[Ankara - MT]

Yanlız şimdi videoya baktım da, ayı gibi çıkmışım yav :) Bir de özgürün ön takımı fena vurmuşum, çok bariz belli oluyor... Kusura bakma özgür :king:

Şeyin sağolsun dostum. Ayıpsın

Buarada bir arkadaş söyledi bana bu akşam. Beynama arazi araçları ile gidenler hatta kamp yapanlar varmış. Demekki orman biraz daha geniş... Biz bazı CBR'ler yüzünden :p sadece yüzeysel gezdik. Ama bidahaki sefere ben özgürü de alır giderim artık :)

Bayram sonrası bi gün arazicilerle bi turlasak mı ne dersin?

Makineyle çekilen fotoları da isterük :)

Bende bir tane foto var o da ,33 lük şişe ile olan. Oradayken lastik kabak, yol nereye gidiyor bilmiyoruz, ineriz de çıkarmıyız bilemiyorum falan diyordun :)
Şimdi cıbır mı oldu yüzeysel gezinin sebebi :p

Fotoları koyarım az sonra, bir gezide iki kere yolda kalan motorcunun maceraları coming soon :)
Polat otobanda max 120 yapan motoruyla gazlamayı daha çok seviyor, bi iki hafta takılırsa araziye yana döne cadde lastiği yerine cross lastiği aramaya başlar :mrgreen:

Ulen şansa bak eve dönüşte yine yağmur yedim ya la :) Neyse bu motorla yağmur yemek bile ayrı bir zevkti :) Seviyom lan ben ER6 yı :)

Motorunuz hayırlı olsun üstad, gitti gül gibi gv :pale: benzinin lt fiyatının 5 tl olduğu bu günlerde en iyi motor en az yakan motordur :mrgreen:

Bu arada oran kavşağının orda motor teklemeye başladı polatınki gibi, bi süre bekledim yine çalıştı. Benzin basıncı yetmediği için yolda kalacaktım ki yokuş aşağı salıp ilk benzinliğe daldım. 50 TL benzin yaktım aşağı yukarı, ne diyosunuz bu işe? toplamda kaç km yol yaptık arkadaşlar?

İnsan o kadar konuşur bir bayram tebrik etmez mi yaw :silent: Tüm motorcu dostların bayramını en içten dileklerimle tebrik eder, sevdikleriyle birlikte güzel nice bayramlar dilerim.

Buarada bir arkadaş söyledi bana bu akşam. Beynama arazi araçları ile gidenler hatta kamp yapanlar varmış. Demekki orman biraz daha geniş... Biz bazı CBR'ler yüzünden :p sadece yüzeysel gezdik. Ama bidahaki sefere ben özgürü de alır giderim artık :)

hadi len biz inemedik oralara demiyosunda...gittiğiniz her yolda hemen arkanızdaydık aslanım:)

img7238k.jpg

img7237tp.jpg

img7236m.jpg

img7235x.jpg

img7234s.jpg

Bu akşamki Gordion gezmesinden sonra park yerindeki fotolar, yağmur yedik beraberce ama o bile zevkliydi beeaa :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------

img7238k.th.jpg

img7237tp.th.jpg

img7236m.th.jpg

img7235x.th.jpg

img7234s.th.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

img7238c.jpg

img7237q.jpg

img7236cc.jpg

img7235h.jpg

img7234b.jpg

Sanırım bu sefer fotolar oldu :)

Gezip dolaşıyosunda bi resim göremedik hala :)
Sarımı yeşilmi mavimi ne bu :)

Koydum resimleri, gri kırmızı şasili.

ABS var, birde lastikler iyidir yağmur yemek bile ayrı zevktir tabi :)

Bu arada motora bir isim koydun mu? :)

Valla abs büyük rahatlık, tabii güvenip de öyle virajda falan frenlere abanmıyoruz mal gibi :) İsim koymadım ama koçum benim diyorum aldığımdan beridir :)

Yaw bu arada Polatoğlan senin bu depoyu mu büyütelim, sana bi yedek depo mu alalım anlamadım ben arkadaş, bu ne ayak yahu, bu benim bildiğim 4. falan yolda benzinsiz kalma :) sızdırıyo mu lan o depo :)

Beyler o değil de 200 km yol yaptığımızı varsayarak 5 lt yakmış olduğumu düşünüyorum, ne olur daha fazla km yaptığımızı söylesin birisi :salut:

Kaç basıyoya la bu :)
:))) maaşallah :)
Bi tur binimmi abi :p :)

bence fazla yakmış gibisin...ama 200 km yi az biraz geçmiş olabiliriz...

benzine zam geldikçe motor daha fazla yakmaya başlıyor birader inada yapar gibi, maliyeyle ortak çalışıyo sanki mk motoru :pr:
siz 3-3,5 lt lerden bahsediyorsunuz bide gözümün içine baka baka :sunny: bayram sonrası bi ustaya gider benim el... gerekirse polattan nasıl 5-10 tl lik benzin alıp motor iteklenir, nasıl yolda kalıp milletin yedek benzinine el konulur, nasıl depodan benzin çekilir dersleri alacam :queen:

Beyler o değil de 200 km yol yaptığımızı varsayarak 5 lt yakmış olduğumu düşünüyorum, ne olur daha fazla km yaptığımızı söylesin birisi :salut:

Dostum sarma kendi kendine :) 270km ortalamaya 17 lt yaktığımı düşünmeden edemiyorum :)) çaktırma devam et :D

olum bu arada fazer ın 72 beygirliği yokmuş...bilginize...

hacı cidden bana alacak motor bırakmadınız...gruba 3 tane er6 fazla..olursa er6 lar ayrı bi grup olur...hizipçilik yapmak istemiyorum...:)

olum bu arada fazer ın 72 beygirliği yokmuş...bilginize...

hacı cidden bana alacak motor bırakmadınız...gruba 3 tane er6 fazla..olursa er6 lar ayrı bi grup olur...hizipçilik yapmak istemiyorum...:)
Kuzenim sen napıcan 72 beygiri :) gel sen bana uy :)
uğraşma :)

@Özgür, Abi düke 200 konusunda yazdık, sanırım 203 km yol yapmışız. Hadi senin için 210 km olsun. Senin motor iyi yakıyormuş, az yakıyormuş,,, peki sen nezaman yakcan motoru? :cherry:

@Bülent EnduRo-6 motorun var aslanım, neyin yağmurundan şikayet ediyorsun. Enduro alan birisi yağmurdan şikayet etmez. Ve evet, şu çinli motorla 4 yada 5 kez yolda kaldım ama hala "çinli yolda bırakır" diyemiyorum(hepsinde benzinim bitti). Şimdi benim gibi agresif ruhlu bir sürücü ile Süper(bir)Moto biraraya gelince 8litrelik depo neyapsın... :bounce: At sahıbına göre kişniyor işte... Öyle sürüyorum ki plakalık attı kendini aşağı, dayanamadı daha fazla.(yanlız yine çinlilere suç bulamıyorum çünkü ankaradan bizzat aldığım türk işi plaka parçalanmış).

Valla benzinim bitiyor, plakam düşüyor ama yüzümden gülümseme hiç eksik olmuyor işte turgaycım ;
[url]http://b1210.hizliresim.com/12/t/f93qs.jpg[/url]
[url]http://b1210.hizliresim.com/12/t/f93v1.jpg[/url]
[url]http://b1210.hizliresim.com/12/t/f93zt.jpg[/url]
[url]http://d1210.hizliresim.com/12/t/f9436.jpg[/url]

Ayrıca mustafaya ve burağa da lojistik yardımlarından dolayı buradan çok çok teşekkür ediyorum :king:

@beyler Bugün(cuma) plan program var mı peki? Çıkalım mı biyerlere??

Çıkmayın bi yere :)

Pazartesi'ne işim çıktı, salıya geleceğim, haftaya hafta sonu hava güzel olsa da son gezileri kaçırdım diye hayıflanmasam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar