[Ankara - MT]

beyler bolu kampının konuşulması için hafta içi bi buluşma ayarlayalım...kampa gelmeyecekler de katılabilir elbet...

gidiş zamanı ve rotası
kalma şartları
yemek için tedarik edilecekler (daha önce konuşulduğu gibi rakı sofrası kurulacaksa, normal şartlarda orda yemek servisi varmış)

ankara mt ye ne oldu böyle...ölü toprağı serpilimş resmen...neyse biraz mevzu olsun tavsiyelerinizi de alayım tecrbelilerden...12 ya da 19 temmuz çıkışlı şu an taslak halinde olan gezi planımdan bahsedeyim...

http://goo.gl/maps/BGyXv

cuma günü öğlen çıkıp bursa da ya da mudanyada (450 km) geceyi geçirip ertesi gün bozcaadaya geçmeyi planlıyorum (325 km) orada bir gece kalıp ertesi gün asos a geçmeyi planlıyorum..mesafe kısa olduğu için öğlen gibi asosta geçip 2 gece de asos planlıyorum...duruma göre 1 gece ayvalık yapıp salı/çarşamba izmire geçip cumartesi ankara ya geçmeyi planlıyorum..

eşlik etmek isteyen olursa beraber değerlendirebiliriz.

şehitlik vb gibi yerlere uğramayı düşünmüyorum yazın sonunda tekrar gitmeyi planladığım için...bozcaada ve asosta kiralık çadır ya da bungalov tarzı kıvrılıp yatabileceğim yerlerde kalıcam..

Motosikleti
VFR1200X
Halk bunu destekliyor erhan! Gezi yazısı da bekliyoruz her akşam not al :cat:

bir acemi olarak, eryamandan selamlar..:) o bölgede yaşayan arkadaşlar vardır elbet, bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isterim, sevgiler..

Bir tane de Keçiören'li olsun artık ,çok mu şey istiyorum dostlar sorarım size ?

Birlikte şelalere teleferiklere sürelim demir atlarımızı, selam verelim kahvenin önünden geçerken delikanlılarımıza, gah şose gah asfalt çıkalım yokuşları birer birer , varalım bahçelerinde ip atlayan futbolcu kartı üten çocukların yanına, bölünsün halk ekmekler ikiye sürülsün salçalar arasına , kahkahalara karışsın egzoz sesleri .. Çok mu şey istiyorum dostlar sorarım size ?

Bir tane de Keçiören'li olsun artık ,çok mu şey istiyorum dostlar sorarım size ?

Birlikte şelalere teleferiklere sürelim demir atlarımızı, selam verelim kahvenin önünden geçerken delikanlılarımıza, gah şose gah asfalt çıkalım yokuşları birer birer , varalım bahçelerinde ip atlayan futbolcu kartı üten çocukların yanına, bölünsün halk ekmekler ikiye sürülsün salçalar arasına , kahkahalara karışsın egzoz sesleri .. Çok mu şey istiyorum dostlar sorarım size ?

Panpa istek çok güzel lakin birileri çıksa dahi sırf senin egzozlardan dolayı

"-Sen gelme Ulan ...!!"

derler gibime geliyor..
Ama biz seni seviyoruz sıkma canını :rendeer:

motorcunun biri Keçiören'e girmiş, çıkamamış. niye?

Turgay o egzoza cozum bulmazsa zaten bir sure sonra faili mechule kurban gidebilir orda, en azindan motor gidebilir yani :)

Ben de Yunusgil'de motorculukla iştigal etmekteyim , desibel sınırlarının olmadığı sıcacık bir dünya .

Ben de Yunusgil'de motorculukla iştigal etmekteyim , desibel sınırlarının olmadığı sıcacık bir dünya .

şehir merkezine 10 dakika, metroya 4 dakika uzaklıkta bir yaşam merkezi

(bu veriler yamaha R1 içindir. xt 600 ile şehir merkezine 1 saat, metroya 30 küsur dakika uzaklıktadır.)

ben varım keçiören'de yaşayan :)
ama moturculuğu bahçelide yapıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

Ayıp oluyor ama :p

şakkadır hocam.
sarayönü'lü de olsa insanı hor görmem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------

Turgay o egzoza cozum bulmazsa zaten bir sure sonra faili mechule kurban gidebilir orda, en azindan motor gidebilir yani :)

hem harleyci olsun, hem efendi olsun
hem dövmesi olsun, hem kına gecelerine iştirak etsin
nerde öylesi azizim :)

Ya abi keçiörende uzun zamandır oturuyom da yunusgil nire bilemedim ben onu :)

şehir merkezine 10 dakika, metroya 4 dakika uzaklıkta bir yaşam merkezi

(bu veriler yamaha R1 içindir. xt 600 ile şehir merkezine 1 saat, metroya 30 küsur dakika uzaklıktadır.)

Benim yer uçağımla daha kısa sürer o :)
Kerata hibrit makine ile çok yüksek hızlara çıkabliyor...

Teknik veriler: 125cc 10HP benzinli motur + 1071cCc iman gücü :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar