Ben de tam onu diyecektim, bu motorun kazalı olması hiç mi aklına gelmedi diye. Tüm işaretler onu gösteriyor. Bir kere far değişmişNeyse km nin de orjinal olduğunu hepimiz anladık zaten, sevgili ustamız hariç....
Yavrum sen sabağnan kahvaltını etmedin mi? Şu ilana bakım Km'si düşük diyorsun, lan bir de başımıza usta ettik seni... Adam tüm şüpheli hareketleri yapmış. F model almış, grenajlar gitmiş. Ön far değişmiş ustam, ön far !! Aloo? Adam hala "temiz duruyor motor" diyor yav. Kanser edersin sen beni yeminlen...
la ziya bebesi hele şurayı okuda öle görüşelim :queen:
Hele şunun duruşuna hele şunun düşünüşünee hele şunun kazasına...
Olm ciplak diyince dunku kacirdigim motor geldi aklima yaw, senin koydugun link vardi ya koray, ER6f den n e cevirmis eleman. Aradim abi az once satildi dedi, yaw dedim bu niye bu kadar az km, arkadasin motoru, evlendi falan kullanamadi dogru durust dedi, park yerinde de yan dusmus, grenaji kirilmis, eleman da full grenaj fiyati cok pahali olunca ER6n grenaji alip takmis daha ucuz yollu. Gerci tramerde bir kazasi gozukuyordu ama yine de resimlerde cok temiz duruyordu o alet, ulan erken arasam belki su anda bi er6 motorum olacakti, tuh bee.
Bülo motoru bizim soykan almış ya la hay ben böyle şansa :mrgreen: offf olm aynı durum benim başıma gelse napardım bilmem hee :queen: