[Ankara - MT]

laayynn polat karıştırma ortalıgı :)) arkadaşım botu ayagını korusun diye alacak defileye çıkmayacak. neden 100 tl lik kask kullanmıyoruz kafanı koruyorsun da ayagını neden korumuyorsun. haa takma kafa yok ondan, takma bacak, bilek, diz var nasıl olsa onlar ucuz onları alır takarız.

:) Abi ayıp ettin, ben korumasız veya şekilli bot mu al dedim... 90009 çok iyi ama o botla yürünmez bile. Bildiğin yarışçılar giyiyor onu. Ve şöyle bir dezavantajı daha var, çok sert olduğu için hem yürüyemiyorsun hem de günlük kullandıkça, eğip büktükçe daha çabuk salıyor, kenarları kırılıyor vs, vs,. Gerçi o bot kendini salsa bile çok iyi koruma sağlar yine.

Ben 90022 önerdim. Gördüğüm kadarıyla korumalardan taviz vermemişler. O açıdan çok beğendim. Tek sorun su alabilir dedim ama bu adam zaten yağmurda felan binmiyor motora, hani uzun yola giderim ben habire demiyor. Ayağı ıslansa basar eve gider 15 dakkada :mrgreen: O açıdan erhancığım daha da bıdı bıdı etme valla :) Al 90022 yi, rahat rahat giy(fiyatı uygun bence). Numarayı şaşırma bu sefer de ama :wiinkk:

Yeter bukadar bot muhabbeti. Yarından konuşalım biraz. Bak selçuk abiye uğrarız belki :) Olmadı Fatik abinin dükanını basarız. Yada biraz uzaklara, kaleciğe neyim gideriz. Lütfü :) sen de takıl, var mı bildiğin bir rota felan?

Yarın kimse çalışmıyor mu ya ? Biz öğlene kadar çalışıyoruz sonrası için eve git motor al gel derken sonradan katılabilirim belki bir ihtimal

iyi olur sevinirim gelirseniz. biraz muhabbet ederiz. bensiz giderken sizler gözlerim dolar, çenem titrer :salut: ama ne yapalım, kaderimse çekerim diyip acımı içime gömerim.:pr:

Motosikleti
VFR1200X
Mesainin son dakikalarında yarın tüm gün tatil ilan edildi sevinçten halay çektik. Yarın gezecek arkadaşlar gizli saklı buluşmasın burayada yazsın :thumright

Kızılay - yükseldeydi sanırım 06 VCR 45 plakalı bi macit var. sahibi bizden birimidir acaba ? kesinlikle ulaşmam lazım. Bülent abi sen bilirsin macit sahiplerini :p

Motosikleti
VFR1200X
Ben kat kat giyindim biraz gece gezmesi yapacam kafa dağıtmam lazım kızılay civarında olan varsa telden ulaşabilir arkadaşlar :bounce:

Beyler o zaman saat 8.30 konya yolu üzeri astiyi gecince sagdaki ilk opette istikamet beynam olmak üzere bulusabiliriz, yada mavi gol olur,orda konusuruz

Mavi gölde birşey yok, çok Apaçi var orda :) şahin kaputunda resim çektiren insanlar dolu :)
Bir de Beynamın yolu otoban değil, yavaş yavaş gezilir.

Beyler gelen yogun talep üzerine saat 9.30 da aştiden sonra sagdaki opet,

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

beyler benim telden mesaj atınca sapıtıyo..tekrar edeyim bari...

saat. 9.30 da konya yolu üzeri aştiden sonra sağdaki ilk opet de buluşuyoruz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler gelen yogun talep üzerine saat 9.30 da aştiden sonra sagdaki opet,

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

beyler benim telden mesaj atınca sapıtıyo..tekrar edeyim bari...

saat. 9.30 da konya yolu üzeri aştiden sonra sağdaki ilk opet de buluşuyoruz...

tamamdır, bende geliyorum inş.

liste yapıyoz mu ?

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

@Polat oğlan sende gel.

Doğantepeli @Yunus sende :)

hee şey var bide;

orda ne yapcaz ?

sucuk ekmek - pastirma börek ? ben çay içmeden duramam. elim ayaam titriyo sapıtıyom sora

tamamdır, bende geliyorum inş.

liste yapıyoz mu ?

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

@Polat oğlan sende gel.

Doğantepeli @Yunus sende :)

hee şey var bide;

orda ne yapcaz ?

sucuk ekmek - pastirma börek ? ben çay içmeden duramam. elim ayaam titriyo sapıtıyom sora

orda yapacak pek bişey yok...biraz takılır sonra öğle yemeği için başa bi yere gideriz...çay satan yapan bi yerde yok bildiğim kadarıyla...tedbirli gelmen gerkebilir o kadar bağımlıysan..ya da yolda biyerde kıraathanede içebiliriz...

orda yapacak pek bişey yok...biraz takılır sonra öğle yemeği için başa bi yere gideriz...çay satan yapan bi yerde yok bildiğim kadarıyla...tedbirli gelmen gerkebilir o kadar bağımlıysan..ya da yolda biyerde kıraathanede içebiliriz...

büyük termos arızalı olmasaydı herkese getirebilirdim ( bknz: kızılcahamam gezisi ) ben kendi küçük termosumu taşırım sorun yok :)

öğle yemeği için de bi yere gideriz, sonra ben çıkarım. öğleden sonra işim var. ikindiye kalmam diyim daha doğrusu...

Motosikleti
VFR1200X
Beynam motorla gitmek için ve orman yürüyüşü yapmak için çok keyifli bir yer tavsiye ederim. (giriş 3 lira) Bir ihtimal uyanırsam katılabilirim.

Bu arada az önce eskişehir yolu üzerinde ilginç bir kazaya tanık oldum. Anladığım kadarıyla biri cbr600 kullanan arkadaşa çarptı ve kaçtı (plakayı almışlar) Arkadaki arabadaki adam motorcuyu ezmesinler diye çabalarken kendi ayağının üstünden son model arabasıyla bir hatun geçti (hatun olayın şokunda) arkadaki iki arabada birbirine girdi. Baktım bi eleman topal onun dışında herkes sağlam olay karmaşık. Kırmızı hondayı kullanan elemanın taylan abi olmadığından da emin oldum bastım geldim eve. Geçmiş olsun diyelim

Konya yolunda bir adet cbr125 yada cbr250 gördüm bizdenmiydi bilemedim :)

Polat beni caldir yaw 9 da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar