Yanlız şimdi videoya baktım da, ayı gibi çıkmışım yavBir de özgürün ön takımı fena vurmuşum, çok bariz belli oluyor... Kusura bakma özgür :king:
Şeyin sağolsun dostum. Ayıpsın
Buarada bir arkadaş söyledi bana bu akşam. Beynama arazi araçları ile gidenler hatta kamp yapanlar varmış. Demekki orman biraz daha geniş... Biz bazı CBR'ler yüzündensadece yüzeysel gezdik. Ama bidahaki sefere ben özgürü de alır giderim artık
![]()
Bayram sonrası bi gün arazicilerle bi turlasak mı ne dersin?
Makineyle çekilen fotoları da isterük![]()
Bende bir tane foto var o da ,33 lük şişe ile olan. Oradayken lastik kabak, yol nereye gidiyor bilmiyoruz, ineriz de çıkarmıyız bilemiyorum falan diyordun![]()
Şimdi cıbır mı oldu yüzeysel gezinin sebebi![]()
Fotoları koyarım az sonra, bir gezide iki kere yolda kalan motorcunun maceraları coming soon
Polat otobanda max 120 yapan motoruyla gazlamayı daha çok seviyor, bi iki hafta takılırsa araziye yana döne cadde lastiği yerine cross lastiği aramaya başlar :mrgreen:
Ulen şansa bak eve dönüşte yine yağmur yedim ya laNeyse bu motorla yağmur yemek bile ayrı bir zevkti
Seviyom lan ben ER6 yı
![]()
Motorunuz hayırlı olsun üstad, gitti gül gibi gv
Bu arada oran kavşağının orda motor teklemeye başladı polatınki gibi, bi süre bekledim yine çalıştı. Benzin basıncı yetmediği için yolda kalacaktım ki yokuş aşağı salıp ilk benzinliğe daldım. 50 TL benzin yaktım aşağı yukarı, ne diyosunuz bu işe? toplamda kaç km yol yaptık arkadaşlar?
İnsan o kadar konuşur bir bayram tebrik etmez mi yaw :silent: Tüm motorcu dostların bayramını en içten dileklerimle tebrik eder, sevdikleriyle birlikte güzel nice bayramlar dilerim.