok tesekkurler

bildiğim ostim girişindeki petrol ofisinde var.
litresi 3.7 tl
pek pöpüler bişey olmadığından pek az yerde satılıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çiftliğin ordaki Petrol Ofisi satıyor. Macit Petrol.

tesekkurler
diger yerlerde yuzume bon bon "gazyagini naabcan bu devirde" gibi bakarlarken
ostim girişindeki petrol ofisinde buldum.
bizzat gazyagi pompasi var.

sagolun

arkadaşlar ankarada motosiklet egzozundan anlayan iyi bir egzozcu önerisinde bulunabilcek varmı?

Oooovv Fatih Beyler de iki arkadaşını almış bana yardıma gelmiş :)

IMG_3945.jpg

Bu akşam eve gelirken, Ziaur Rahman caddesinden geldim. Işıklarda iki motor vardı yanımda, biri sanırım fz6 naked olanı, öbürü de xj6 ymış. Tanıdık olsalardı tam gazlamalık ula dedim içimden ama vazgeçtim tabii apaçi gibi adamların önünde gaza asılmayayım diye. SAkince kalktım sonra baktım arkadan egzoz sesi, xj6 lı arkadaş yardırmış geliyo, bi gaza geldim, ben de verdim gazı, öbür ışıklara kadar gittik, durunca yanıma geldi, kaçlık bu yaww diye, 600 lük dedim, ee ben niye yetişemedim o zaman dedi :)

Dedim 102 beygir :)

Bu muhabbetin üzerine Ziaur Rahman dan inip Reşit galipe doğru biraz hızlıca döndüm motoru da yatırayım ne güzel viraj diye, Çatttt Polis! Adamla gözgöze geldik resmen, biri sağda biri de arabanın yanında solda yolu biraz daraltmışlar, sağdaki atladı hemen yolun ortasına, sakince durdum sağa doğru. Evrak kontrolü dedi, verdik, o arada da bu egzoz orjinal mi dedi falan ama takılmadı fazla. Aldı arabanın yanındaki abimizin yanına, evrakları gösterdi falan, adam kafayı salladı yanlış görmediysem, aldı geri getirdi hemen, buyrun diye, ceza yazacak bir eksik bulamadı yani. Tırstım valla ne biçim kullanıyon diye kafayı takar ceza yazar diye :)

Haa bu arada, ruhsatın içinden eski yediğim plaka cezasının nüshası çıktı, bu ne dedi, kesin hızdan yemişindir sen dedi, yok yaw dedim olur mu :)

Yıllar sonra ilk defa çevrildim motorla onu anlatayım dedim, bizim buralarda gezenler varsa uyanık olsunlar, arkamdan iki paketçi arkadaşı da çevirmişti ben ayrılırken.

Oooovv Fatih Beyler de iki arkadaşını almış bana yardıma gelmiş :)

http://www.2kiwis.co.uk/wp/wp-content/uploads/IMG_3945.jpg

Bu akşam eve gelirken, Ziaur Rahman caddesinden geldim. Işıklarda iki motor vardı yanımda, biri sanırım fz6 naked olanı, öbürü de xj6 ymış. Tanıdık olsalardı tam gazlamalık ula dedim içimden ama vazgeçtim tabii apaçi gibi adamların önünde gaza asılmayayım diye. SAkince kalktım sonra baktım arkadan egzoz sesi, xj6 lı arkadaş yardırmış geliyo, bi gaza geldim, ben de verdim gazı, öbür ışıklara kadar gittik, durunca yanıma geldi, kaçlık bu yaww diye, 600 lük dedim, ee ben niye yetişemedim o zaman dedi :)

Dedim 102 beygir :)

Bu muhabbetin üzerine Ziaur Rahman dan inip Reşit galipe doğru biraz hızlıca döndüm motoru da yatırayım ne güzel viraj diye, Çatttt Polis! Adamla gözgöze geldik resmen, biri sağda biri de arabanın yanında solda yolu biraz daraltmışlar, sağdaki atladı hemen yolun ortasına, sakince durdum sağa doğru. Evrak kontrolü dedi, verdik, o arada da bu egzoz orjinal mi dedi falan ama takılmadı fazla. Aldı arabanın yanındaki abimizin yanına, evrakları gösterdi falan, adam kafayı salladı yanlış görmediysem, aldı geri getirdi hemen, buyrun diye, ceza yazacak bir eksik bulamadı yani. Tırstım valla ne biçim kullanıyon diye kafayı takar ceza yazar diye :)

Haa bu arada, ruhsatın içinden eski yediğim plaka cezasının nüshası çıktı, bu ne dedi, kesin hızdan yemişindir sen dedi, yok yaw dedim olur mu :)

Yıllar sonra ilk defa çevrildim motorla onu anlatayım dedim, bizim buralarda gezenler varsa uyanık olsunlar, arkamdan iki paketçi arkadaşı da çevirmişti ben ayrılırken.

iyi öğrenmiş oldular 77 beygirlik motorla millete kafa tutmamaları gerektiğini:)
bi de merak ettim egzozun orjinal mi ?bende de cb650 f var egzoz taktırmayı düşünüyorum katalitik iptali yapyırıp ama ankarada yapan bi egzozcu bulamadım :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar