Bir kadına bundan daha fazla yakışan aksesuar var mı acaba?QUOTE]
Müdür senin avatara bakıp tanışabilirmiyiz bayan tarzı mesaj atan oluyo mu =)
Müdür senin avatara bakıp tanışabilirmiyiz bayan tarzı mesaj atan oluyo mu =)
Sende Scooter fetişi var dostum, bu kesin :mrgreen:
Erro Eşine göstercem bunları... Bir de scooter felan çok iyi hoş duruyor kesinlikle katılıyorum, beğenmemek elde değil. Ancak beni daha çok böyle +1000cc lik, kocaman, kalıplı enduro gibi motorları süren kızlar etkiliyor desem doğru olur. Scooterlılar klasik geliyor sanırım artık bana. :cherry:
. Ancak beni daha çok böyle +1000cc lik, kocaman, kalıplı enduro gibi motorları süren kızlar etkiliyor desem doğru olur. Scooterlılar klasik geliyor sanırım artık bana. :cherry:
panpa büyük motor süren hatunların kadınsılığı gidiyomuş gibi geliyo bana, ama scooter üzerinde her zaman zerafetini ve kırılganlığını koruyan bir varlık bulunmakta...büyük motor üzerinde bi de koruma kıyafetleriyle senden, benden bi farkı kalmıyo hanım gızımızın, motordan inince "gardaş bi sigara versene" diyecekmiş gibime geliyo...
makseli hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Allah bağışlasın.
scorfield arkadaşım motosikletin çin malı ise ustaya gitmeyecen kendin yapacan. benim mct 250 var. bir çok işini kendim yapıyorum. kırsam parçalasam bile parçası ucuz en hassas yer karburotor oda 250 kagıt. bence kendin yapmaya bak. boylesi daha zevkli oluyor. elektrik tesisatı 35-50 tl arası ustayla uğraşacağına ver 50 kagıt tüm sistemini yenile. bir daha ustaya gitme. bu forumda beycivan abi var. bu tür motosikletten anlar. başın sıkışınca ara bu nasıl oluyor adam sana hemen yanıtlıyor. şurayı kontrol et burayı kontrol et diye. dürüst usta bulmak çok zor.
Ya abi sen evlisin diye niye bizim eglencemizi engelliyosun ki![]()
....işte ondan sonra bir tane hatun gördüm yolda, abariiii.... !!!
:cherry:
Geçen bir video paylaşmıştım, bu cross motorları bukadar suyun içinde nasıl gidiyorlar diye sordmuştum... 1 tane bile cevap yazılmadı valla, kimsenin bukadar ilgisini çekmedi demekki, A.T., T.A. yada Adv muhabbeti yapanların bile. O saatten sonra motosiklet muhabbeti yapar mıyım ben
![]()
@Bülent başkan
Söylediklerine katılıyorum ve olayın hava hortumunda bittiğini ben de düşünüyorum. Yanlız videoda bazı motorlar suyun içinde kayboluyorlar bile. Yani buradaki videoda 1-2 tane vardı. Başka zamanlarda da gördüm. Hani ne sele seviyesi kalıyor ne başka bişey. Motor bildiğin dalgıç moduna geçiyor. Yan devriliyor birkere...Ve sürücü motoru kaldırana çıkarana kadar birkaç saniye geçiyor en azından. O açıdan nasıl bir muhafaza sistemi mevcut çok merak ediyorum aslında...