[Ankara - MT]

kahvaltıya iştirak edeceğimdir.

1-erro-erhan
2-Bulo
3-buberk
4-redmoon
5-
6-
7-KUVVETMİRA
8-
9-
10-

kahvaltıya iştirak edeceğimdir.

1-erro-erhan
2-Bulo
3-buberk
4-redmoon
5-
6-
7-KUVVETMİRA
8-
9-
10-

Ulan macun, şu listede de 3 kişilik yazip da beni güldürdün ya allah da seni şebelertsin :) ben de 3 kişilik yerim bu arada, kendimi 2. sıraya yazarak aslında 2 kişilik yiyeceğimi belirtmek istemiştim ama şimdi bi düşündüm, akşam yemek yemedim, sabaha 3 kişilik kahvaltı yaparım :D

Beyler gidilen yerin adresini bulamadım ben yaa :silent:
Varmıdır duyan göreniniz :)

Motosikleti
VFR1200X
kızılaydan eskişehir yönüne doğru git. Odtünün orda istanbul, batıkent ostim yönünü göstere tabelalar var, sağa dönüşü gösteriyo..sağa dönüyosun ve o noktadan itibaren 13,5 km gidiyosun sağında kalıyo...:)

karşıyaka mezarlığını sağında görürsün sanayiden geçerken...ondan sonra otobanın altından karşı tarafa geçiyosun...geçişten yaklaşım 700-800 metre sonra olması lazım...

Adam yazmış biraz zahmet edip eski sayfalara göz atmak lazım :sunny:

Yarın için meteoroloji gök gürültülü sağanak yağışlı gösteriyor, yağış altında da olsa buluşuyor musunuz?

Motosikleti
VFR1200X
Bizim bu tarafta (esk. tarafı) hava açık şimdilik baya güzel görünüyor. Hüseyin abi biz geldiğimizde hala uyuyor olursan seni arka koltuğa taşırız merak etme :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim bu tarafta (esk. tarafı) hava açık şimdilik baya güzel görünüyor. Hüseyin abi biz geldiğimizde hala uyuyor olursan seni arka koltuğa taşırız merak etme :cat:

saat 07:00 da uyandım.traş oldum,şimdide youtube da takılıyorum.

Selam Arkadaslar,

Doktora tezimi teslim etmem icin tam 60 gunum kalmis durumda. Yapilacaklar bu sureden daha fazla vakit alacak gibi. O nedenle artik kampa girip elimi etegimi cekiyorum pek cok seyden. Bir sure aranizda olamayacagim. Umarim hayirlisiyla altindan kalkarim bu icin ve 2013'te tekrar aranizda olurum. Herkese sevgiler, saygilar :cat: En kisa surede tekrar gorusup hasret gidermek umidi ile :rendeer:

Selam Arkadaslar,

Doktora tezimi teslim etmem icin tam 60 gunum kalmis durumda. Yapilacaklar bu sureden daha fazla vakit alacak gibi. O nedenle artik kampa girip elimi etegimi cekiyorum pek cok seyden. Bir sure aranizda olamayacagim. Umarim hayirlisiyla altindan kalkarim bu icin ve 2013'te tekrar aranizda olurum. Herkese sevgiler, saygilar :cat: En kisa surede tekrar gorusup hasret gidermek umidi ile :rendeer:

Ya bırak, şuna sezon bitti, yağmur çamur başlar artık, havalar soğudu da ben de motoru kaldırdım demiyoda, neymiş tezim varmış da verecem de doktor olacam da ohooo yemezler Ugurcumm:)

Neyse bi doktorumuz olsun lazımdır, kalp masajı yapamasan da artık elbet işimize yarar bir durumda diye düşünüyorum :) Hadi hayırlısı bakalım.

Kahvaltıya gelen arkadaşlara teşekkürler,ayaklarınıza sağlık,Gelemeyen arkadaşlar ile en kısa zamanda görüşmek dileği ile.
NOT: Amma abartmışınız Bülent'i adam hiçbirşey yemiyor ya:))

Abi biraz da abartmamak adına çok yüklenmedim aslında o da var yani :) ama her zaman öyle çok yemem, artık seneye falan açık havada yaparsak bu işi tekrardan, o zaman biraz daha performanslı olurum kesin :)

Bu arada herşey için çok teşekkürler tekrardan, çok memnun kaldım kendi adıma, yiyecekler güzeldi, sohbet muhabbet çay gayet güzel vakit geçirdik, keşke sezon başında tanışsaymışız yaw :) Neyse, artık önümüzdeki sezona yerimiz şimdiden hazır :)

Kahvaltıya gelen arkadaşlara teşekkürler,ayaklarınıza sağlık,Gelemeyen arkadaşlar ile en kısa zamanda görüşmek dileği ile.
atila abicim ellerinize sağlık.mükemmel bir mekan ve kahvaltı için de teşekkürler.

Katılan herkese ve özellikle konukseverliği için Atila abimize teşekkürler..

Motosikleti
VFR1200X
Atilla abimizin güler yüzlü konuk severliği sayesinde mükemmel bir pazar günü geçirdik. Kendisine teşekkürlerimi fışkırtıyorum. Bütün haftanın yoğun iş stresini attık rahatladık :thumleft:

Abi hakkaten kahvaltı nefisti, sohbetin-muhabbetin daha da güzeldi, saol herşey için!
Bülent'e yükleniyoruz ama gurupta ağır top çok fazla, bu kadar adamı doyurmak kolay iş değil :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar