[Ankara - MT]

erken kalkan yol alır üstad...ilerleyen vakitlerde sürprizlerimiz olur:)

Süpriz derken?

ona-kucuk-suprizler-yap_189462.jpg

Günaydın Ankara MT. Uzun aramalar sonucunda 600 cc niyetlenip, 2001 R1 almak nasip oldu. Motor da herhangi bir sıkıntı problem görünmüyor şimdilik. Zaten tanıdık bir yerden aldım. Son bir kaç senedir yatan bir motosikletmiş. Bütün bakımları yapılmış ama sokağa pek çıkmamış. Km si 32 binde orjinal, Tramerde veya kaskoda hiçbir hasar kaydı görünmüyor. Ama ufak tefek yatmalar olmuş. Grenajlarda lokal boya var ama aynalarına kadar orjinal değişen bir parçası yok. Bir de ön cam değişmesi gerekiyor. Zaten double cam düşündüğüm için çok dikkate almamıştım bu detayı. Umarım birbirimize iyi bakarız. Becerebilirsem biraz resim de yüklemeye çalışacağım. Saygılarımla

hocam hayirli ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin

sormasi ayip olmasin ne kadar bir meblag ya maaal oldu

Iyi dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Allah hicbirimize kaza bela vermesin..

Yarın ankaraya gideğim bulunduğum şehire 80 km arabam yok otobüsle gideceğim aştiden çıkıp güvenilir bol çeşitli ulaşımı kolay kask mont vs. için motosiklet mağazası önerileri istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Hiç araştırmadın mı diyeceksenizde benim için ankaraya gitmek zor o kadar çok mağaza gezemem belirli 2 3 mağazaya bakıp dönebilirim o yüzden tecrübenize ihtiyacım var. İlgilenenlere teşekkür ederim

hocam marka alacam diyosan birlik mahallesi cankayada kawasaki ve ktm bayi ulusan motor var yada yamaha bayi baydar ticaret yada istanbul yolu efe hondaya da bakabilirsin yada ama orta butcem var diyrsan yiba carsisi

eger bedenleri biliyorsan onterneti arastir bence

ANGARAJ olarak bugün gerçekleştirdiğimiz çubuk-kazan-güvenç-yakacık gezimiz

5bwy.jpg

ap7q.jpg

2see.jpg

4rmh.jpg

z2lf.jpg

fij2.jpg

zfeo.jpg

46yz.jpg

vtla.jpg

s3ge.jpg

fdln.jpg

bj43.jpg

7vju.jpg

tzxp.jpg

ch7l.jpg

hnkq.jpg

7ck7.jpg

oxc0.jpg

Gerçekten çok hoş bir gezi olmuş, teknik nedenlerden ötürü katılamadım yoksa orda olmayı çok isterdim, emeğinize sağlık.

Çok hoş bir gezi gerçekten iştirak etmeyi isterdim lakin ki cildim içliğe karşı çok hassas alerji yapıyor o yüzden kış mevsiminde katılımcı olamıyorum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar