[Ankara - MT]

Bolu yahut başka bir yere gezi olursa Fatih Abi'nin çadırına talibim. Yunus içine sığmışsa ben hayli hayli sığarım :mrgreen:

Hani zorunan sölettirecen
Sen gelme ulan A.... :queen:

olmadı 5 kişilik çadır da varmış bak onu ben alıp sana benim çadırı verebilirim zira biz 2 kişi olacağızdır..

Buğra da biraz zorlasa bununla yarışabilirmiş:)

423174_10151178457372851_1859620854_n.jpg

Yahu neden almıyorsun ozaman :silent:

Biraz daha para bulmaya çalışıyorum. Eğer yardm edersen balaklavaları takar bi banka soyabiliriz. Hem senin motorla arabların üzerinden bilnem geçeriz. Sonra hepsinden bi tane alırız ama vergilerini ödeyemeyix bu seferde.
Az sonra... :pl:

Ozan aldın mı motoru whatsapp ta bi muhabbet döndü sanki tam bakamadım

Arkadaşlar kısmetse bugün gidip alıyorum. Saat 13:00 ya da 14:00 gibi KTM 990 ADVENTURE sahibi olma yolundayım. whatsapp ta ise size ulaşma imkanım yok çünkü benim telefon bildiğiniz gerizekalıdır. İnternetten neyim anlamaz. :flower:

Arkadaşlar kısmetse bugün gidip alıyorum. Saat 13:00 ya da 14:00 gibi KTM 990 ADVENTURE sahibi olma yolundayım. whatsapp ta ise size ulaşma imkanım yok çünkü benim telefon bildiğiniz gerizekalıdır. İnternetten neyim anlamaz. :flower:

Hayırlısı olsun kardeşim, bu arada "gerizekalı tel" olayına çok güldüm la :queen:

Hayırlı olsun ya, oh be,,, gönlünden bukadar çok geçen bir motoru aldığın için sevindim, rahatladım yani yanlış anlama :wiinkk: İstediğin gibi olur inşallah :king:

Hayırlısı olsun kardeşim, bu arada "gerizekalı tel" olayına çok güldüm la :queen:

Sağol Koray'ım hayalimdi KTM 990 ADV. Diğer söylediğim modelleri niye önermedim söyliyim;
Sakın ama sakın R1200GS ya da ADV'ye yaklaşmayın niyemi
ESA; elektronik süspansiyon zımbırtısı fena pahalı dudak uçuklatıyor. Arzıa verirse yapılma ihtimali yok.
Bakım masrafları ....
n
Yamahanın Züpper Tenekesi ise motorda problemli kısa vites aralıkları ve zayıf motoru diyorlar hep.

Triumph Tiger ise söylenecek hiç birşey yok. Zaten Okan abide var o da beni artçısı yapıp ara sıra gezdirebilir diye düşünüyorum.

KTM 990 ADV'nin ise tek porblemi enjeksiyon sistemi. Yakıt pompasının filtresindeki kuruma sorunu. Buda Akra egsoz ve map atılmasıyla gideriliyor. Bunlarda zaten yapılmıştı.

ADVRider forumu müthiş yardımcı oldu. Bizimkinde dönen muhabbet ise "ne kaçar abi bu yaw?" tarzındaydı.

Yani KTM kalbimi kazandı. Sevgiler hepinize.

şimdiden hayırlı olsun. bir arkadaşım da satıyor adventure önceden okusaydım o motoru da tavsiye edebilirdim.

Olm almadin mi sen motoru, Okan abi koymustu resmi, bak ya, haybeye mi dedik o kadar hayirli olsun diye :) Neyse al da haftasonu bi gorelim, hazir haftasonuna denk gelmisken, tatliyi da aradan cikaririz sanki :)

Hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız ve belasız sürüşler dilerim.

Tatlılarla birlikte motoruda deneriz bu haftasonu değil mi? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar