[Ankara - MT]

Yok valla zaten 10 km yolum vardı hiç uğraşmadım :mrgreen:
Yakalandığımda da devam ederdim aslında da insan gibi yağmıyordu hani olmayacak böyle dedim

@umurcan
gerçekten insan gibi yağmadı
sokakta ne kadar alarmlı araba varsa
o en hızlı yağdığı dönemde alarmı çaldı...

dışkapı metro istasyonu inşaatını yine su basmıştır :)
beş sene daha bitirmemek için bahanesi oldu şimdi inşaatçıların.

@umurcan
gerçekten insan gibi yağmadı
sokakta ne kadar alarmlı araba varsa
o en hızlı yağdığı dönemde alarmı çaldı...

dışkapı metro istasyonu inşaatını yine su basmıştır :)
beş sene daha bitirmemek için bahanesi oldu şimdi inşaatçıların.

Bı pancar motoru çözer işi :)

Valla keçiören ve doğukent bulvarı dışındaki yollarla işim pek olmadı bu ara :)

umarım sırılsıklam olmamışsınızdır.
gerçekten fena bir yağmur yağdı demin...

İyi temennileriniz için teşekkürler...Dün yapılan geziden çıkardığım sonuçlardan bir tanesi ''Yerli malı olan Diablo motosiklet botu SU GEÇİRMİYOR , tavsiye edilebilir'' ikincisi ''Yağmur yağma ihtimali varsa yazlık deri montla motosiklete binen salaktır (bu ben oluyorum) '' :)

Nerde yakalandınız

Biraz daha yakindan bak bakalim taniyacak misin beni :)

İyi temennileriniz için teşekkürler...Dün yapılan geziden çıkardığım sonuçlardan bir tanesi ''Yerli malı olan Diablo motosiklet botu SU GEÇİRMİYOR , tavsiye edilebilir'' ikincisi ''Yağmur yağma ihtimali varsa yazlık deri montla motosiklete binen salaktır (bu ben oluyorum) '' :)

Sinmdi estagfigrullahhh dicem ama gercek anlamini bildigimden demiyorum :) O depo kilikli bagajinda lastik basincolcerden once ufak basit bir yagmurluk olsa daha iyi olur, tam super olur bence sanki kesin galiba di mi Osman Abi :) Ya da en kotusu Okan Abinin taktik, battal boy cop torbasi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün yapılan geziden çıkardığım sonuçlardan bir tanesi ''Yerli malı olan Diablo motosiklet botu SU GEÇİRMİYOR , tavsiye edilebilir''

hangi modeli abi ?

benim botu ( 4riders ti sanırım markası ) garantiye gönderdiydim iade aldılar, parasını verdiler. Dize kadar gelen bi bottu ama biraz daha kısa - yarım felan birşey bakayım diyorum

http://www.feyizoglu.com/Diablo-Goretex-Motosiklet-Botu_47702.html#0
bu mudur ?

---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:46 ----------

Okan Abinin taktik, battal boy cop torbasi :)

battal boy Osman abiye olmaz :queen:

Pazar gunu YDS nin kentparktaki magazasina ugradim, cizme olan modeli 350 lira olmus, kisa model de, yani mustinin koydugu model de 275 di sanirim. Adamlara kaliteil dedikce fiyati abartmaya devam ediyolar bu arada bilmem farkettiniz mi :)

Bizim erhan yallısını niye şutlamışlar forumdan ey ahali göreniniz duyanınız varmı?

İyi temennileriniz için teşekkürler...Dün yapılan geziden çıkardığım sonuçlardan bir tanesi ''Yerli malı olan Diablo motosiklet botu SU GEÇİRMİYOR , tavsiye edilebilir''

Benim botlarda defalarca epey yoğun yağmurda ~1,5 yıl boyunca su geçirmediler. Ama 2.kışın sonunda (bu şubat-martta) pes ettiler, bir tanesi su almaya başladı :) Eminim seninkiler daha uzun ömürlü olur :wiinkk:

hangi modeli abi ?
benim botu ( 4riders ti sanırım markası ) garantiye gönderdiydim iade aldılar, parasını verdiler. Dize kadar gelen bi bottu ama biraz daha kısa - yarım felan birşey bakayım diyorum
http://www.feyizoglu.com/Diablo-Goretex-Motosiklet-Botu_47702.html#0
bu mudur ?
Osman abinin botları ; http://www.feyizoglu.com/Diablo-Goretex-Motosiklet-Botu_47703.html#0
Benim botlar ; http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/DIADORA-AVENUE-TOURING-BOT-pmu208.html
(şimdi sen benimkini de kesin sorarsın diye koyuyorum :) )

Pazar gunu YDS nin kentparktaki magazasina ugradim, cizme olan modeli 350 lira olmus, kisa model de, yani mustinin koydugu model de 275 di sanirim. Adamlara kaliteil dedikce fiyati abartmaya devam ediyolar bu arada bilmem farkettiniz mi :)
Bu fuarda o fiyata çekmişlerdi. Bir de fuarda gördüm, oo iyi zam yapmışlar dedim sonra baktım ki adamlar "Fuara özel fiyat!!" yazmışlardı :)

Bağlantı verecektim lakin yorumunu da uçurmuşlar :mrgreen: şu ninja 250ye çöp diyen adama "bi bitmediniz hığamığa" swf'si dayamış ondan herhal

Şimdi biz illaki motosiklet botu mu almalıyız ? normal deri bir bot giyemezmiyiz bülent? malın başına motosiklet eklendikçe fiyatla katlıyor ( motosiklet botu, m. eldiveni, m. koruma demiri, m. sele pedi, bla bla bla...) sömürü dünyası:))

Motosikleti
VFR1200X
Şimdi biz illaki motosiklet botu mu almalıyız ? normal deri bir bot giyemezmiyiz bülent? malın başına motosiklet eklendikçe fiyatla katlıyor ( motosiklet botu, m. eldiveni, m. koruma demiri, m. sele pedi, bla bla bla...) sömürü dünyası:))

Bence bu işin sonu yok. Kaskla montla başlıyor insan bi bitmiyor. Botu, eldiveni, yağmurluğu, dizliği derken bi bakmışsın şu montun bileklerine takılan havalandırma zımbırtısına bakıyorsun :) Ben daha aksesuarlarını tamamlayabilmiş bir motorcu göremedim..

İyi temennileriniz için teşekkürler...Dün yapılan geziden çıkardığım sonuçlardan bir tanesi ''Yerli malı olan Diablo motosiklet botu SU GEÇİRMİYOR , tavsiye edilebilir'' ' :)
:p Ne alakası vardı Bolu gezisinden kalan bütün böcek kalıntılarını temizledik mont tertemiz olmuş botlar ışıl ışıl zaten enduro alırsam da böyle temizleyeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------

Bizim erhan yallısını niye şutlamışlar forumdan ey ahali göreniniz duyanınız varmı?

En son kişiydi be süresizmi gitmişki bi arıyım :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar