Bence saat olarak 12:00 iyidir, yer aşağıdadır, mangaldı-semaverdi mekandan, alışveriş marketten, siftahı senden, bereketi Allahtan :mrgreen:
http://maps.google.com/maps?saddr=M...;FX3mXwId-oTyAQ&mra=dme&mrsp=0&sz=12&t=m&z=12
Burası olmalı : http://harita.yandex.com.tr/-/CVqbj255Beyler bizim taraftan gelecekler 12 gibi bizim evin orda toplanabiliriz,
Birde selçuk abi şu adresi nokta atışı bir versen de bizde öğrensek :mrgreen:
...Yalnız benim el bi kavga nedeni ile biraz sakat, yarın ne durumda olur bilemiyorum kesin söz vermiim. Saat kaça kadar orada olacaksınız?
1-)GaCCaLL
2-)Bülo
3-)Turgay
4-)Koray
5-) Selçuk Abi
6-)Erhan (katılım zamanı belli değil)
7-)Taylan
ejlover (katılım zamanı belli değil)
Vay bizim orasıymışSüper oldu bu, ne zamandır görüşemiyoduk bu fırsat kaçmaz
![]()
Yalnız benim el bi kavga nedeni ile biraz sakat, yarın ne durumda olur bilemiyorum kesin söz vermiim. Saat kaça kadar orada olacaksınız?
Sağol Taylan yaa, ne kadar saygılı, seviyeli olmaya çalışsan da bazen insanın şalterinin attığı bi nokta oluyor cidden sorma :thumrightUğur, geçmiş olsun.
Hocam geçmiş olsun, kimin azına vurdun? :mrgreen:
Abi sağol, sorma biri inatla selektör atıyodu dibime girmiş lüzumsuz yere, bi de küfredince tutamadım kendimi.. Şişi indi biraz da acıyo hala kemiği çatlattım herhalde :s Olmadı arabayla gelicem artık yarın![]()
O kadar sağlam oturttuysan adama ne olmuştur kim bilir :cherry:
Önce elin-kolun dert görmesin diyor arkasından da şiddete başvurduğun için seni kınıyorum :mrgreen:
geçmiş olsun.Sağol Taylan yaa, ne kadar saygılı, seviyeli olmaya çalışsan da bazen insanın şalterinin attığı bi nokta oluyor cidden sorma :thumright
Abi sağol, sorma biri inatla selektör atıyodu dibime girmiş lüzumsuz yere, bi de küfredince tutamadım kendimi.. Şişi indi biraz da acıyo hala kemiği çatlattım herhalde :s Olmadı arabayla gelicem artık yarın
Bu arada Balıklı Bahçe'ye mi gidiliyor? Hangi mekan? Oralarda dip dibe bi kaç yer vardı çünkü..
geçmiş olsun.
alacaatlı piknik diye bir yer dodurga yolu üzerinde harita da tam işaretlemeye çalıştım sola tali yol var tabela var görürsünüz.
Merhabalar arkadaşlar, yer ve zaman konusunda sayfaları karıştırsam da pek bir malumat elde edemedim, yeni bir motorsiklet kullanıcısı sayılırım, kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.
arkadaşlaa herkese selamlar misaitse listeye bende eklenmek isterim izmirden geçen hafta geldim sitede de yeni sayılırım sizlerle tanışmak güzel olur
Merhabalar arkadaşlar, yer ve zaman konusunda sayfaları karıştırsam da pek bir malumat elde edemedim, yeni bir motorsiklet kullanıcısı sayılırım, kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.
arkadaşlaa herkese selamlar misaitse listeye bende eklenmek isterim izmirden geçen hafta geldim sitede de yeni sayılırım sizlerle tanışmak güzel olur