[Ankara - MT]

festivalde gördüğüm motor sanki..duruşu falan iyiydi eğer oysa...

Evet müdür o kle500 dür. Bu sene varmıydı bilmiyorum ama geçen sene odunpazarında tanışmıştık, düzgün bir arkadaş ve düzgün bir motor. Düşünen varsa değerlendirebilir.

Bu KLE500'ler görünüş olarak hoşuma gittiler daha öncesinde hiç deneme şansı bulmuş olan varmı 650'likleride olur fiyat olarak gayet güzeller

Bende denemedim ama sağlam ve rahat motorlardır diye biliyorum sadece, niyetli olanlar araştırmaya girişsinler :)

KLE500ler esasen enduro motorlar arasında pek sevilen yerlere sahip değildirler,
bunun sebebi motor gücünün diğer endurolar arasındaki tork düşüklüğünden kaynaklanıyordu yanılmıyorsam,
Birde kronik marş motoru yahut marş kitlemesi problemleri vardı.
Forumdan bir arkadaş da aynı sorunu yaşamıştı hatta yeni aldığı kle500'ünde..

Onun haricinde Turuncu rengine hasta olmamak elde değil

tork ve beygir değerleri şu şekilde imiş 2006 model için,

44.25 HP (32.3 kW))
Torque:41.00 Nm (4.2 kgf-m or 30.2 ft.lbs) @ 4200 RPM

Videolara gelince,
Valla laptop evde aklıma gelseydi alır gelirdim burdan atardım
ama düşün ki kumaş pantolon ve gömleğimi evde unutmuşum ki işe gelirken
kaldıki laptop aklıma gelsin...
öyle bir karmaşık haldeyim... :sunny:

KLE500ler esasen enduro motorlar arasında pek sevilen yerlere sahip değildirler,
bunun sebebi motor gücünün diğer endurolar arasındaki tork düşüklüğünden kaynaklanıyordu yanılmıyorsam,

44.25 HP (32.3 kW))

Videolara gelince,

daha önceki gezilerin vs. osman abi cd sini sana vermiş..onları da bi alalım bi ara...

44.25 HP (32.3 kW))

Videolara gelince,

Alla alla ER5 ile ayni motor degil mi bu, 50 beygir falan olmasi gerekmiyor mu, demek ki beygiri biraz dusurmusler, 50.3 mu ne ER5 in beygir gucu, 45 nm de tork var diyorlar, e bu aletin torku da daha asagida, beygir gucu de, gerci oyle cok hissedilecek kadar bir fark degildir ama yine de en azindan torkunun daha yuksek olmasini beklerdim.

Su video isine gelince, editleyip kucultup luzumsuz kisimlari keserek koymak lazim artik bence yunusoglan. Aksama ugrayim da dizlikleri alayim mi?

Alla alla ER5 ile ayni motor degil mi bu, 50 beygir falan olmasi gerekmiyor mu, demek ki beygiri biraz dusurmusler, 50.3 mu ne ER5 in beygir gucu, 45 nm de tork var diyorlar, e bu aletin torku da daha asagida, beygir gucu de, gerci oyle cok hissedilecek kadar bir fark degildir ama yine de en azindan torkunun daha yuksek olmasini beklerdim.

Su video isine gelince, editleyip kucultup luzumsuz kisimlari keserek koymak lazim artik bence yunusoglan. Aksama ugrayim da dizlikleri alayim mi?

valla bülo edit işiyle uğraşamam açıkcası ama videoları 10ar dk ya bölüp youtuba atmaya çalışıcam osman abinin verdiği eski dvdleri,
Dizlikleride akşama gel de kaç gibi gelicen 9 gibi gelirsen süper olacak az bi işim var iş çıkışı. hani dersen ki sen olmasanda alırım la o zaman eyvallah :)

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

İlk Videomuz hazır..

[YT]rdWcDS68j_0[/YT]

500 lük Kawa motorunun ilk çıkış amacı enduro değil demekki, evirip çevirmelerine rağmen pek güzel veriler ortaya çıkmamış. Sadece torku elde ettikleri devri aşağı çekmişler, hem beygirden hem de tork'tan taviz vermişler. Açıkçası bu alet garip bence. Çünkü enduro olarak KLR650 ler daha başarılı kalır buna göre. Uzun yol için KLR den daha rahattır ama bu cüsseye biraz düşük kalan güç ve tork değerleri ile çok tat vermeyebilir. En azından rakiplerini düşündüğümüzde... Gerçi aletin parası da ona göre gibi, çok yüksek değil piyasası.

Video 2
[YT]pjBfTBrEcBw[/YT]

---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

Sayfayı Resimlerei videoya boğayımda rahatlayım biraz.
Bülonun istediği kadar varmış fotolara baksanıza :)

gopr0058.jpg

gopr0059f.jpg

gopr0060z.jpg

gopr0061.jpg

gopr0062.jpg

gopr0065.jpg

gopr0066.jpg

gopr0073.jpg

gopr0074.jpg

gopr0075.jpg

gopr0076.jpg

gopr0077.jpg

gopr0078a.jpg

gopr0079.jpg

gopr0084r.jpg

gopr0085.jpg

gopr0089w.jpg

gopr0090.jpg

gopr0092o.jpg

gopr0093.jpg

gopr0094w.jpg

gopr0095.jpg

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:42 ----------

Video 3
[YT]tMV8nBxLkYU[/YT]

hacı bunlar tee ne zamanın la;

bakasana turgayın saçlar bile uzun...

Video 4
[YT]rD1h3sf6zrk[/YT]

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

Video 5

[YT]w1sazwGHZVk[/YT]

Video 6

[YT]whk8CNy1XUw[/YT]

Video 7

[YT]wXMvkxruqMI[/YT]

Video 8

[YT]M8T3Y-7LdHQ[/YT]

Video 9

[YT]iJfl0hF7UtY[/YT]

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Video 10

[YT]ZA025HHD9-I[/YT]

Video 11

[YT]Dan1QlDqHBE[/YT]

Video 12,

[YT]PWzzIMMnjxM[/YT]

Kızılcahamam kızılcahamam olalı bu kadar videoya alınmamıştır, yok mu şöyle bi eskişehir festival neyim ?

Video 12 de Bülo'dan artçılık dersleri var, biz birşey sorsak böyle hararetli anlatmazsın çakaaal! :queen:

gopr0045v.jpg

gopr0046.jpg

gopr0047.jpg

gopr0048.jpg

gopr0049.jpg

gopr0050.jpg

gopr0052.jpg

osman abi videoları MP4 e çevirdiği için GoPro Cineform Studio programı ile videolar bölünmediğinden
kıbrıscık beypazarı videoları malesef upload edilemiyor bu arada..

Haci bu artcili videolari gordukce aklima gelen tek sey guzelim telefonum oluyor ne yazik ki:pr: Hic almayaydim artci da telefonum hala benimle olaydii :)

VİDEO 12..... 9:41 BÜLENT virajı alamayıp karşı şeride geçiyor .....Allah'a şükür karşıdan araba gelmiyor....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

VİDEO 12..... 9:41 BÜLENT virajı alamayıp karşı şeride geçiyor .....Allah'a şükür karşıdan araba gelmiyor....

İşte O AN tam arkasındayım ve içimden EYVAH dedim :salut: Allah'tan birşey olmadı... Bülent böyle bas bas bağırıyorum ki dikkat et ve dikkat edelim diye HACI...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Birde dağdan inerken BUğra artçısı ile tam önümdeyken virajda problem yaşamıştı...Buğra iniş videolarını izle heralde inişin sonuna sola virajdaydı galiba ..çok oldu şimdi hatırlayamaıyorum.. O kadar çok oldu ki Turgayın saçları bile vardı düşün artık...:)

Abi mallik iste, acemilik, yanlis vitesteyim, alet cekmiyor, vitesi kuculteyim derken karsiya bakiyorum ve karsi seride geciyorum, tamamen acemilik baska birsey degil, cok net hatirliyorum o durumu, ona benzer bir durum da Okan Abiyle Eskisehire giderken olmustu, ama bu sefer ki yanlis vitesten degil de virajin keskinliginden ve donememekten kaynaklanmisti, o zaman da yanlis yere bakmisitim donemeyecegim diye, motoru dikip fren yapip sonra da 1. vitese dusup pasa pasa donmustum viraji, bunlarin hepsi tecrube valla, cumartesi gunku egitimden sonra cok sey farketti cidden, simdi viraja cok daha kontrolllu giriyorum, cok daha kolay geliyor hergun tirsarak girdigim korogluna cikis viraji, o yaptigimiz u donusu calismasi cok yardimci oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar