[Ankara - MT]

o kaçınılmaz görünüyo...
Hiç bir şey kaçınılmaz değildir. Ölümün kendisi bile kaçınılmaz değildir ecelinle ölmüyorsan. Tek bir sözüm olacak oda Suriye ile savaşmak isteyenlere hadi iyi yolculuklar size çözüm olarak görülen savaş ise elinize geçecek tek şey ölümdür. İnsanlarda öc alma duygusu oldukça güçlüdür hatta her duygudan daha güçlüdür. Suriye'de öldüreceklerinizin böyle bir duygusuna önümüzdeki 40 yıl içerisinde doğacak nesli kurban etmek istiyorsanız size diyecek tek bir lafım var oda "Warmonger". Lafım savaş yanlılarına yoksa herkes alınmasın. Bu arada Erhan senden alıntı yaptım ama lafım sana değil.
Şu anda bizler klavyelerimizin başında durmuş ölüm korkusu olmadan, ailemizden birilerinin patlayan bir bombayla parçalanabileceği korkusu olmadan aklımıza gelenleri yazıyoruz. Kaçınılmaz olan savaş değil ondan beslenen insanların varlığıdır. Baksanıza haberlerin altına yazılan yorumlara herkes "öc alınmasını" istiyor. İşte savaşa girdiğimizde bize karşıda böyle bir nefret yönelecek.

ozan ....dünyayi yönetenler hariç diger dünyalilarin " savaş yanlisi olup olmamasinin savaş çikmasi noktasindaki etkisi SIFIRDIR"...demem o ki bizler ne kadar savas olsun olmasin diye tartissakta bizler ve bizim gibi ulkeler ve yoneticileri bu konularda ETKİSİZ ELEMANDIR..

Neyse MOTOSIKLET KULLANMAYI OZLEDIM....:);)

not:her ölüm şeklinin nedeni ECELdir..(motosikley kazasi da eceldir)....ÖLÜM kaçınılmazdır ...

Motosikleti
VFR1200X
Gün geçmiyor ki bir motorcu daha bülente sevgilerini sunmasın sayın seyirciler :cherry:

ozan ....dünyayi yönetenler hariç diger dünyalilarin " savaş yanlisi olup olmamasinin savaş çikmasi noktasindaki etkisi SIFIRDIR"...demem o ki bizler ne kadar savas olsun olmasin diye tartissakta bizler ve bizim gibi ulkeler ve yoneticileri bu konularda ETKİSİZ ELEMANDIR..

Neyse MOTOSIKLET KULLANMAYI OZLEDIM....:);)

not:her ölüm şeklinin nedeni ECELdir..(motosikley kazasi da eceldir)....ÖLÜM kaçınılmazdır ...[/QU
Osman ya,şimdi amacım tartışma yaratmak değil ama şu ecel trfaik kazalarında avrupada niye etkili olamıyor acaba? yani ecel ülkelerarası sınırdan hemen sonra başkalaşımamı uğruyor? ölüm zaten kaçınılmaz, hepimiz ölcez önünde sonunda :)

Bir zamanlar buranın seviyesi Soykan'ın tankpad i kıvamındaydı , şimdi gelinen noktaya bakın hele .

.....
Osman ya,şimdi amacım tartışma yaratmak değil ama şu ecel trfaik kazalarında avrupada niye etkili olamıyor acaba? yani ecel ülkelerarası sınırdan hemen sonra başkalaşımamı uğruyor? ölüm zaten kaçınılmaz, hepimiz ölcez önünde sonunda :)

hocam fikir alisverisi diyelim...benim kiyafetim denize giderken mayo,işe giderken takim elbise,tatilde şort tşort....ecel bazi ulkelerde aids,bazilarinda kalp krizi,bazilarinda açlık,bazilarinda trafik kazasi vs elbisesi ile dolaşir diyor ve bir daha bu ortamda motosiklet haric bilgi paylasimi yaparak seviyeyi dusurmeyecegime soz veriyorum:):):)

ben motosikletle turlamaya cikiyorum..gelen olursa irtibat kursun

hava atacam diye bacılara
fazla dalma acılara
kalırsın sonra basurlara :p

heyt be kamyoncu yazısı gibi oldu maaşallah :)
yağmur çok fenaydı sizi bilmem ama ben çıkmam.,.

Valla ben yakalandım, çektim köprü altına yağmurlukları da üzerime çektim, marşa bastım ki kesildi yağmur. Yakalanmak mı daha kötü yoksa şu mu bilemedim de yağmurda sürmenin tadı başka :mrgreen:

@umurcan
senin durum daha bir fena.
tekrar çıkarmakla uğraştın mı bilmiyorum
ama gerçekten sövgü'yü hak eden bir durum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar