[Ankara - MT]

Ben birkaç hafta daha gelemiycem sanırım hiçbiryere. Çok yoğun gidiyoruz bakalım bu aralar, iş, arkadaş, ev, motor derken.... hızlı yaşayıp genç göçmeyelim de :)

İşte birkaç sayfa önce "çık trafiğe, koru şeridini, korkma, böyle böyle alışırsın!" diye tavsiyede bulunanlara katılmamamın sebebini anlamışsınızdır sanırım :wiinkk:

Trafiği az çok görmüşsünüz, sizce bu trafiğe ilk defa çıkacak birisine sözel olarak bir tavsiyede bulunmak mümkün mü? Şunu şöyle yap, oradan gitme buradan git, hızlı-yavaş değil şöyle git vs, vs, gibi telkinlerde bulunmak Ankara trafiğinde pek geçerli değil bana göre. Bildiğin cambazlık gerektiriyor arasıra... Bizzat kendimiz dikkatlice yaşayıp öğrenmek en iyisi :wiinkk:

Kendine yer bulamazsın büyük ihtimal, araya giren scootercıları itina ile sıkıştırıp "tekme" yöntemi ile deviriyoruz... :p Hele bir de topcase varsa yandın sen :)

iğneyi birazda kendimize batırıp konuşmakta yazmakta yarar var diye düşünmekteyim bu hususta,
zira hepimiz ilk trafiğe çıktığında bu ve benzer şeyler ile karşılaştık hepimiz birilerinin tavsiyelerine ayak uydurmaya sonrasında da kendimizce uygun gördüğümüz şeyleri yaparak trafikte hayatta kalma savaşı veriyoruz,
Bu ne sende ne bende nede başka birinde farklı olmadı bundan eminim,
kaldıki söylediğimin hala arkasındayım ki ne söylediğim ne de yaptığımız şeyler aslında kendimizi tehlikeye atmadı bizi tehlikeye atan diğer araç sürücüleriydi sanırsam sen bunu atlıyorsun,
bilmiyorum farkettinmi hiç?

Taylan abi çok güzel fotoğraflar imrenmedim değil lakin sınavlardan dolayı gelemedim,
halbüki cumartesi sabah sınavım arı kolejijin oradaydı ama vaktim yoktu :sunny:

Albümünde de şunu görmedim sanma
54397339295135746599623.jpg

:pl:

Enduro düşünen ve aramızdan ayrılmak isteyen arkadaşım için o kendisini bilir nedendir sen bu güzeli beğenmezsin yoksa hiç görmedinmi?

http://www.motoplanete.com/yamaha/zoom-700px/XTZ-660-tenere-2009-700px.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-servis-bakimli-garantisi-devam-ediyor-99583809/detay

Sol tarafın hiç resmi yok sıkıntı olabilir.

O arkadaşın bacak boyu yetmez kanımca bu motura :)
Ayrıca fiyatıda yüksek gelecektir benim tahminim kendilerine..
Ama alet güzel, renk yerinde ve hakkaten benim bile ağzımın suyunu akıtan bir üründür kendileri..

Adam acıkmış demekki kafa Dominosa gitmiş

MacunAbi' Alıntı:
sürücülük bişey yok, telelever teknolojisi ortaam.
moral bozmak yok
Bunlarda o teknoloji yok abi mealesef :)
Hem sen neden benim sualime cevap vermezsin Bre??

Teleymiş paraymış levermiş bunlar yok o moturda olmmm, tamamen sürücü gücüyle hareket ediyor, benzinle değil :) Çok para yaw, seneye de benim motorla geçirip ondan sonra belki desem o zaman da 2015 oluyor, 2008 motor alsam bile 7 yaşında olacak, daha yeni alayım diyodum ama para yetişmez işte. O değil de o makina benim koçumdan daha hızlı ve daha az yakıyor ya, sinir oluyom ben :)

İşte birkaç sayfa önce "çık trafiğe, koru şeridini, korkma, böyle böyle alışırsın!" diye tavsiyede bulunanlara katılmamamın sebebini anlamışsınızdır sanırım :wiinkk:

Trafiği az çok görmüşsünüz, sizce bu trafiğe ilk defa çıkacak birisine sözel olarak bir tavsiyede bulunmak mümkün mü? Şunu şöyle yap, oradan gitme buradan git, hızlı-yavaş değil şöyle git vs, vs, gibi telkinlerde bulunmak Ankara trafiğinde pek geçerli değil bana göre. Bildiğin cambazlık gerektiriyor arasıra... Bizzat kendimiz dikkatlice yaşayıp öğrenmek en iyisi :wiinkk:

Benim gibiler için kaygılarınızı anlıyorum, teşekkürler ..ama trafiğe çıkmadan da olmayacak gibi. mesela dün sabah trafik yoktu ve ben istanbul yolunda 30 km kendi başıma sürüş yaptım, kendimcede dikkat ederek. ama işte akşam trafiği çok sıkışıktı, sürekli bir araç akışı vardı. ama 70 km kuralına kimse uymuyordu işte. yani trafik kurallarını uygulatabilmeli ülkem yetkilileri. bizlerse ya motor kullanmayacağız( işte kritik nokta burası:))) yada riskleri göze alarak trafikte kullanacağız, sürekli dikkat ederek...

