[Ankara - MT]

Şimdi biz illaki motosiklet botu mu almalıyız ? normal deri bir bot giyemezmiyiz bülent? malın başına motosiklet eklendikçe fiyatla katlıyor ( motosiklet botu, m. eldiveni, m. koruma demiri, m. sele pedi, bla bla bla...) sömürü dünyası:))

Valla normal bot degil sandaletle hatta ciplak ayakla bile motor kullananlar var :) Mevzu yapabilir miyizden ziyade yapmali miyiz? Ben su gecirmez bot giyiyorum genelde motor kullanirken, korumasi yok. Korumasini motorla yan yatip da ayagin motorun altinda kalirsa ya da Okan Abide ki gibi motor ayaginin uzerine duserse gibi durumlarda kullanirsin ve de yerde suruklenme durumlarinda. Bunlar bana olmaz diyosan korumasiz da giyebilirsin :)

Saka bi yana full koruma giymek lazim her zaman ama ben ozelikle motor botunu kullanmiyorum, surekli gun icerisinde ayakkabi degistirme imkanim olmadigindan ve bazen is icin de motoru kullanmam gerektiginden su gecirmez bot ile idare ediyorum ama sadece ise git gel yapan biri olsam kesinlikle is yerinde normal ayakkabilari birakir motora bot ile binerdim. Fiyat performans olarak da yds nin uzun botlari bence iyi, ayni ayardaki yabanci markalarin botlari 500-600den asagi satilmiyor diye biliyorum, mosyo poti daha iyi bilir o arastirmisti zamaninda, ayrica kendisi deal extreme ve alibaba ve kirk haramiler gibi sitelerin adminlerindendir :)

aslında bot en önemli ekipmanlardan biri ama kullanışlı olmadığı için ihmal ediyoruz.
iki anımı nakledeyim.
yıllar önce bir yaz uzun yoldayım güneyde bir yerlerde, yol bölünmüş sağ şeritten efendi efendi 130-140 gidiyorum, karşı yönden ağır tonajlı bir kamyon geliyor, ama arada refüj de var. nasıl oldu hala anlamadım ama karşı yönden gelen kamyonun arka lastiğinden yumurta büyüklüğünde bir taş fırladı ve bana doğru geldi, ağır çekim gibi taşın bana gelişini gördüm ama anlık olay tepki veremeden sol ayağımın burnuna çarptı. Nasıl bir acı anlatamam, güç bela yavaşladım durdum indim, botu çıkardım dakikalarca kıvrandım ama sadece morarmayla atlattım, eğer o gün ayağımda korumalı (ayak bileğine kadar değil, uzun bir bot) bot olmasaydı kesinlikle bir kaç ayak parmağımı kırmış olurdum.

bir de bir gün virajın birinde ayağımı pegden fazla açmışım ayağımın burnu asfalta sürtüldü :) ama yine bot olduğu için bişey olmadı, bu arada azıcık reklamları izlediniz esen kalın :)))

aslında bot en önemli ekipmanlardan biri ama kullanışlı olmadığı için ihmal ediyoruz.
iki anımı nakledeyim.
yıllar önce bir yaz uzun yoldayım güneyde bir yerlerde, yol bölünmüş sağ şeritten efendi efendi 130-140 gidiyorum, karşı yönden ağır tonajlı bir kamyon geliyor, ama arada refüj de var. nasıl oldu hala anlamadım ama karşı yönden gelen kamyonun arka lastiğinden yumurta büyüklüğünde bir taş fırladı ve bana doğru geldi, ağır çekim gibi taşın bana gelişini gördüm ama anlık olay tepki veremeden sol ayağımın burnuna çarptı. Nasıl bir acı anlatamam, güç bela yavaşladım durdum indim, botu çıkardım dakikalarca kıvrandım ama sadece morarmayla atlattım, eğer o gün ayağımda korumalı (ayak bileğine kadar değil, uzun bir bot) bot olmasaydı kesinlikle bir kaç ayak parmağımı kırmış olurdum.

bir de bir gün virajın birinde ayağımı pegden fazla açmışım ayağımın burnu asfalta sürtüldü :) ama yine bot olduğu için bişey olmadı, bu arada azıcık reklamları izlediniz esen kalın :)))

Ahan da dedim, biraz daha devam ederse, once pegleri bitirecek, sonra botu bitirecek :)

motor aksesuarları motordan daha pahalıya mal olacak desene:)) aslında full koruma olmalı evet..bende motor pantolonlarını giyinemiyorum. hareketsiz birakıyor insanı...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
motor aksesuarları motordan daha pahalıya mal olacak desene:)) aslında full koruma olmalı evet..bende motor pantolonlarını giyinemiyorum. hareketsiz birakıyor insanı...

Ayağınız belinize kadar alçıdayken ki hareketsizliğin yanında , pantolonun hareketsizliği inanın hiç kalır.
Yaşayan bilir , yaşamanızı hiç istemem :(

Benim ayağımı park halindeki motorum kırmıştı. Birde sürerken düşüp açık yanıklarım olsaydı o alçının içerisinde çıldırırdım herhalde. Kaldıki benim ayağım sadece 7 gün alçıda kaldı ya aylarca kalsaydı :pale:

Koruma demirini de boyayabiliriz bence, nasi olsa motorun bir parcasi degil, kolay olur da bu resimde koruma demiri yok iste. Bir de sayin buberk burdaki mavinin, bizim bildigimiz maviden ziyade turkuaz tarzi bir mavi oldugunu dusunuyorum bilmem yanlis miyim, ya da murdum erigi, yavru agzi tarzi bi renk olmus, parliament mavisi yok mu, olmadi viceroy mavisi de olur :)

Motosikleti
VFR1200X
Koruma demirini de boyayabiliriz bence, nasi olsa motorun bir parcasi degil, kolay olur da bu resimde koruma demiri yok iste. Bir de sayin buberk burdaki mavinin, bizim bildigimiz maviden ziyade turkuaz tarzi bir mavi oldugunu dusunuyorum bilmem yanlis miyim, ya da murdum erigi, yavru agzi tarzi bi renk olmus, parliament mavisi yok mu, olmadi viceroy mavisi de olur :)
Bu maviyi bilerek kullandım adı sucuk mavisi. Bizim mustafanın manetlerde bu renk hatırlarsınız :cat:
Not: Her monitör farklı renk ayarlarına sahip olduğu için herkes ayrı bir renk görüyor olabilir. Benim monitörüm ayıptır söylemesi baskıya en yakın renkleri verebilen pahalı grafiker monitörüdür. Birazda biz reklam yapalım..

Ayağınız belinize kadar alçıdayken ki hareketsizliğin yanında , pantolonun hareketsizliği inanın hiç kalır.
Yaşayan bilir , yaşamanızı hiç istemem :(

Benim ayağımı park halindeki motorum kırmıştı. Birde sürerken düşüp açık yanıklarım olsaydı o alçının içerisinde çıldırırdım herhalde. Kaldıki benim ayağım sadece 7 gün alçıda kaldı ya aylarca kalsaydı :pale:

Abi en azindan dizlik takiyor direk saldirma, bir sans ver bence :) Zaten hatun ya hic laf ta etmiyosun, biz o kadar dayak yedik :)

Bir de bazilarimizin yaptigi gibi korumali kevlar kotlardan alabilirsin Gulnaz, onlar daha rahat oluyor, hicbiri deri pantolon kadar surtunmeye dayanikli degil ama normal pantolondan da iyidir.

Koruma demirine ek olarak o Honda sticker ini da ayni renk yapsak daha mi guzel olur sanki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

Bu arada Osman Abinin istegi uzerine baslayan bu calismanin soyle bir calismaya donme ihtimali de var tabii bunu da unutmamak lazim, hersey Bugranin yaraticiligina kalmis bence :)

Tire_Swing.gif

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Bir de bunun soyle bir versiyonu var ki, Bugra bunlari da yapabilir bence :)

software_engineering.gif

Bu arada son resmin linkini bi kontrol edin, blog ismine gulmekten oldum len :)

Bağlantı verecektim lakin yorumunu da uçurmuşlar :mrgreen: şu ninja 250ye çöp diyen adama "bi bitmediniz hığamığa" swf'si dayamış ondan herhal

Ninja 250'ye pok atan birine "bi bitmediniz.." swf'si atmış o yüzden şutlamışlar :mrgreen:

Haketmiş yavşağım.

La olm adam zaten feleğin zulmüne uğradı Fazeri aldığınden beri dertler bi yakasını bırakmadı,
Motor ayrı bi yerden masraf,
Polisi ayrı bi yerden masraf :queen:
Birde üstüne siteden ban yedi,
allahtan dün aldı galiba motoru ustadan bugüne kalaydı yağmur var yine alamayacağıdı :mrgreen:

sanırım şöyle bir kombinasyon yapmak istiyorsunuz. eski motorumda yapmıştım bence çok şık olmuştu:
elcik ve gidon topuzları rizoma, manetler redline. biraz ton farkı var ama çok dikkat etmeyince farketmek zor:
imag0076p.jpg

bu da jantlar:
imag0068i.jpg

iki anımı nakledeyim.

Abi kaç gündür yazıcam ama elim ermedi :)
Tekrardan hoş geldin,
Biz seni aykırı kimliğinle denişik modofikasyonlarınla tanıdık! :queen:
Lütfen bizden bu yönünü esirgeme :flower:

grnt0088x.jpg

grnt0089.jpg

Caps yapacaktım bunların üstüne ama kıyamadımm :)
yazıda şu olacağıdı
"Etikete Gerek yok, eskiler tanır bizi!"
Abi takılıyorum kızmıyorsundur umarım :thumright

.......O depo kilikli bagajinda lastik basincolcerden once ufak basit bir yagmurluk olsa daha iyi olur.......:)
Yagmurluk akıllı adam işi :) Doğru söze ne denir..

...hangi modeli abi ?.....QUOTE]

Mustafa diablo gtx 11.0 uzun olan botlardan..http://www.feyizoglu.com/Diablo-Goretex-Motosiklet-Botu_47703.html#0
Not: İstanbul yolundaki YDS Fabrika satış mağazasından pazarlıkla 320 TL'ye alınabilir. Oraya kadar kaç TL benzin yakılır bilmiyorum ?

BUĞRA : resimler için teşekkürler.. Yolcu sürücü ayaklıklarını falanda boyasak süper olacak gibi ...

BÜLENT: Buğranın sanatsal yönünü teşvik ettiğin için teşekkürler :):) Fikirlerinle katkın içinde ayrıca tşekkür ederim. Koruma demirini boyama fikrini bir yere not ettim fikirlerin devamını beklerim:):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

bugra gold olanın manetleri boyaı değil abi...ekran kalitesi ile alakası yok:)

Erhan için bir şeyler yazsak mı? Ne yapabiliriz? Ehran'da sanırım bir sitede yöneticiydi yanlış hatırlamıyorsam. :sunny:

bu forumda Ankara MT topiği haricinde bir de kullandığın motosikete ait topik dışında ne bişey yazacaksın ne de okuyup zaman kaybedeceksin, böyle yaparsan başın ağrımaz gereksiz bilgi kirliliğine de uğramazsın

bu forumda Ankara MT topiği haricinde bir de kullandığın motosikete ait topik dışında ne bişey yazacaksın ne de okuyup zaman kaybedeceksin, böyle yaparsan başın ağrımaz gereksiz bilgi kirliliğine de uğramazsın

trgy diye bir arkadaş var. O sürekli kirletiyor buraları, kirli bırakıyor. Böyle el izi, yağ felan... Serseri bir kişilik kendisi, Halley Davirson motoru da var zaten...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
trgy diye bir arkadaş var. O sürekli kirletiyor buraları, kirli bırakıyor. Böyle el izi, yağ felan... Serseri bir kişilik kendisi, Halley Davirson motoru da var zaten...

Sadece onlar olsa neyse birde gürültü kirliliği var ki çok fena :queen:

Saygıdeğer site yöneticileri ; pampamız erro son derece masum duygularla hiç bir art niyet gözetmeden bi bitmediğiz annuğa swf si paylaşmış olup ardından malumunuz üzere uzaklaştırma cezası almıştır , bu seferlik affedilmesini yüce adalEtinizin takdirine sunuyoruz, your sincerely ..
Angara MT

Tam da benim yaptığım şeyi tarif etmişsin valla.

Saygıdeğer site yöneticileri ; pampamız erro son derece masum duygularla hiç bir art niyet gözetmeden bi bitmediğiz annuğa swf si paylaşmış olup ardından malumunuz üzere uzaklaştırma cezası almıştır , bu seferlik affedilmesini yüce adalEtinizin takdirine sunuyoruz, your sincerely ..
Angara MT

Sonuna XOXO da koysaydın süper olurmuş, kib öptüm bayyy gibi olurdu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar