- Motosikleti
- VFR1200X
ne zararımı gördün la doğaya? motor kullanmak falan dışında :mrgreen:
yunusgil parkın köpeklerine saldırdın yetmez mi?
ne zararımı gördün la doğaya? motor kullanmak falan dışında :mrgreen:
Tanımasam "aman tanrım doğaya ne saygılı bir adam" diyeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Tanıyamaman normal bende bazen bu bizim mülayim polat kardeşimiz olamaz diyorum. Tam bir forum eşkiyası :cherry:
Merhaba abiler kardeşler
Ben scooter'ım için sağlam bir usta arıyorum acaba bakımdan anlayan,motor severi çok yolmayan bir usta varmıdır?
Ümitköy tarafında Apo ve Levent, Etimesgut da Recep Usta (Mert Motor), Yiba Çarsısının arkasında Efe Motor Emrah Usta benim önerebileceklerim. Emrah Usta ve Recep Ustaya bizzat gittim, bugüne kadar bi eksiklerini görmedim, gayet iyi ustalar, Apo ve Levent e de giden arkadaşlar var aramızda, onlar için de hiç kötü birşey duymadım.
Bulent78
Klavyeciler ne la ? Ne saçma bakış açıları var abi, beni anlamıyor olabilirsiniz ama klavyeci felan ne ? Ayrıca söylediklerimde hiç de enteresan bişey yoktu, sataşma, hakaret vs, vs, Hangi yazdığımı bana yakıştıramadınız ?
Kaldi ki konu gayet konuşuldu, bişey olmamış gibi kapatılma yada başka bir yere atlama olmadı. Başka forumlarda mı yazışıyoruz, ben niye çok farklı düşünüyorum ?
Efe motor emrah ustaya bülent le birlikte ben de gitmiştim yamuklarını gördümmotor lastik basınçlarıyla ilgili bi problemi var kendisinin
apoyla leventi tavsiye ederim vespanın bayiliğini almışlardı en son, ya da almak üzerelerdi
bu halk beni de anlamıyor bazen azizim![]()
S.a herkese...Forumu yıllardır takip ederim ama 2007den beri motorum yoktu üye olma gereği duymamıştım. Yeni motorumu (mt07) geçen hafta teslim aldım.Mt 07 Forumunu en baştan okudum ve bu modeli seçmemde forumun etkisi büyük...Bilgi veren,aydınlatan tüm arkadaşlar teşekkürler...Allah kazasız,belasız sürüşler nasip etsin hepinize.Buluşma, etkinlik tarzı durumlarda imkan olursa katılmak isterim.Hayırlı günler...
Arkadaslar, mogan piknik alanina aracla giris 5 tl, motorla giris ucretsizmi?
Mavigolde motor ucretsiz , ama mogani bilmiyorum. Bilgisi olan var mi?