Bu arada Barkın Reyiz yeni bir video yayımlamış dostlar..
iyi olur, bende almalıyım hemen.
Akşam karanlıkta yol almak çok sıkıntı,
arkadan gelen in far ı uzun oluyo kısa oluyo, ayırt edemiyon, karşıdan gelen ayrı dert.
en iyisi akşam HGS ile otobandan gelelim
1) Bende dönüşü OTOBAN üzerinden yapma taraftarıyım...
2) Buğün sabah uyandığımda hatırladığım rüya (şaka değil gerçekten rüyada şunları gördüm).. '' Boluya ekip olarak giderken virajı alıyorum ve yolun solunda yer alan tepeye doğru yürüyen bir kişi var.''Yine mi virajdan savruldu diyorum''. Motoru duduruyorum ama hala motordan inmiyorum niyeyse.. Bu arada yerde yolun sağında ''Ünalın siyah kaskı var arkasında ismi yazıyor'' ona bakarken arkadan Ünal yolun solundaki tepeye doğru koşarken ''adam virajdan çıkmış motor buralarda ama adam yok falan diye bağırıyor'' sonra uyandım.... Şimdi rüyaya göre savrulan Ünal hocam ve ben değilim.. rüyanın tersi çıkarsa savrulan ünal hocam ve benim... benim ''Yine mi savruldu '' dememe bakarsak bahse konu kişi Polat oğlan.... ÖZETLE GEZİDE HERKES DİKKATLİ VE GÜVENLİ SÜRSÜN LÜTFEN.......
1) Bende dönüşü OTOBAN üzerinden yapma taraftarıyım...
2) Buğün sabah uyandığımda hatırladığım rüya (şaka değil gerçekten rüyada şunları gördüm).. '' Boluya ekip olarak giderken virajı alıyorum ve yolun solunda yer alan tepeye doğru yürüyen bir kişi var.''Yine mi virajdan savruldu diyorum''. Motoru duduruyorum ama hala motordan inmiyorum niyeyse.. Bu arada yerde yolun sağında ''Ünalın siyah kaskı var arkasında ismi yazıyor'' ona bakarken arkadan Ünal yolun solundaki tepeye doğru koşarken ''adam virajdan çıkmış motor buralarda ama adam yok falan diye bağırıyor'' sonra uyandım.... Şimdi rüyaya göre savrulan Ünal hocam ve ben değilim.. rüyanın tersi çıkarsa savrulan ünal hocam ve benim... benim ''Yine mi savruldu '' dememe bakarsak bahse konu kişi Polat oğlan.... ÖZETLE GEZİDE HERKES DİKKATLİ VE GÜVENLİ SÜRSÜN LÜTFEN.......

Nc700 videosunu izledim, bizim gibi yeni ya da cok hizla alakasi olmayan motor suruculeri icin bence alinabilecek en iyi motorlardan birisi. Yakit ekonomisi tartisilmaz, on bagaj kismi bir avantaj. Honda olmasi sebebiyle feci yedek parca fiyatlari var ama bir sekilde cozulebilir bence, yurtdisinda da satan bir motor, herturlu parca mevcut. Su on masanin gezinme kismina takildim ben. Benim motorda 210 ile giderken 150 ile gittigimdeki kadar kararli gelmiyor bana, yani limitlerim bu kadar suyunu cikarma artik demeye calisiyor zannimca, 200 ve uzeri hizlar isteniyorsa on amortisorler ayarlanabilir bir makina olmali bence. Sizi bilmem ama ben hic 600 luk race kullanmadim, dolayisiyla yol tutusu onlarla karsilastiramadigimdan, videodaki motorun sahibi arkadas gibi, onceki motoruma gore cok daha iyi diyebiliyorum sadece. Mesela Taylanin motorunun bu konuda bizimkilerden daha onde olmasi lazim.
Sonucta az yaksin, sehirdisi yollarda da, otobanlarda falan 150 civari hizlarda stabil gitsin diyosak, guzel bir motor. Hersey beklentiyle alakali, race gibi yol tutmasini beklersen hayal kirikligi, bizim gibi sakin surersen, fazla hiz yapmazsan gayet uygun.Bir de benim motordan daha rahat orasi kesinYani en azindan x modeli daha rahat, test ettim bizzat Osman Abinin motorda
![]()
Üstün açıkmı yattın Osmanşaka bir yana.Yolunuz açık olsun tekeriniz düz bassın.Benim gelme ihtimalim de var düşük olsa da var irtibatı koparmayalım.
abi kızılcahamam'a giderken ünal abinin arkasında seyretmişsin sürekli, ileri bakıştan dolayı kask ordan aklında kalmış![]()
Bu filmin 1.sini daha önce görmüştüm bu ikincisi ...Allah gerçeğini göstermesinVay arkadaş rüyaya bak, çok heycanlı![]()
..8.Karapara (İnşaallah)..
Cumartesinden gitmeyi düşünen varmı?
abi cumartesi Polat la Umurcun Amasra yapacaz biz diyo, bekli bende onlara katılabilirim !
Pazar günü Abanta inecekler bize katılacaklar. evden izin alabilirsem bende Cumartesi den çıkmayı düşünüyorum![]()
Bu sucukçu bizle gelecekse ben gelmem... ::miiz:: ..... :ulp::
Yunusu sattın 2 dakkada valla, vicdansız adam... Ne yapcak şimdi çocuk cağız![]()