[Ankara - MT]

Hocam bence atla gel ama yolculuğu geceye bırakma havalar ne kadar ısındı gibi gorunsede gece soğuk olacağını düşünüyorum...
Otobüs işi biraz meşaketli bir iş...
ben mersınden ankaraya kardeşime ybr göndermiştim
motorlar her otobüsede sığmıyor.403 bulman lazım.
eğer otobüsle göndereceksen otobüsü burdan ayarla öyle git orada ayarlamaya çalışırsan 1,2 günü orda geçirmek zorunda kalabilirsin.

Fiyat konusundada 50-100 TL gibi bi rakama gönderdim fakat araç yoğunluğuna göre değişiyor 400-500 isteyen firmalar bile oldu...

Hepinize teşekkür ederim gerçekten hızlı bir şekilde yardımcı oluyorsunuz. Sonuç olarak binerek gelmeye karar verdim dün biraz ekipman aldım mont ve kaskı da motorla beraber alıcam uymazsa ordan alırım artık.

Bu gece 22.30 otobüsü ile yolculuk başlıyor motoru alınca dönüşte foto eklerim artık :) Aydın - Denizli - Afyon güzergahlarından bi isteğiniz varsa bana yazın ister siteden ister cepten 0530 9776951 bende size yardımcı olmak isterim döndüğümde görüşmek üzere..

beyler merhaba ankarada boya işiyle uğraşan plastik grenajımı boyayacak bir usta arıyorum ucuz ve uzun ömürlü olması önemli tabi

Hem ucuz olsun hem de on numara is olsun beklentisi herkeste olan ama hicbirzaman sonuca ulasamayan bir beklenti ne yazik ki:D

Ulus ta Yiba carsisinin 2 arkasindaki sokakta moto efe var, emrah usta, kaynak boya islerinde iyidir, eli cabuktur, fiyatini bilemem, gidersen eger konusursun once, icine sinerse yaptirirsin. Metal depo yapip boyadigini gordum, ben hasarli depo oldugunu anlayamadim valla o derece yapmisti ki lokal boya yapmisti yani komple boyamamisti.

Evet bu çok önemli bence de. Tanıdığım bir usta yok ama kriter güzelmiş, değinmeden edemedim :wiinkk:

:cherry:

Herkese selamlar;
Adım Levent 30 yaşındayım, emekte oturuyorum ilk motorumu aldım Cbr 125, eğer kabul ederseniz ilk fırsatta sizlerle tanışmak istiyorum, tecrübeli arkadaşların yardımına ve tecrübelerine ihtiyacım var, ilk efa vitesli motor kullanıcam heyecan dorukta.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Herkese selamlar;
Adım Levent 30 yaşındayım, emekte oturuyorum ilk motorumu aldım Cbr 125, eğer kabul ederseniz ilk fırsatta sizlerle tanışmak istiyorum, tecrübeli arkadaşların yardımına ve tecrübelerine ihtiyacım var, ilk efa vitesli motor kullanıcam heyecan dorukta.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın İnşallah.

Herkese selamlar;

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Herkese selamlar;
Tekrar hosgeldin. Kazasiz belasiz dikkatlice..

Merhaba, sonunda bi CBR250 alabildim o kadar aydına gidecem dedim de otobüsün kalkmasına 1 saat kala aynı fiyata ankarada bulmam ve yarım saat içinde el sıkışmamız nasipten başka bişey olamaz :) gönül isterdi bi foto ekliyim buda benim diye ama beceremedim en kısa zamanda aranıza katılacam hatta yarın varsa buluşma gelebilirim. yazdıklarım anlamsız oldu farkındayım sadece mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedim. Hepimize kazasız sürüşler.

Merhaba, sonunda bi CBR250 alabildim o kadar aydına gidecem dedim de otobüsün kalkmasına 1 saat kala aynı fiyata ankarada bulmam ve yarım saat içinde el sıkışmamız nasipten başka bişey olamaz :) gönül isterdi bi foto ekliyim buda benim diye ama beceremedim en kısa zamanda aranıza katılacam hatta yarın varsa buluşma gelebilirim. yazdıklarım anlamsız oldu farkındayım sadece mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedim. Hepimize kazasız sürüşler.

Hayırlı uğurlu olsun :) otobüs bulmana da sevindim görüşmek dileğiyle :)

Hayırlı uğurlu olsun :) otobüs bulmana da sevindim görüşmek dileğiyle :)

Teşekkür ederim, bilet bulmuştum evden otobüse diye çıktım alışkanlık olmuş artık telde ilanlara göz gezdirirken şimdiki motorumu gördüm aradım bilet yandı ama olsun. görüşürüz inşallah toplu sürüş daha keyifli olur. (bu arada lastikler denildiği kadar varmış özellikle arka lastik insan frene basmaya korkuyo)

Hayırlı olsun omertsen, güle güle kullan :)

Hoşgeldin levent, sanada hayırlı olsun :)

Hoşbuldum teşekkürler
Dün İlk defa motoru kullandım dönüşler zorladı ama çalışarak alışırım. Çok keyifliymiş baya üşümeme rağmen inmek istemedim motordan.
Bu arada bahçeli 7 caddede çoğunlukla gördüğüm gri r6 ve kırmızı honda 600f sahipleri buradamı

Merhabalar hafta sonu harlel tırı ırğanuzasyonura katılacak var mı ben pazar 17 de buldum

Levent. yeni moturun hayırlı olsun. Bu işe başlamadan önce gidip ders almanı öneririm. Özellikle de işin başındayken ders alırsan senin için daha hayırlı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar