abiler şu konuda çok içlendim ve yazdım;
bu yönetim takımı kişilerine konu ile ilgili hassasiyetimizi anlatacak bir takım şeyler yapmış olmak için sizinde görüşlerinizi beyan etmenizi taleb ediyorum.
firmalar müşterilerine düzgün davranmalılar. bu konular yönetimin sayesinde gölgede kalmamalı.
bunu yaparak forumun ( bir nevi tüketici birliği olarak ) amacını yerine getirmesini sağlayalım
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...arafsiz-bir-degerlendirme-yapilmaliydi-2.html
teşekkürler[/QUOTE
ben olayı şöyle anladım. arkadaşın biri hudson dan şikayetçi, bunu yazıya döküyor 2 kere, ama yöneticiler yayınlamıyor. olabilir bizim servisden de hergün bir kaç kişi şikayetçi oluyor ne yapalım şimdi servisi mi kapatalım, ustayı işten mi çıkaralım, insanları memnun etmek çok zordur.ben 18 yıllık iş tecrübemle konuşuyorum. müşteri kendine göre haklıdır, ticari ilişkide müşteri daima haklıdır görüşü vardır ama günümüzde bunun boku çıkmıştır. ikisi arasında geçen olayı bilmiyoruz olay tek taraflı olarak ele alınıyor bu yanlış bence site yönetimi bu yüzden olayı değerlendirmeye almamış. olabilir büyütülecek birşey yok konunun muhattabı site yönetimi değildir. ürün ile ilgili bir sorun varsa üretici ya da satıcı olayın içindedir. çözülmesi gereken bir durum varsa onlar çözer. çözemiyorsan tüketici hakları çözer. paran, vaktin, inadın varsa dava açarsın olayı çözersin.