Enduro düşünen ve aramızdan ayrılmak isteyen arkadaşım için o kendisini bilir nedendir sen bu güzeli beğenmezsin yoksa hiç görmedinmi?

http://www.motoplanete.com/yamaha/zoom-700px/XTZ-660-tenere-2009-700px.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-servis-bakimli-garantisi-devam-ediyor-99583809/detay

Sol tarafın hiç resmi yok sıkıntı olabilir.

Aga sıfır motor alacak olsam listemin ilk sırasında bu makina ama başka bahara şimdilik...

O arkadaşın bacak boyu yetmez kanımca bu motura :)
Ayrıca fiyatıda yüksek gelecektir benim tahminim kendilerine..
Ama alet güzel, renk yerinde ve hakkaten benim bile ağzımın suyunu akıtan bir üründür kendileri..

Aga F800 kullanmış adamım-bana koymaz tenere falan da fiyat işte.. bu gidişle yayan kalacam gibi ama hayırlısı bakalım :)

660'lık bu çekirge ile ilgili yazılar okudum baya iyi gibi sağlam ve kolay bakım yapılabildiğini söylüyorlar. Afrikayı gezip geleni var. Bunu deneme şansım olsa keşke Baydar'da varmış bi ara bakmak lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

660'lık bu çekirge ile ilgili yazılar okudum baya iyi gibi sağlam ve kolay bakım yapılabildiğini söylüyorlar. Afrikayı gezip geleni var. Bunu deneme şansım olsa keşke Baydar'da varmış bi ara bakmak lazım.

http://www.ruzgarinizinde.com/gezi-tuyolari/yamaha-660-xtz-tenere-ile-afrika-yollari/

http://motosikletliyasam.wordpress.com/2013/02/14/uzun-donem-xt660z-yamaha-tenere-incelemesi-2/

Benim gibiler için kaygılarınızı anlıyorum, teşekkürler ..ama trafiğe çıkmadan da olmayacak gibi. mesela dün sabah trafik yoktu ve ben istanbul yolunda 30 km kendi başıma sürüş yaptım, kendimcede dikkat ederek. ama işte akşam trafiği çok sıkışıktı, sürekli bir araç akışı vardı. ama 70 km kuralına kimse uymuyordu işte. yani trafik kurallarını uygulatabilmeli ülkem yetkilileri. bizlerse ya motor kullanmayacağız( işte kritik nokta burası:))) yada riskleri göze alarak trafikte kullanacağız, sürekli dikkat ederek...

işte bende bundan bahsettim birkaç sayfa önce bu bisiklet değilki git parkta gez ilk motorun üzerine 1989 da bindim vitesli ve 250cc lik bir motordu ana öğreten kişi neredeyse 25 yıllık dostum abim kendiside bu siteye üye ve babadan motorcu bana ilk söylediği sakın korkma gidon senin elinde gaz senin elinde sen ne yapmak istersen motor onu yapar.ve trafikte kendi kendime öğrendim tabiki içimde korku ve aşırı dikkat ile kimine yanlış gelebilir yazdıklarım ama trafikte kullanmadan bu işi yapıp yapamayacağını bilemezsin

işte bende bundan bahsettim birkaç sayfa önce bu bisiklet değilki git parkta gez ilk motorun üzerine 1989 da bindim vitesli ve 250cc lik bir motordu ana öğreten kişi neredeyse 25 yıllık dostum abim kendiside bu siteye üye ve babadan motorcu bana ilk söylediği sakın korkma gidon senin elinde gaz senin elinde sen ne yapmak istersen motor onu yapar.ve trafikte kendi kendime öğrendim tabiki içimde korku ve aşırı dikkat ile kimine yanlış gelebilir yazdıklarım ama trafikte kullanmadan bu işi yapıp yapamayacağını bilemezsin

Hocam bugün saat 19:00 sularında, Aşti yolunda arıza yapan mavi MZ senin olabilir mi? :)

Anladım, yanında Kuba marka bir motorla kenara çekmiş-çalıştırmaya uğraşıyorlardı, serviste olmasam inip yardım edecektim ama sonra bana kim yardım edecek dedim :mrgreen:

olum nası bi memlekette yaşıyoz arabanın trafik sigortası 390 tl olarak çıktı....

Ben dün otomobilimi internet üzerinden Anadolu sigortadan 241 TL ye sigorta yaptırdım. sigortasepeti.com üzerinden Kaskoyuda 8 yıllık hasarsızlık (%65) üzerinden 710 Tl ye.

sigortacıyla görüştüm de kasko 1600 liralarda geziyo kötü polo için...geçen sene küçük hasarlı bi kaza olmuştu ama zıplatmış fiyatı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

peki benim daha ucuz bi yer bulduğumda onu iptal ettirip başka yerden yaptırma şansım var mı...benim elemnda 3-4 seçenek vardı da başka alternatiflere bakamadım iş yoğunluğundan dolayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar