[Ankara - MT]

Hoş karşılamanız için çok teşekkür ederim, Cumartesi günü mü yani 6 Ekim mi yoksa Pazar günü 7 Ekim mi ben o konuda bir dikotomi yaşamaktayım şu an :)

6.Ekim Cumartesi ;)

Hoşgeldiniz, piknik alanı Alacaatlı Piknik, toplanma yeri yol üzerindeki Arcadium AVM, toplama saati 12:30, harita aşağıda, hadi bakalım.. :wiinkk:

https://maps.google.com/maps?saddr=...XyAQ&oq=bağlıca&mra=dme&mrsp=0&sz=14&t=m&z=13
Arcadium'un onu full araba ve trafik isigi orada durulmaz yalniz orayi gecince biraz ileride yol kenari daha guvenli olur :thumleft: Evden 1.5 dakika olsa da uyanma sorunsali nedeni ile yetisebilirsem 12:30'a arcadium onune yetismeye calisicam. Yoksa direkt Alacaatlinin oraya gelirim :cat:

Artık bende Ankara'dayım aslen endurocuyum fakat şuan Fz6 Fazer kullanıcısıyım. Motosikletim satlık binek otolarla yada xt660r la takasa girebilirim.

Buda ilanımın olduğu link. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-yamaha-fz6-fazer-100202601/detay

hoşgeldin...

hususi olarak araziye girdiğin için mi enduro istiyosun yoksa fazer şehir içinde ağır ya da fazla mı geliyo...kafası karışık olan arkadaşlara yardımcı olması açısından:)

VIA

Hoşbuldum erro

Ankara ölçeğinde bir şehirde; trafiğin çok ağır olmadığı saatlerde bence 600cc bir motosiklet gücü torku açısından ideal yani benim için trafikte ağır yada fazla değil. Açıkçası gerçekte satma nedenim otomobil ihtiyacımın öne çıkmasından fakat bir Xt660R ile takas yaparsam ( bir önceki motosikletim Xt600 modeliydi) vakit buldukça hafif arazi koşullarında takılmakta istiyorum. Olmazsada fazerla asfaltta devam :)

feyzbuk'a resimleri yükleyecegim.
katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.elinize, gönlünüze sağlık ve cc'nize sağlık.

öğlen yidiiğim hurmalar akşam halısahada paso tırmaladı abi beni çoh sıkıntı çektim :)
ben grup üyeleri ile ilk buluşmamda yemek yiyelim dediler. bende fit olacam ya ben yemem arkadaşlar sağlık için sizde bu şekilde yemeyim felan diye laflar etmiştim. bülent, yunus,hüseyin söyle cevap verdi hııı oldu çok duyduk bu lafları, tabi tabi ve sen daha dur ilerde görürüz seni ve buna benzer şeyler söylemişlerdi. her toplaşmamızda birşeyler yiyioruz ve ben ulan yine çok yedim güya yemeyecektim diyorum.bu senin çok karşılaşacagın bir durum yapacak birşey yok grup bereketli birader :))) osman'ın baklava olayında da öyle oldu gittik iki koca dürüm yedik ardından daldık baklavaya kola içtik orada olsan derdin ki bu kadar şeyi bir insan evladı nasıl yer... bir ara bülent'e takıldı gözüm lokmayı yutamamış parmagı ile itekliyordu :))))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben grup üyeleri ile ilk buluşmamda yemek yiyelim dediler. bende fit olacam ya ben yemem arkadaşlar sağlık için sizde bu şekilde yemeyim felan diye laflar etmiştim. bülent, yunus,hüseyin söyle cevap verdi hııı oldu çok duyduk bu lafları, tabi tabi ve sen daha dur ilerde görürüz seni ve buna benzer şeyler söylemişlerdi. her toplaşmamızda birşeyler yiyioruz ve ben ulan yine çok yedim güya yemeyecektim diyorum.bu senin çok karşılaşacagın bir durum yapacak birşey yok grup bereketli birader :))) osman'ın baklava olayında da öyle oldu gittik iki koca dürüm yedik ardından daldık baklavaya kola içtik orada olsan derdin ki bu kadar şeyi bir insan evladı nasıl yer... bir ara bülent'e takıldı gözüm lokmayı yutamamış parmagı ile itekliyordu :))))
abicim yeni katılan arkadaşlar için durumu gayet açık ve net şekilde özetlemişsin.:cat:
bizim grubun elemanlarına bakınca anlaşılıyor zaten hiç zayıf bir adam varmı ? :santa:

Eline saglik abi resimler icin :cat: Bu arada video linki yanlis olmus; ne vardi orda?

Bi de dun ne kattiniz sucuklara anlamadim, itiraf edin :sunny: piknikten sonra 4 depo benzim bitirdim ne tekere kalkmasi kaldi ne top speed'i; hayatimda yapmam dedigim seyleri yaptim 2 gunde :santa: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar