Merhaba arkadaşlar, Ankarada motosiklet kullanıcılarının sohbet ettiği açık forum sayfası bulmuşken aranıza katılmak istedim.
Öncelikle kendimi tanıtayım 24 yaşındayım, evliyim, keçiörende oturuyorum, karabüklüyüm. vs.
motor geçmişim ve kullandığım şehirler şu şekilde:
mondial 151 RS Karabük
honda activa Konya (öğrenciyken paket serviste çalıştım)
mondial 250mct Ankara
honda cbf150 Ankara
2 yıl önce turlar geziler yapan kimseyi bulamamıştım burada yada bana denk gelmedi yalnız gezmekten sıkılınca motorumu satmıştım.yakın zamanda scooter aldım sırf eşimede öğretip 2 motor gezmek için.
Şimdi gelelim konumuza hazır burada güzel bir sinerji oluşmuşken aranıza katılmak istiyorum.
araç ihtiyacından değilde zevk için bir motor düşünüyorum cbf düşük geldi biraz daha güçlü süpersport merakı aldı beni şimdi ise CBR250 GT250R arasında kalanlardanım, honda bence göründüğü gibi bi motor dıştan ne görüyorsan üzerinde o hissi ve güveni alıyorsun, öte yandan GT250R a baktığımda daha heybetli tabi ama süspansiyonları nasıldır? virajda güven verir mi? aklımda hep japonlar kalırmı

bilmiyorum.
Diğer seçeneğim ise FZ6 fazer buda eşimle çift kişi rahat olabileceği için sırf konfor yani gerçi 2 motosiklet kullanabilirsek kesinle FZ6'yı silerim aklımdan.
Siz ne tür motorlar kullanıyorsunuz ve bana ne önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum 1 veya 2 sezon kullanacağım sonra klasik Türk ailesi modunda ilerler diye düşünüyorum hayatım.
Şimdiden teşekkür ederim