[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Bende bir tek benim aklımamı her balaklava muhabbetinde baklava geliyo diye düşünüyodum. Hacıbaba baklavasını düşlemeye başlıyorum ardından yağmurda dışarda kaldığımız gün aklıma geliyor..

Motosikleti
VFR1200X
Koray okula yazdıracam diyodun ne yaptın o işi? :queen:

[YT]17Thnxw5wIc[/YT]

Motosikleti
VFR1200X
Benimki daha okul kıvamına gelmedi ama gelince bülentin yazdırdığı okula yazdıracam. abilik etsin benimkine :pl:

@karapara abi bizim eğitim videolarına nasıl ulaşabiliriz? Parayala satacaksan baştan söyle de bilelim hani...:) Aynı sualler Selçuk abi için de geçerli aslında. Gerçi onun kamerasıyla çoğunlukla kendisini çekmiştik

@gaco
INTERMOT-2012-KTM-IMPRESSIVE-ADEVNTURER1190.jpg

Bak KTM de yenilemiş aleti, 1190 advanture yapmış. Hacim büyütmüş. Bana biraz diğer markalar ile sdik yarışına girmiş gibi geliyor. Diğerleri 1200 cc kullanıyor da ben niye kullanmıyorum yavvv demiş gibi geldi. Pek yakıştıramadım, ben 990cc ile seviyordum bu KTM leri. İlla da kocaman motor yapmaya gerek yok anasını satayım.

Şu italyanlara da diyecek laf bulamıyorum,..;
INTERMOT-2012-DUCATI-PANIGALE-RACING-VERSION.jpg

(resimleri küçültemedim ya)

şu ktmlere bi ısınamadım..estetik açıdan facialar..özellikle kafa kısmı...yarım yarım bırakıyolar motoru...

şu ktmlere bi ısınamadım..estetik açıdan facialar..özellikle kafa kısmı...yarım yarım bırakıyolar motoru...

olm sen hiç bi motoru beğenmiyonki zaten?
Şaşırmadım yanii
Ama bana kalırsa da dünyadaki görüntü olarak en estetik motorları KTM çıkartıyor,
hele ki bu Dakar için üretilmiş makinaları abartmıyorum koynuma alır yatarım o derece!!!

Şu resimlere baksana arkadaş
yok mu bu ön kafa tasarımı bir motora ancak bu kadar yakışabilir 2 ampül :queen:

mavi olanın hastasıyım...
hayır hayır hepsinin hastasıyım arkadaşş!!

ktm4509.jpg

ktm4508.jpg

149235ktmoffroaddakar20.jpg

hani ne bileyim sen bari yapma olm hani motordan anlamayan insanlar sadece SS motoru beğenirler ya seninkide o hesap sanki?

olm sen hiç bi motoru beğenmiyonki zaten?
Şaşırmadım yanii
Ama bana kalırsa da dünyadaki görüntü olarak en estetik motorları KTM çıkartıyor,
hele ki bu Dakar için üretilmiş makinaları abartmıyorum koynuma alır yatarım o derece!!!

Şu resimlere baksana arkadaş
yok mu bu ön kafa tasarımı bir motora ancak bu kadar yakışabilir 2 ampül :queen:

mavi olanın hastasıyım...
hayır hayır hepsinin hastasıyım arkadaşş!!

http://img268.imageshack.us/img268/8569/ktm4509.jpg
http://img24.imageshack.us/img24/1192/ktm4508.jpg
http://img593.imageshack.us/img593/7666/149235ktmoffroaddakar20.jpg

hani ne bileyim sen bari yapma olm hani motordan anlamayan insanlar sadece SS motoru beğenirler ya seninkide o hesap sanki?

olum valla estetik açıdan rezalet lan bular...peygamber devesi gibi resmen..olum ben motorların genelini tip olarak beğenirim bi çoğuda enduro ağırlıklı, başka hangi motoru beğenmemişim...

Koseli seviyo Yunus efendi demek ki:) erhan belki daha yuvarlak hatli motorlar seviyodur olm, koseli tasarimi herkes sevmez, ben de seviyom, senin kadar bayilmasam da. Benim icin en cekici modeller naked, sokak motorlari, Erhan anlamaz simdi street bike yazayim da anlasin :)

Triumph street triple, ktm duke, ducati hypermotard (super motoya da bayilirim), suzuki gsr tarzi aletler beni benden aliyor valla, er6 demek istemiyorum artik dayak yicekmisim gibi hissediyorum valla :)

Koseli seviyo Yunus efendi demek ki:) erhan belki daha yuvarlak hatli motorlar seviyodur olm, koseli tasarimi herkes sevmez, ben de seviyom, senin kadar bayilmasam da. Benim icin en cekici modeller naked, sokak motorlari, Erhan anlamaz simdi street bike yazayim da anlasin :)

Triumph street triple, ktm duke, ducati hypermotard (super motoya da bayilirim), suzuki gsr tarzi aletler beni benden aliyor valla, er6 demek istemiyorum artik dayak yicekmisim gibi hissediyorum valla :)

duke e lafım yok la o fena değil...

Triumph Street Triple da yenilendi, hadi iyisin :wiinkk:

http://www.cycleworld.com/olgallery/77980/77987

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar